Hronika

 

Požar u Kačarevu, jedna osoba stradala

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedno lice izgubilo je život a jedno povređeno u požaru koji se dogodio sinoć u Fiskultirnoj ulici broj 9 u Kačarevu. Vatrogasna jedinica u Pančevu je dojavu o požaru dobila u 20 sati i 13 minuta, nakon čega je na lice mesta upućeno 3 vozila sa 7 vatrogasaca, koji su za 15 minuta stigli na mesto požara. Kako regionalna RTV Pančevo saznaje gorela je jedna prostorija u kući, i požar je brzo ugašen. U toku je uviđaj koji će pokazati uzroke požara.

 

POZIVAMO TUŽILAŠTVO: Ispitajte ulogu Medakovića u aferi "Mađarica"!

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) - Prvi vršački informativni portal evrsac.rs poziva sva nadležna tužilaštva da ispitaju aferu "Mađarica", u kojoj se, kao jednog od aktera iz senke, provlači i ime penzionisanog sudije Nikole Medakovića.

   

Pukla kombinacija - snajka dobila otkaz u Poreskoj upravi

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) - Posle pisanja prvog vršačkog informativnog portala evrsac.rs reagovali su nadležni organi pa je snajka VIP gosta direktora vršačke filijale dobila raskid ugovora u Poreskoj upravi.

   

Nazapamćeno nasilje u Beloj Crkvi

 

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – S.R. (25) iz Bele Crkve uhapšen je u četvrtak uveče zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prenose beogradski mediji.

   

U akciji "Pluton 2" u Srbiji uhapšeno 47 osoba

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u nastavku akcije na suzbijanju krivičnih dela pranja novca, finansijskog kriminala i korupcije, posebno vezano za zloupotrebe službenih položaja u državnim organima, uhapsili su 47 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 19 lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više koruptivnih krivičnih dela, dok se za dve osobe traga.
   

Zloupotrebe Medakovića stižu pred državne organe

PANČEVO, 4. mart 2017. (TV Pančevo) – Advokat Gordan Medaković izjavio je u Odeljenju za urbanističko-građevinske i imovinsko-pravne poslove da nije znao da je građenje bez građevinske dozvole krivično delo. Pre toga, njegov otac, penzionisani sudija Nikola Medaković, izgleda nije znao da je protivzakonito graditi na praceli koja nije tvoja, pa su kapitalnu vikendicu kraj Malog Središta izgradili na zemljištu Mesne zajednice, iako odmah pored imaju svoju parcelu, navodi portal eVrsac.