Hronika

 

11 ilegalnih migranata u Kačarevu, uhapšene 3 osobe

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu presekli su još jedan lanac trgovine ljudima, pronašli 11 iregularnih migranata, od koji je osam maloletno i uhapsili tri osobe.

 

Požar na Novoseljanskom putu, nema povređenih

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – Na Novoseljanskom putu broj 30, jutros oko 8:30 izbio je požar u pomoćnim prostorijama porodične kuće. Pančevački vatrogasci izašli su na teren sa jednim vozilom. Požar je nakon jednog sata intervencije ugašen, a povređenih u požaru nije bilo.

   

Udes na putu Beograd - Pančevo, dve osobe povređene

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) – Večeras oko 21:15 na silazu sa Pančevačkog mosta u Beogradu, u pravcu prema Pančevu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe povređene, saznajemo u beogradskoj Hitnoj pomoći. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar. Iz za sada nepoznatih razloga, došlo je do sudara mercedesa i pežoa beogradske registracije. Policija je obavila uviđaj, a istraga će pokazati šta je uzrok nezgode.

   

Ima li Grad pravo da preuzme upravljanje nad mrežom SBB u Vršcu?

PANČEVO, 20. maj 2017. (TV Pančevo) – Lokalna vlast u Vršcu obratiće se nadležnim pravosudnim organima sa zahtevom da hitno razreše sporne situacije vezane za važenje, sprovođenje i poštovanje čudnog ugovora kojim je SBB-u omogućena znatna imovinska korist, kojim se maskira legalizacija postojeće divlje gradnje, koji ukazuje na moguću korupciju i zloupotrebu, a sve na štetu Grada, građana i državne kompanije Telekom.

   

Sajber napadom pogođen veliki broj zemalja

PANČEVO, 13. maj 2017. (TV Pančevo) – Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije i Posebno tužilaštvo za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u Beogradu, povodom sajber napada koji je pogodio više od 60 država u noći između petka i subote i koji je u svetskim bezbednosnim krugovima okarakterisan kao najveći „ransomware“ napad, obaveštava građane o merama predostrožnosti koje bi trebalo da preduzmu kako bi sprečili ovu vrstu računarskog napada.

   

Policija rasvetlila više teških krađa u Južnom Banatu

PANČEVO, 12. maj 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su više teških krađa izvršenih tokom maja ove godine na području Južnog Banata.