Hronika

 

Pronađeni amfetamin i marihuana

PANČEVO, 22. septembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su Z. U. (1979) iz Bele Crkve, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Spektakularno hapšenje PU Pančevo

PANČEVO, 21. septembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici MUP u Pančevu uhapsili su četvorčlanu bandu sa područja Požarevca zbog sumnje da su počinili više desetina teških građa u poštama na teritoriji Srbije. U tim krađama pričinjena je šteta od više miliona dinara. Regionalna RTV Pančevo ekskluzivno je imala informaciju da je ovakva akcija sprovedena što je objavljivano u našim jutarnjim emisijama.

   

Lopovi haraju njivama

PANČEVO, 19. septembar 2017. (TV Pančevo) – U južnobanatskom ataru se poseldnjih godina mnogo krade. Krade se voće, povrće, košnice, ali i ratarske kulture – pšenica, suncokret i kukuruz. Sa više od dva lanca zemlje lopovi su odneli skoro sav rod kukuruza Ištvanu Kerekešu iz Vojlovice, potvrdivši tako da se malo koga boje.

   

Morotorom udarili u auto

PANČEVO, 10. septembar 2017. (TV Pančevo) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10:30 na raskrsnici Ulice Svetog Save i Radomira Putnika, povređeni su vozač i suvozač motocikla, saznajemo u pančevačkoj Bolnici.

   

Komemoracija Slobodanu Kocoljevcu

PANČEVO, 8. septembar 2017. (TV Pančevo) – Danas je na pančevačkom Novom groblju sahranjen advokat Slobodan Kocoljevac. U prisustvu porodice, od poznatog pančevačkog advokata i dugogodišnjeg direktora Pravne službe za kadrovska pitanja u Petrohemiji, oprostili su se prijatelji, kolege, saradnici i poštovaoci njegovog rada.

   

Jedna osoba poginula na Pančevačkom putu

PANČEVO, 8.septembar 2017. (TV Pančevo) – Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pančevačkom putu u smeru ka Beogradu. Kako RTS saznaje, na Pančevačkom putu kod broja 84 putničko vozilo kretalo se velikom brzinom i udarilo u kamion.Poginuo je suvozač u automobilu star 35 godina. Vozač automobila je teško povređen.