Hronika

 

Akcija "Aurora": Uhapšeno 270 osoba

PANČEVO, 23. mart 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodna dva dana u akciji „Aurora“ koja je sprovedena na teritoriji više policijskih uprava u Srbiji u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 270 osoba, zaplenili oko 30 kilograma narokotika i veću količinu oružja.

 

JEZIVA NESREĆA kod Pančeva: Auto udario ženu, pa je odbacio na kola u suprotnom smeru

PANČEVO, 11. mart 2018. (TV Pančevo) – Žena-pešak poginula je noćas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Opovo-Pančevo, kada je na nju u punoj brzini naleteo auto marke fijat punto.

   

Povređen inspektor pri kontroli nelegalnih prevoznika

PANČEVO, 6. mart 2018. (TV Pančevo) – U utorak, 5. marta 2018. godine, u popodnevnim časovima, tokom obavljanja inspekcijskog nadzora nelegalnog prevoza putnika i nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila na teritoriji grada Pančeva, po planiranom i utvrđenom rasporedu, obilazeći jednu od ustaljenih pozicija na kojoj se vrši ukrcavanje i iskrcavanje putnika i obavljanje nelegalnog javnog prevoza, u Ulici Moše Pijade, povređeno je službeno lice, zaposleni u Sekretarijatu za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Pančeva – saobraćajni inspekor Zlatan M. Ranković, kada je vozač vozila nad kojim je vršena kontrola, udario automobilom inspektora Rankovića koji je tom prilikom zadobio povrede leve noge i ruke.

   

Policajci i vlasnik jednog čamca sprečili samoubistvo na Tamišu

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, jutros oko 9 časova, ženska osoba, rođena 1979. godine pokušala je samoubistvo, tako što je ušla u Tamiš, pokušavši da se utopi, odnosno udavi.

   

Novi "udar" pančevačke policije i BIA

PANČEVO, 28. februar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom zaplenili su tri kilograma i 800 grama marihuane i uhapsili V.K.(1992), A.A. (1998), S.K. (1997) i jednog maloletnika, svi iz Podujeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Dve osobe preminule od gripa

PANČEVO, 23. februar 2018. (TV Pančevo) – Dve osobe juče su preminule na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice od komplikacija sezonskog gripa. Preminula je jedna ženska osoba 1971. godište iz Kovačice kod koje je došlo do komplikacije hronične bolesti, ali je virus gripa potvrđen. Kod druge osobe koje ja preminula potvrđen je virus gripa, ali nije bila državljanka Srbije.