Hronika

 

Poplavljene kuće u okolini Vršca, stradala jedna osoba

PANČEVO, 7. jun 2017. (TV Pančevo) – U selu Uljma pored Vršca u popodnevnim satima desetominutni pljusak, tokom kojeg je palo cak 100 litara kise po m2, izazvao je katastrofu u selu. Nezvanično saznajemo da je starica od 87 godina izgubila život, ali još uvek se utvrđuje da li je u pitanju posledica poplave ili je uzrok smrti nepovezan. Na terenu su vatrogasci, policija i služba Hitne pomoći, kao i članovi štaba za vanredne situacije.

 

Krađa košnica i u Starčevu

PANČEVO, 6. jun 2017. (TV Pančevo) – Posle krađe košnica u Pančevu, lopovi nastavljaju svoj hir. Pokrali su pčelinjak Pere Šica, a od 1. maja ovo je već šesta krađa. Pčelari su zbunjeni i očekuju pomoć merodavnih, prevashodno policije, kojoj najviše veruju.

   

Nasilnici napolje!

PANČEVO, 2. jun 2017. (TV Pančevo) - Pančevo je nažalost bilo prvi primer primene novog zakona o nasilju u porodici. Ovim zakonom, koji je stupio na snagu prvog juna, uvedene su novine koje će olakšati život žrtvama, a i postupak će se sprovoditi brže.

   

Udaljeni nasilnik prekršio zabranu, preti mu zatvor

PANČEVO, 1. jun 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je izrečena prva mera udaljenja nasilnika iz kuće do 30 dana od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici. Nasilnik je prekršio zabranu, zbog čega je priveden u Prekršajni sud u Pančevu.

   

Krađa košnica u Vojlovici

PANČEVO, 29. maj 2017. (TV Pančevo) – Pčelaru Gašparu Čiki iz Vojlovice lopovi su ukrali 19 košnica i naneli štetu od dve i po hiljade evra. Posle pet godina pčelarenja Gašpar pomišlja da se bavi ovim prelepim poslom, a spas će potražiti u inostranstvu, gde odlazi da radi.

   

Otkrivena prva laboratorija za proizvodnju ekstazija u Srbiji

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP),u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, obavili još jednu uspešnu akciju na teritoriji Beograda i otkrili prvu laboratoriju za proizvodnju ekstazija na teritoriji Srbije.