Hronika

 

Napadnut direktor Mladosti Predrag Stojadinov

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) –Kako regionalna RTV Pančevo saznaje direktor JKP-a „Mladost“ i funkcioner SNS-a u Pančevu Predrag Stojadinov napadnut je jutros oko 6 časova u blizini kuće.

 

Preminuo Nebojša Glogovac

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Televizijski i pozorišni glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini života posle kraće bolesti. Poznat je po brojnim ulogama na televiziji i u pozorištu za koje je dobio domaća i međunarodna priznanja.Rođen je 30. avgusta, 1969. u Trebinju u SR Bosni i Hercegovini, u porodici sveštenika Milovana i krojačice Milene Glogovac.

   

Uhapšen tridesetogodišnji muškarac zbog držanja i stavljanja u promet opojnih droga

PANČEVO, 8. februar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su tridesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

   

U Pančevu uhapšen tridesetšestogodišnji sugrađanin

PANČEVO, 6. februar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su i zadržali tridesetšestogodišnjeg sugrađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

   

Pokušaj samoubistva na Keju

PANČEVO, 2. februar 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo nezvanično saznaje juče oko 14 sati jedno muško lice rođeno 1982. god pokušalo je samoubistvo sa mosta na Tamišu. Patrola policije PU Pančevo ga je sprečila i transportovan je na lečenje u Kovin. Nezvanično, policijski službenici dobili su sve pohvale za sprečavanja samoubistva.

   

Poreska u Pančevu zatvorila "Pogon"

PANČEVO, 1. februar 2018. (TV Pančevo) – Kamere regionalne Televizije Pančevo zabeležile su da je Poreska uprava zatvorila kafe "Pogon" koji se nalazi u parku, na Trgu kralja Petra I. Kako TV Pančevo nezvanično saznaje, prilikom kontrole lokala "Pogon" pronađene su nepravilnosti u radu.