Hronika

 

Pritvor za nasilnike iz Njegoševe

PANČEVO, 24. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor do 30 dana, za sedmoricu mladića nakon fizičkog napada na policijske službenike, koji su intervenisali po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u Njegoševoj ulici nožem izbodena jedna osoba. Pritvor je određen kako ne bi uticali na svedoke i oštećene.

 

Pronađen "ekstazi" u Opovu

PANČEVO, 24. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su prilikom pretresa kuće dvadesetogodišnjaka iz okoline Opova 20 tableta „ekstazija“, oko 160 grama marihuane i puškomitraljez koji je bio zakopan u dvorištu porodične kuće.

   

Povređene četiri osobe

 

PANČEVO, 20. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Oko 8 sati na raskrsnici Ulice Moše Pijade i Sinđelićeve dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene 4 osobe, koje su prevežene do pančevačke Bolnice, saznajemo u Hitnoj pomoći. Prema nezvaničnoj izjavi jednog od očevidaca, u nezgodi su učestvovala dva vozila. U Bolnici saznajemo da su kod povređenih osoba zabeležene lake telesne povrede, i sve četiri su nakon pregleda puštene kući.

   

Hapšenja zbog napada na policijske službenike

PANČEVO, 18. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su sedmoricu mladića nakon fizičkog napada na policijske službenike, koji su intervenisali po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u Njegoševoj ulici nožem izbodena jedna osoba.

   

U sudaru automobila i autobusa poginula jedna osoba

 

PANČEVO, 16. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Tridesettrogodišnji V. R. iz Starčeva poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini autobuskog stajališta kod Rafinerije nafte Pančevo. U sudaru automobila i autobusa, lakše je povređeno i petoro putnika iz autobusa. Istraga je u toku.

   

Pretnje nisu urodile plodom

PANČEVO, 15. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Borba protiv uzurpatora u kovinskoj i pančevačkoj opštini je nastavljena konkretnom akcijom. U Kovinu se skida soja sa 95 hektara, a u Omoljici kukuruz sa približno iste površine. U Kovinu su Dragan i Mladen Šujlikić pretili predstavnicima opštine, ali pretnje nisu urodile plodom. Akcija se nastavlja.