Hronika

 

Pronađen brodić koji se u nedelju sudario sa baržom

PANČEVO, 8. decembar 2016. (TV Pančevo) - Na potezu između Luke Dunav i Azotarinog kanala, pronađen je brod “Kalisi”, koji je nestao u nedelju, kada se sudario sa brodom potiskivačem. Brod su u sredu oko podneva, prvo mrežom pronašli ribari, a da je u pitanju isto plovilo za kojim se tragalom potvrdjeno je posle kontrole Dunava koju su sproveli ronici. Još uvek nije poznato da li se na brodu nalazi i njegov vlasnik Milenko Uvalin. Iako je brod pronadjen , za sada neće biti izvučen iz reke, dok ne bude određena firma čija će dizalica biti korišćena za ovu namenu. Da podsetimo nesreća se dogodila u nedelju, oko 17 časova, nedaleko od Luke Dunav u Pančevu. Na brod "Kalisi" u kome su bili Uvalin i Jankov, naleteo je tegljač "Luna", težak više od 1.300 tona, i potopio ga. Jankov je završio u vodi iz koje su ga izvadili alasi, a za Uvalinom i brodom se tragalo od nedelje.

 

Zaplenjeno više od dve tone duvana

PANČEVO, 8. decembar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u dve odvojene akcije zaplenili su više od dve tone duvana i 12.000 paklica cigareta bez akciznih markica.

   

Nestao vlasnik brodića posle sudara sa baržom

PANČEVO, 5. decembar 2016. (TV Pančevo) - Posle sudara sa baržom na Dunavu kod Pančeva u nedelju nestao je vlasnik motornog broda pedesetsedmogodišnji Milenko Uvalin, dok je njegov saputnik spasen i trenutno se nalazi u pančevačkoj Opštoj bolnici.U Ministarstvu saobraćaja najavili su opsežnu istragu. Ovo je trća nesreća na rekama u poslednjih nekoliko meseci.

   

U Pančevu zaplenjen duvan

PANČEVO, 2. decembar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su jutros 100 kilograma rezanog duvana, mašinu za presovanje i mašinu za sečenje duvana.

   

Dvoje teško povređeno u saobraćajnoj nezgodi kod Bavaništa

  PANČEVO, 30. novembar 2016. (TV Pančevo) - Dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19 časova dogodila na putu Bavanište - Kovin. Obe osobe su sa teškim povredama i otvorenim prelomima prebačene na odeljenje ortopedije pančevačke Bolnice, rekao je dežurni ortoped dr Mihailo Mitrović. Zbog ove nesreće došlo je do dvosatne obustave saobraćaja na deonici Kovin - Bavanište.

   

Stefanović: Na području PU Pančevo zaplenjena velika količina oružja i municije

PANČEVO, 25. novembar 2016. (TV Pančevo) – Policija je u više odvojenih akcija uhapsila 11 osoba na teritoriji Vojvodine zbog sumnje da su počinili više različitih krivičnih dela, među kojima su ubistva, pokušaji ubistva, prodaja narkotika, bekstva iz zatvora, a zaplenjena je veća količina oružja i municije, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.Na području PU Pančevo zaplenjena velika količina oružja i municije.