Hronika

 

Saobraćajna nezgoda kod Aviv parka

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Kod Aviv parka na Sterelištu dogodila se saobraćajna nezgoda, gde je kako nezvanično saznajemo, vozač automobila marke Škoda, iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u jarak. Ekipa službe Hitne medicinske pomoći je izašla na teren i zbrinula povređenog, koji se trenutno nalazi u pančevačkoj bolnici.

 

Voz udario u automobil, nema povređenih

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Danas oko 9 sati dogodila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici Prvomajske ulice i Radivoja Koraća u kojoj nije bilo povređenih. Prema izjavi očevica, do nezgode je došlo kada je u automobil koji se kretao Prvomajskom ulicom iz pravca Beograda pokušao da skrene u Ulicu Radivoja Koraća prema Bazenu udario voz u prednji desni deo. Istraga će utvrditi razloge ove nezgode.

   

Prikolica sa košnicama pronađena u blizini Požarevca

PANČEVO, 16. jun 2017. (TV Pančevo) - Prethodne noći bilo je burno u pčelarskim krugovima. Porodici Milutinović, koja se godinama bavi pčelarskom proizvodnjom, ukradena je prikolica dugačka više od šest metara i 36 košnica, na njoj. Na taj način nastavljena je crna serija krađe košnica. U pančevačkom ataru je od 1. maja ukradeno 40 košnica.

   

Teško povređen iz vatrenog oružja

PANČEVO, 11. jun 2017. (TV Pančevo) – Kako je za RTS izjavio doktor Miodrag Milenović iz beogradskog Urgentnog centra noćas je iz Pančevu u ovu zdravstvenu ustanovu dovežena osoba sa teškim povredama dobijenim iz vatrenog oružja. Prema rečima doktora Milenovića, povrđena osoba je smeštenena na ortopediju Urgentnog centra.

   

Ministar Vulin u poseti meštanima Uljme, evakuisanim zbog poplava

PANČEVO, 8. jun 2017. (TV Pančevo) – Jučerašnje nevreme i obilne kiše naneli su veliku štetu meštanima sela Uljme kod Vršca. Efikasno su reagovale sve službe i trenutno se čisti teren u selu, a deo meštana njih više od 120 smešteno je u Beloj Crkvi i Vršcu, gde ih je danas posetio ministar Aleksandar Vulin.

   

Troje uhapšeno u akciji "Signal"

PANČEVO, 8. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su bivšeg funkcionera opštine Plandište Z.V. i još četiri osobe osumnjičene da su prilikom izgradnje kanalizacione mreže u toj opštini overili privremen situacije u kojim su bili naveden neizvedeni radovi i neutrošen materijal i na taj način pribavili protiv pravnu imovinsku korist od 34.957.151 dinara.