Hronika

 

„Monterra“ i DS u Pančevu ostavili Skadar na Bojani

PANČEVO, 14. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Regionalna RTV Pančevo baviće se sledeće nedelje propalim investicijama iz vremena vladavine DS-a u Vojvodini i Pančevu, odnosno Bojana Pajtića i Vesne Martinović. Pre svega, istražićemo šta se sve događalo i zbog čega nikad građevinska firma „Monterra”, koja je bila u tom periodu bliska DS-u, nije dovršila zgrade Zavoda za javno zdravlje i halu „Bagremar”. Vlasnik „Monterre” doo u tom periodu bio je Dragan Kopčalić, nekadašnji visoki funkcioner DS-a. Ljudi ga pamte kao potpredsednika beogradske Opštine Zvezdara i predsednika Gradskog odbora DS-a za Beograd. Takođe, istražićemo i slučaj „Tamiš kapije” odnosno sve dozvole koje su Grad Pančevo, na čijem čelu je tada bila Vesna Martinović, i Direkcija za izgradnju, koju su vodili Zoran Mihaljčić i Gordana Denčić Kušljić, dali „Monterri” za izgradnju „Tamiš kapije”, s obzirom na to da postoje indicije da je u ovom poslu bilo propusta.

 

Bivši sudija nelegalno gradio vikendicu?

PANČEVO, 13. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Borba protiv divlje gradnje u Vršcu donela je danas neočekivane rezultate. Tokom inspekcijskog nadzora, utvrđeno je da je bivši sudija Nikola Medaković sagradio kapitalnu vikendicu bez dozvole, a pretpostavlja se da je to učinio na parceli čiji je korisnik Mesna zajednica, a vlasnik Grad Vršac, nezvanično saznaje portal evršac.

   

Obijeni lokali u Aviv parku

PANČEVO, 11. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Tokom prošle noći obijena su dva lokala u Aviv parku u Pančevu, saznaje regionalna RTV Pančevo. Policijski službenici preduzimaju sve neophodne radnje na otkrivanju počinioca ovih krivičnih dela. Kako nezvanično saznajemo, pančevačka policija je na tragu pljačkašima.

   

"Atel" pravi probleme opštinskim vlastima zbog zemlje

PANČEVO, 10. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Borba protiv uzurpatora u Kovinu ne prestaje. Bez obzira što se uzurpatori trude da svim sredstvima dođu do useva, država je još opredeljenija u stavu da lopovi ne mogu doći do useva. U kovinskoj opštini danas su obavljeni razgovori sa uzurpatorima, a opštinsko rukovodstvo i predstavnici Ministarstva poljoprivrede ukazuju da će i ubuduće poštovati zakonske propise, što je osnov borbe protiv lopova.

   

Pančevačka policija zaplenila 1,5 tonu duvana

PANČEVO, 9. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u nastavku akcije na suzbijanju prometa robe bez akciznih markica i porekla, zaplenili su oko 1,5 tona duvana u listu .

   

Poznati menadžer osuđen zbog posredovanja u prostituciji maloletnice iz Pančeva

PANČEVO, 8. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Duško Banjac, javnosti najpoznatiji kao menadžer pevačice Kaje Ostojić, osuđen je na sedam meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog posredovanja u prostituciji! On je sa dvojicom pomagača podvodio Đ. M. (17) iz Pančeva u stanu u ulici Dimitrija Tucovića 51 na Zvezdari.