Hronika

 

Poginuo radnik na gradilištu

PANČEVO, 20. januar 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo nezvanično saznaje negde između 15 i 16 časova došlo je do nesreće na gradilištu za Potamiški kolektor u Ulici Dimitrija Tucovića, ispod nadvožnjaka gde je jedan radnik izgubio život.

 

Ubijen Oliver Ivanović - Vučić pred medijima u 13 h

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović podlegao je povredama nakon pucnjave koja se jutros dogodila u Kosovskoj Mitrovici.

   

Policija traga za dvojicom muškaraca!

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu intenzivno tragaju za dvojicom muškaraca koji su osumnjičeni da su na teritoriji Pančeva izvršili više krivičnih dela razbojništvo.

   

Zbog teških krađa, krađa i razbojništava, u Srbiji uhapšene 52 osobe

PANČEVO, 28. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 52 osobe, koje se sumnjiče da su počinile krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

   

Brutalne laži usmerene protiv gradonačelnice Vršca

PANČEVO, 29. decembar 2017. (TV Pančevo) – Grupa povezanih lica iz opozicije, privrede i medija, ogorčena činjenicom da se njihov sistem raspao posle 25 godina vladavine i da nikada više neće moći da zloupotrebljavaju vlast za lične interese, sprovodi brutalnu medijsku hajku protiv gradonačelnice Vršca Dragane Mitrović i svih koji poštuju politiku Aleksandra Vučića.

   

MUP: Nova hapšenja u Pančevu

PANČEVO, 28. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su J. E. (1977), bivše odgovorno lice Apoteke „Pančevo“ iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo zloupotreba službenog položaja.