Hronika

 

Policajac poginuo u poteri

PANČEVO, 7. februar 2017. (TV Pančevo) – U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 5.00 časova na Smederevskom putu na ulazu u Grocku, tokom obavljanja službenog zadatka stradao je policijski službenik Policijske uprave za grad Beograd Nenad Stojadinović, dok je drugi policajac, Vladimir Radujko, teško povređen.

 

Zaplenjena marihuana u Vršcu

PANČEVO, 1. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu zaplenili su više od kilogram marihuane i uhapsili M. J. (23) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

U Pančevu uhapšen razbojnik, a u Kovinu švercer duvana

PANČEVO, 31. januar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu identifikovali su dvadesetjednogodišnjeg muškarca iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

   

Pančevačka policija uhapsila pljačkaše pošte

PANČEVO, 31. januar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su razbojništvo počinjeno 10. januara ove godine u pošti u Deliblatu i uhapsili petoricu muškaraca, osumnjičenih da su izvršili ovo krivično delo.

   

10 godina zatvora za proneveru 20 miliona u Biblioteci

PANČEVO, 30. januar 2017. (TV Pančevo) – Viši sud u Pančevu objavio je prvostepenu i nepravosnažnu presudu kojom je bivšu računovođu Gradske biblioteke Pančevo, Ivanu Đurović, prooglasio krivom za krivično delo pronevere sredstava ove ustanove za više od 20 miliona dinara.
   

U Opovu uhapšeni osumnjičeni za krađu vozila

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Opovu uhapsili su dvojicu muškaraca osumnjičenih da su juče u Opovu ukrali vozilo.