Hronika

 

Na putu Pančevo - Kovačica jedan poginuo

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – Na putu Kovačica –Pančevo jutros oko šest sati i petnaest minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća. Došlo je do sudara kombija i putničkog vozila. Prema informacijama Hitne pomoći iz Kovačice, dve osobe su povređene i prevežene u pančevačku bolnicu, dok je jedna osoba podlegla povredama. Na licu mesta bili su hitna pomoć, policija i vatrogasci. Dok je trajao uviđaj, taj deo puta privremeno je bio zatvoren za saobraćaj. Nakon što je vozilo uklonjeno s puta, deonica puta Kovacica-Pančevo je prohodna za saobraćaj.

 

Uhapšen zbog lažnog predstavljanja

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, uhapsili su M.D. (1981) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

   

Uhapšene dve osobe zbog teških krađa

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, rasvetlili su više krivičnih dela teške krađe, koja su izvršena i uhapsili dve osobe.

   

Preminuo Josif Buca Leopold

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je posle kratke bolesti, u 84. godini, preminuo Josif Buca Leopold.

   

Pronađeno 70 košnica Zlatka Janačkovića

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Oko 70 košnica na potezu vojno polje između kasarne „Rastko Nemanjić“ i kasarne „Aerodrom“ ukradeno je u noći između ponedeljka i utorka pčelaru Zlatku Janačkoviću. Košnice su pronađene na starom crepajačkom putu. Ovo je do sada najveća krađa košnica u Južnom Banatu, tvrde iz pčelarskog gazdinstva „Janačković“.

   

Lokalizovan požar na deponiji u Kačarevu

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Požar na deponiju u Kačarevu je lokalizovan. U gašenju požara zaposlenima iz JKP “Kačarevo” pomažu vartogasci, kao i mehanizacija pančevačkih komunalnih preduzeća i privrednih subjekata. Tokom dana u Kačarevu je bilo i mobilno vozilo za merenje zagađenja Zavoda za javno zdravlje iz Pančeva.