Hronika

 

Morotorom udarili u auto

PANČEVO, 10. septembar 2017. (TV Pančevo) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10:30 na raskrsnici Ulice Svetog Save i Radomira Putnika, povređeni su vozač i suvozač motocikla, saznajemo u pančevačkoj Bolnici.

 

Komemoracija Slobodanu Kocoljevcu

PANČEVO, 8. septembar 2017. (TV Pančevo) – Danas je na pančevačkom Novom groblju sahranjen advokat Slobodan Kocoljevac. U prisustvu porodice, od poznatog pančevačkog advokata i dugogodišnjeg direktora Pravne službe za kadrovska pitanja u Petrohemiji, oprostili su se prijatelji, kolege, saradnici i poštovaoci njegovog rada.

   

Jedna osoba poginula na Pančevačkom putu

PANČEVO, 8.septembar 2017. (TV Pančevo) – Jedna osoba je poginula, a jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pančevačkom putu u smeru ka Beogradu. Kako RTS saznaje, na Pančevačkom putu kod broja 84 putničko vozilo kretalo se velikom brzinom i udarilo u kamion.Poginuo je suvozač u automobilu star 35 godina. Vozač automobila je teško povređen.

   

Preminuo advokat Slobodan Kocoljevac

PANČEVO, 7. septembar 2017. (TV Pančevo) – U sredu, 6. septembra, iznenada, posle kraće bolesti, preminuo je pančevački advokat Slobodan Kocoljevac, predsednik Ogranka Advokatske komore Vojvodine za Južni Banat. Rođen je 1961. godine. Diplomirao je prava na Beogradskom univerzitetu. Tokom '80-tih godina radio je u Petrohemiji, gde je bio direktor pravne službe za kadrovska pitanja. Sredinom '90-tih ulazi u advokaturu.

Njegova velika ljubav bila je i košarka u kojoj je bio angažovan do poslednjeg dana, ne samo u Pančevu, nego i u Vojvodini i Srbiji. U poslednjih petnaest godina bio član Upravnog odbora KK Tamiš. Igrao je košarku u KK Student iz Pančeva i bio veliki zaljubljenik u sport. Obavljao je niz važnih funkcija u Košarkaškom savezu Srbije i Vojvodine, a obavljao je i dužnost Predsednika Skupštine Okružnog košarkaškog saveza.

Mnogim Pančevcima ostaće u dobrom sećanju kao častan čovek i kao jedan od ljudi koji su obeležili društveni život u Pančevu u protekle tri decenije.

Njegov otac Dušan Kocoljevac bio je predsednik Opštine Pančevo i direktor Petrohemije, a iza Slobodana Kocoljevca ostala je supruga i dvoje dece.

Sahrana će biti obavljena u petak, 8. septembra, u 14 h na Novom groblju.

   

Saobraćajna nezgoda u Skadarskoj u Pančevu

PANČEVO, 3.septembar 2017. (TV Pančevo) – U Skadarskoj ulici u Pančevu, noćas oko 2:30 h dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređena petorica muškaraca. Kako nezvanično saznajemo, iz za sada neutvrđenih razloga, automobil se prevrnuo na krov, i tom prilikom su putnici u automobilu zadobili lake telesne povrede. Policija je obavila uviđaj, istraga je u toku.

   

Pešak poginuo kod Rafinerije. Tri udesa u Pančevu od ponoći do jutra

PANČEVO, 25. avgust 2017. (TV Pančevo) – U saobraćajnoj nesreći kod Rafinerije nafte Pančevo, jutros oko 5 sati poginuo pešak. Policija obavila uviđaj, istraga je u toku.