Hronika

 

Preminula Violeta Blaga

PANČEVO, 22. april 2017. (TV Pančevo) – Posle kratke i teške bolesti noćas je u Pančevu preminula književnica Violeta Blaga. Violeta Blaga radila je jedno vreme na Televiziji Pančevo, kao i u Domu omladine, a bila je član Udruženja književnika i književnih prevodilaca Pančeva. Objavila je i tri knjige poezije kao i više zbirki pesama. Violeta Blaga je umrla u 54 godini, a sahrana je u ponedeljak 24. aprila u 12 sati na Novom groblju u Pančevu. Komemoracija će biti održana u 14 časova u dvorani Apolo, Doma omladine.

 

Interesne veze Simonovićeve, Medakovića i DS-a

PANČEVO, 18. april 2017. (TV Pančevo) – Kao i što smo najavili u našem serijalu pre neki dan predsednica Višeg suda Stanka Simonović u dogovoru sa ljudima iz DS, pravosuđa, advokata odnosno sada javno obelodanjenim ogrankom Advokatske komore Vojvodine iz Pančeva, ali i uz podršku NUNS i NDNV krenula je u hajku na Regionalnu RTV “Pančevo”.

   

Kako su Nikola Medaković i Stanka Simonović ukinuli presudu Osnovnog suda u Vršcu

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Pitanje koje pokrenuto ovih dana da li iza odluke Višeg suda u Pančevu da se ukine presuda Osnovnog suda u Vršcu kojom je Stefan Cvetković proglašen krivim za više dela uvrede i neovlašćenog objavljivanja i prikazivanja tuđeg spisa stoji predsednica ovog suda Stanka Simonović, odnosno, da je ona proizvod njenih ličnih kontakata, naplate starih dugova i potrebe da se ne zameri određenim ljudima pojavilo se nakon analize celog slučaja od početka podnošenja tužbe i reakcija koje je ona izazivala.

   

Veštine napredovanja predsednice Višeg Suda u Pančevu

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović važi za sudiju koja je od samog početka svog rada znala kako da se u kom trenutku postavi kako bi njena karjera uvek bila na uzlaznoj putanji.Svaki potres u pravosuđu se po nju završavao sve boljom i boljom pozicijom, za razliku od nekih njenih kolega koje su takođe u to vreme važile za vrhunske sudije i tužioce. Naš izvor tvrdi da je u pitanju bila njihova pogrešna pretpostavka na kojoj su gradili karjeru oslanjajući se isključivo na rezultate rada, dok je Stanka Simonović uporedo gradila dobre kontakte pre svega u vrhu DS.

   

Dvojica motociklista poginula kod Kovina

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) – Dvojica motociklista poginula su u saobraćajnoj nesreći na putu od Kovina do sela Deliblato kada je na njih naleteo automobil, preneli su večeras mediji.

   

Pančevačka policija pronašla drogu u dečjim gaćama

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – Policija je odmah reagovala i odvela u policijsku stanicu oca i njegove sinove