Hronika

 

DOSIJE TAKSISTA: Mizerija ljudske duše ili krah lažne promocije

PANČEVO, 25. jul 2017. (TV Pančevo) – Brakovi se u današnje vreme više razvode nego zaključuju. Ipak, ljudi, bez obzira na imovinsko stanje, dogovaraju se oko dece i svega drugog. Često ostaju i prijatelji.

 

Banatski Karlovac: Ubio ženu, potom i sebe

 

PANČEVO, 22. jul 2017. (TV Pančevo) – U porodičnoj tragediji u Banatskom Karlovcu muškarac je nožem usmrtio suprugu, pa potom izvršio samoubistvo, rečeno je u MUP-u Srbije.

   

Saobraćajna nezgoda u Mramorku

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) –U saobraćajnoj nezgodi u Mrmorku kod Kovina dve osube su povređene. Saobraćajna nezgoda se desila na uglu ulica Svetozara Markovica i 9. maja sinoć oko 20:30 časova.U nezgodi je učestvovalo ukupno 6 lica, od kojih je jedno zadobilo teže povrede.

Vozač „megana“ koji je na krovu na fotografijama prevezen je u hitnu, a ostalih 5 lica je prošlo sa posekotinama i hematomima.

   

Osam meseci zatvora za pretnje napadom na Vučićevu ćerku

Осам месеци затвора за претње нападом на Вучићеву ћерку

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci zatvora Milovana Raonića (29) iz Sivca kod Kule jer je u decembru prošle godine preko "Fejsbuk" profila ugrozio sigurnost tadašnjeg premijera a sada predsednika Srbije Aleksandra Vučića pretnjom da će napasti njegovu ćerku.

   

Ubistvo i samoubistvo u Gerontološkom centru

 

PANČEVO, 12. jul 2017. (TV Pančevo) –Tela supružnika Tome (88) i Dragice Stepanović (84) pronađena su jutros oko osam sati u Gerontološkom centru gde je ovaj par boravio poslednjih 20 godina. Iz policijske uprave potvrđeno je da je reč o ubistvu i samoubistvu.

   

Na putu Pančevo - Kovačica jedan poginuo

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – Na putu Kovačica –Pančevo jutros oko šest sati i petnaest minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća. Došlo je do sudara kombija i putničkog vozila. Prema informacijama Hitne pomoći iz Kovačice, dve osobe su povređene i prevežene u pančevačku bolnicu, dok je jedna osoba podlegla povredama. Na licu mesta bili su hitna pomoć, policija i vatrogasci. Dok je trajao uviđaj, taj deo puta privremeno je bio zatvoren za saobraćaj. Nakon što je vozilo uklonjeno s puta, deonica puta Kovacica-Pančevo je prohodna za saobraćaj.