Hronika

 

IN MEMORIAM: Preminuo Branislav Pokrajac

PANČEVO, 5. april 2018. (TV Pančevo) – Legendarni srpski i jugoslovenski rukometaš i trener Branislav Pokrajac preminuo je danas u Beogradu u 72. godini, saopštio je Rukometni savez Srbije.

 

Uhvaćeni lopovi na buvljaku

PANČEVO, 5. april 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje noćas oko ponoći uhvaćeni su lopovi na buvljaku za koje se sumnja da su izvestan period obijali tezge na robnoj pijaci "Aerodrom". U pitanju su tri muškarca, kako saznajemo iz Pančeva, koji su uhvaćeni na delu, odnosno tokom kradje sa punim džakom ukradene garderobe. U otkrivanju i hvatanju lopova učestvovala je pančevačka policija uz podršku službe obezbedjenja JKP "Zelenilo". Lopovi su privedeni.

   

Saobraćajna nezgoda na raskrsnici Kačarevo-Jabuka

PANČEVO, 3. april 2018. (TV Pančevo) – Sinoć se oko 22 sata dogodila saobraćajna nezgoda na raskrsnici Kačarevo-Jabuka.

   

Sudar autobusa ATP-a i putničkog automobila na Beogradskom putu

PANČEVO, 2. april 2018. (TV Pančevo) – Kako Regionalna Radio-televizija Pančevo saznaje dogodila se lakša saobraćajna nesreća na Beogradskom putu kod Rafinerije Beograd.

   

Ubod nožem u centru grada

PANČEVO, 31. mart 2018. (TV Pančevo) – Danas oko 10 sati, kako saznaje Regionalna RTV Pančevo, pančevačka Služba hitne pomoći intervenisala u Zmaj Jovinoj ulici jer je jedna osoba ubodena nožem i prevezedna je do pančevačke Bolnice. Na lice mesta izlazila je i policija.

   

Šef izbornog štaba Vuka Jeremića u Smederevskoj Palanci pretukao člana SNS

PANČEVO, 24. mart 2018. (TV Pančevo) – Grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom Milenkovićem Mačkom, pretukla je u petak uveče člana SNS Dragana Mihailovića, saopštila je danas ta stranka.