Hronika

 

Sajber napadom pogođen veliki broj zemalja

PANČEVO, 13. maj 2017. (TV Pančevo) – Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije i Posebno tužilaštvo za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u Beogradu, povodom sajber napada koji je pogodio više od 60 država u noći između petka i subote i koji je u svetskim bezbednosnim krugovima okarakterisan kao najveći „ransomware“ napad, obaveštava građane o merama predostrožnosti koje bi trebalo da preduzmu kako bi sprečili ovu vrstu računarskog napada.

 

Policija rasvetlila više teških krađa u Južnom Banatu

PANČEVO, 12. maj 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su više teških krađa izvršenih tokom maja ove godine na području Južnog Banata.

   

Uhapšen diler heroina i ekstazija

PANČEVO, 11. maj 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici MUP-a u Pančevu pronašli su u pretresu stana koji je iznajmio muškarac star 47 godina više od 50 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je heroin, 200 tableta ekstazija i vagicu za merenje.

   

Tajni sastanci muževa Simonovićeve i Martinovićeve dokazuju tvrdnje RTV Pančevo

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović i bivša gradonačelnica i predsednica DS u Pančevu Vesna Martinović održavaju redovnu komunikaciju, a poruke jedna drugoj šalju preko muževa, što dokazuje tvrdnje RTV Pančevo da je Simonovićeva poslušnik DS i da je DS direktno uticala na njenu karijeru.

   

Težak udes kod Vršca, poginulo dvoje, četvoro povređeno

Težak udes kod Vršca, poginulo dvoje, četvoro povređeno

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – U sudaru dva putnička vozila oko 10 h na putu Vršac–Vatin poginule su dve, a povređene četiri osobe.

   

Novi detalji silovanja kod Kovina u kom je ujak sestričini napravio dete

PANČEVO, 23. april 2017. (Srbija danas) – Devojčica I. N. (14) iz sela Mramorak kod Kovina, koju je ujak A. N. (40) silovao i napravio joj dete, abotiraće u ponedeljak. I. N. je sada u trećem mesecu trudnoće, a njen ujak je uhapšen. Višemesečno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se devojčica požalila drugarici. Rekla je da ne može više da podnese ujaka, koji je mesecima silovao.