Hronika

 

Maloletnici u Novom Sadu zapalili beskućnike

PANČEVO, 14. decembar 2016. (TV Pančevo) – Trojica maloletnika privedeni su pa pušteni zbog sumnje da su u Futogu u noći između ponedeljka i utorka namerno zapalili dvojicu beskućnika, od koji je jedan preminuo.

 

Saobraćajna nezgoda na putu Kovin - Bavanište

PANČEVO, 14. decembar 2016. (TV Pančevo) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko ponoći na putu Bavanište - Kovin dve osobe su povređene, K.D. 1988. godište i S.Ž 1982 godište, obe iz Bavaništa. Na lice mesta izlazila je Služba hitne pomoći iz Kovina, koja ih je prevezla na Odeljenje hirurgije pančevačke Bolnice, a posle pregleda povređeni su odbili da ostanu na bolničkom lečenju. Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo pod čudnim okolnostima. Na putničko vozilo, koje je ostalo na putu bez goriva, iz kamiona koji je prolazio pao je metalni teret. Automobil se prevrnuo i ostao potpuno havarisan, a vozač i suvozač su ipak prošli sa lakšim povredama.

   

Šljivić i Milićević na azilu zgrnuli milione?

PANČEVO, 12. decembar 2016. (portal Južni Banat) – Dok se u Srbiji gotovo svakodnevno vodi kampanja kako da se pomogne u zbrinjavanju napuštenih životinja i prikupi što više novca u tu svrhu, za bivšeg direktora „Drugog oktobra“ Ljubisava Šljivića i njegove poslovne i partijske kolege Vladana Milićevića i Dušana Puhara kučići su predstavljali rudnik zlata. Kako bi se sprečila šteta većih razmera, neosnovano bogaćenje pojedinaca i zaštitile životinje, Grad i „Drugi oktobar“ sledeće godine grade novi azil.

   

Pronađeno telo nastradalog vlasnika brodića na Dunavu

PANČEVO, 9. decembar 2016. (TV Pančevo) - Pronađeno telo muškarca koji je nastradao u sudaru barže i čamca prošle nedelje u kabini čamca u pančevačkoj luci "Dunav", rečeno je Reginalnoj Radioteleviziji Pančevo u Službi hitne medicinske pomoći koja je primila poziv u petak 9. decembra oko 16 sati i 30 minuta.

   

Normalizovan saobraćaj na Novoseljanskom putu posle saobraćajne nezgode

PANČEVO, 9. decembar 2016. (TV Pančevo) - Na putu Pančevo - Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba povređena. Nezgoda se dogodila kada je putničko vozilo udarilo u traktor. Slična saobrćajna nezgoda dogodila se na ovom putu i 16. novembra, kada je takođe putničko vozilo udarilo u traktor sa plugom. Tokom obavljanja policijskog uviđaja jedna traka puta je bila zatvorena za saobraćaj, koji je sada normalizovan. Istraga će utvrditi šta je tačan uzrok ove nezgode. Nadležni apeluju na učesnike u saoberaćaju da budu oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu uslovima putu.

   

Pančevačka policija pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane

PANČEVO, 9. decembar 2016. (TV Pančevo) - Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane sa 47 stabljika, težine oko šest kilograma sirovo obranog lista marihuane i uhapsili jednu osobu.