Hronika

 

Policija zaplenila više od dve tone duvana

PANČEVO, 25. avgust 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su više od dve tone duvana i podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetšestogodišnjeg muškarca iz Pančeva.

 

Dvoje povređenih u sudaru

PANČEVO, 19. avgust 2017. (TV Pančevo) – Oko 18 časova dogodila se saobraćajna nesreća na raskrsnici ulica Braće Jovanović i Svetog Save u Pančevu. Sudarili su se motocikl i automobil. Pančevačka policija sprovodi uviđaj, saznaje TV Pančevo. Putnici sa motocikla su preveženi u Opštu bolnicu u Pančevu gde se utvrđuje stepen povrede.
   

Tri osobe poginule u sudaru automobila i bagera

PANČEVO, 18. avgust 2017. (TV Pančevo) – U četvrtak oko 23 sata, na putu između Banatskog Novog Sela i Alibunara dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe izgubile život. Policija je obavila uviđaj, istraga je u toku.

   

MUP: Uhapšen razbojnik, podnete krivične prijave

PANČEVO, 04. avgust 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće po nalogu nadležnog tužilaštva krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

   

MUP: Nije došlo do čedomorstva u Alibunaru

PANČEVO, 28. jul 2017. (TV Pančevo) – Na teritoriji Alibunara pre dva dana u kupatilu privatne kuće, pronađena je mrtva beba. Međutim, kako je potvrđeno MUP-u, nije došlo do čedomorstva. Devojka (21) je prokrvarila i pozvana je Hitna pomoć. Dok su lekari došli na lice mesta, beba je u međuvremenu umrla u kupatilu. Devojka je prevezena u Opštu bolnicu Pančevo. Telo bebe poslato je na odeljenje patologije gde je u toku obdukcija.

   

Čeda zaštićeni svedok protiv poznatog tajkuna?

PANČEVO, 26. jul 2017. (TV Pančevo) – Informacije o aktivnostima državnih organa na suzbijanju privrednog kriminala i korupcije u Vršcu dobijaju novu dimenziju - zaštićeni svedok protiv tajkuna koji se predstavlja kao dobrotvor biće Čedomir Živković, političar, povrtlar, pakeraj-majstor, izdavač skladišta, muzičar i vlasnik brojnih skupocenih nekretnina.