Hronika

 

Organizatori nelegalnog staračkog doma u pritvoru

 

PANČEVO, 1. novembar 2016. (TV Pančevo) - Osnovni sud u Pančevu odredio je u ponedeljak pritvor do 30 dana osumnjičenima za držanje nelegalnog staračkog doma, u kome su 3 osobe izgubile život, a 11 povređeno u požaru koji se dogodio u subotu.

 

Ponedeljak dan žalosti u Pančevu

PANČEVO, 30. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Posle nesreće, koja se dogodila u Pančevu u subotu, 29. oktobra, u jutranjim časovima u nelegalnom objektu za stara lica i gde su tri osobe izgubile život, Gradsko veće donelo je odluku da ponedeljak, 31. oktobar, bude proglašen za dan žalosti. Pre početka sednice, Većnici su održali minut ćutanja za preminule u požaru. Prema rečima zamenika gradonačelnika Predraga Živkovića, ceo ovaj slučaj biće istražen.

   

Gradonačelnik uputio saučešće porodicama nastradalih

PANČEVO, 29. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Povodom strašnog požara koji se jutros dogodio na teriroriji grada Pančeva, u kome su tri lica smrtno nastradala, a 11 lica povređeno, gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, u ime Grada Pančeva i u svoje lično ime upućuje najiskrenije saučešće porodicama nastradalih.

   

Poginule tri osobe u požaru

PANČEVO, 29. oktobar 2016. (TV Pančevo) - U požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u Pančevu u Ulici Svetog Save 60 poginule su tri osobe, a 11 je povređeno.

   

Lokalizovan požar u napuštenoj kući

PANČEVO, 28. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Danas u prepodnevnim satima stanovnike ulica pored Tamiša zabrinuo je neprijatan miris koji je očigledno poticao od požara, kako se ispostavilo. Na sreću reč je bila o manjem požaru koji je izbiio u kući pored benzinske pumpe “Lady” i Penzionog fonda, na Keju Radoja Dakića. Povređenih nije bilo, a požar je brzo lokalizovan, a zatim ugašen.

   

Gde je olimpijski bazen koji je obećala Vesna Martinović?

PANČEVO, 26. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Prošlo je skoro pet godina kako su Pančevcima, Demokratska stranka i Vesna Martinović, tadašnja gradonačelnica, obećali izgradnju Olimpijskog bazena u Pančevu.