Hronika

 

U Pančevu zaplenjeno 500 tableta ekstazija

PANČEVO, 25. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su prilikom rutinske kontole vozila, kojim je upravljao dvadesetdvogodišnji muškarac iz Pančeva, 500 tableta "ekstazija".

 

Veliko priznanje Osnovnom sudu u Pančevu

PANČEVO, 24. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Osnovni sud u Pančevu je od Vrhovnog kasacionog suda dobio Priznanje za dorinos unapeđenju efikasnosti i kvalitetu sudskog sitema. Kako je napisano u obrazloženju, ovo priznanje dodeljeno je za sprovođenje programa rešavanja izvršnih predmeta. Početkom 2013. bilo je skoro 40 hiljada ovakvih predmeta da bi do juna 2016. broj izvršnih predmeta smanjio na oko 9 hiljada.

   

Pritvor za nasilnike iz Njegoševe

PANČEVO, 24. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor do 30 dana, za sedmoricu mladića nakon fizičkog napada na policijske službenike, koji su intervenisali po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u Njegoševoj ulici nožem izbodena jedna osoba. Pritvor je određen kako ne bi uticali na svedoke i oštećene.

   

Pronađen "ekstazi" u Opovu

PANČEVO, 24. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su prilikom pretresa kuće dvadesetogodišnjaka iz okoline Opova 20 tableta „ekstazija“, oko 160 grama marihuane i puškomitraljez koji je bio zakopan u dvorištu porodične kuće.

   

Povređene četiri osobe

 

PANČEVO, 20. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Oko 8 sati na raskrsnici Ulice Moše Pijade i Sinđelićeve dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene 4 osobe, koje su prevežene do pančevačke Bolnice, saznajemo u Hitnoj pomoći. Prema nezvaničnoj izjavi jednog od očevidaca, u nezgodi su učestvovala dva vozila. U Bolnici saznajemo da su kod povređenih osoba zabeležene lake telesne povrede, i sve četiri su nakon pregleda puštene kući.

   

Hapšenja zbog napada na policijske službenike

PANČEVO, 18. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su sedmoricu mladića nakon fizičkog napada na policijske službenike, koji su intervenisali po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u Njegoševoj ulici nožem izbodena jedna osoba.