Hronika

 

"Rasing" pod lupom - stiže krivična prijava

PANČEVO, 6. oktobar 2016. (eVrsac.rs) – Sećate li se vršačke građevinske firme Obnova, u kojoj je nekada radilo oko 300 naših sugrađana? Ta firma je nestala baš kada je započela eskalacija izgradnje velikih stambenih blokova u Hemogradu. Umesto Obnove, a na njenim temeljima, pojavila se nova, privatna firma Rasing, čiji su vlasnici postali tada mladi inženjer Obnove Rajko Miljkov i Siniša Paunović, bratić nekada moćnog Steve Paunovića iz Hemofarma.

 

POD PRITISKOM JAVNOSTI: Direktor Specijalne bolnice u „Kovinu“ podneo ostavku

PANČEVO, 5. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Nakon medijskih izveštaja o katastrofalnom stanju u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Kovin“ i najave njegove smene, direktor bolnice, neuropsihijatar Željko Rodić je podneo ostavku. Rodić je ostavkom želeo da preduhitri neminovnu smenu zbog raznih nepravilnosti uočenih u radu Bolnice.

   

Uskoro krivična prijava protiv Rasinga

PANČEVO, 5. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Nadležnim organima će ovih dana stići krivična prijava protiv građevinske firme Rasing doo, nezvanično saznaje portal evršac.

   

Požar u magacinu na Misi

PANČEVO, 3. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Vatrogasno spasilačka jedinica Pančevo primila je sinoć dojavu da je izbio požar u Semberijskoj ulici 2 na Misi, u objektu koji je iznajmljivan kao magacinski prostor. Zahvaljući brzoj intervenciji, požar je brzo lokalizovan i nije se proširio na ostale kuće.

   

Pokušaj pljačke pošte u Vojlovici

PANČEVO, 3. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, u roku od nekoliko sati rasvetljeno je krivično delo razbojništvo u pokušaju, počinjeno danas u Pančevu u objektu pošte u Vojlovici. Sumnja se, da su jutros oko 11 časova dvojica muškaraca iz Pančeva, maskirani fantomkama ušli u objekat pošte sa namerom da od poštanskog službenika uzmu novac.

   

Uskoro krivična prijava protiv bivšeg uglednog sudije

PANČEVO, 3. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Bivši ugledni sudija iz Vršca, danas penzioner, uskoro će morati na saslušanje kod Tužioca zbog sumnje da je jednom licu pomogao da izbegne zatvorsku kaznu.