Hronika

 

SKANDALOZNO: Pretnje ,,NEKO ĆE POPITI METAK“ upućene gradonačelnici Vršca i dalje bez adekvatne reakcije nadležnih

PANČEVO, 23. novembar 2016. (TV Pančevo) – Praksa je da nadležni u slučaju ozbiljnih pretnji ugrožavanja sigurnosti reaguju po hitnom postupku, međutim ne i u slučaju pretnji upućenih gradonačelnici Vršca Dragani Mitrović.Kako saznajemo današnje saslušanje gradonačelnice u Višem javnom tužilaštvu u Vršcu povodom pretnji koje je njoj i njenoj porodici uputio Rajko Guteša direktor filijale “B” Poreske uprave Vršac odloženo je za sredinu narednog meseca.

 

Gde nestade putokaz?

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - Iz Ulice Dimitrija Tucovića, nestao je turistički znak na kojem su bila 4 putokaza. Ovo je prvi put da je sa pančevačkih ulica nestao jedan ovakav znak. Inspekcijske službe ispituju kako je nesto. Postavljanje turističke signalizacije, finasiralo je Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije i grad Pančevo.

   

Muškarac i žena stradali u udesu kod Vlajkovca

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - Dve osobe su stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć dogodila u blizini mosta preko kanala DTD nedaleko od Vlajkovca, 10-ak kilometara od Vršcu u večernjim satima.

   

Direktor Poreske uprave pretio Gradonačelnici Vršca

PANČEVO, 16. novembar 2016. (TV Pančevo) - Direktor filijale "B" Poreske uprave Vršac Rajko Guteša uputio je otvorene pretnje Gradonačelnici Vršca Dragani Mitrović, načelnici Odeljenja za urbanističko - gradjevinske i imovinsko pravne poslove Nataši Tadić i istaknutim članovima Srpske napredne stranke.

   

Automobilom u traktor sa plugom

PANČEVO, 16. novembar 2016. (TV Pančevo) - Oko 18 časova na ulazu u Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nezgoda, kada je fiat stilo, vršačkih registracija udario u traktor sa plugom. Vozač automobile je ostao nepovređen, dok je žena na mestu suvozača zadobila teške povrede. Ona je životno ugrožena prebačena na odeljenje neurohirurgije Vojno-medicinske akademije.

   

Ukraden bakar sa krova dvorane "Apolo"

PANČEVO, 16. novembar 2016. (TV Pančevo) - Sa krova dvorane Apolo, juče je ukradeno oko 40 kilograma bakra. U pitanju su iksne, oplate i oluci. Kolika je tačna šteta još uvek se ne zna, procenjuje se da ona iznosi više desetina hiljada dinara.