Hronika

 

Uhapšen kamiondžija ubica

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su i uhapsili četrdesetsedmogodišnjeg vozača kamiona, koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo biciklista i pobegao sa lica mesta.

 

Uhapšene 53 osobe zbog zloupotrebe položaja

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u opsežnoj akciji sprovednoj u više gradova Srbije usmerenoj na sprečavanju i suzbijanju finansijskog kriminala i korupcije, posebno vezano za zloupotrebe u državnim organima, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima i poreskom policijom uhapsili su 53 osobe i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 25 lica.

   

Uhapšen razbojnik u Pančevu

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su tridesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnovane sumnje da je na području Pančeva izvršio više razbojništava.

   

MUP: Poziv vlasnicima ukradenih bicikala

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su više bicikala, ukradenih od novembra 2016. do početka februara ove godine na području grada.

   

Pančevačka policija rasturila prodaju marihuane

PANČEVO, 10. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su laboratoriju za proizvodnju opojne droge marihuane i zaplenili 65 stabljika sa 6,5 kilograma sirove marihuane. Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je i zadržan do 48 sati dvadesetšetogodišnji muškarac iz okoline Kovina.

   

MUP traga za razbojnikom

 

PANČEVO, 8. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, intezivno tragaju za muškarcem osumnjičenim da je na teritoriji grada Pančeva izvršio više krivičnih dela razbojništvo.