Hronika

 

Velika akcija sprske policije u kojoj je učestvovala i PU Pančevo. Hapšeni silovatelji i nasilnici

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u više odvojenih akcija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili 41 osobu, u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice.

 

CARINICI ZAUSTAVILI KOMBI KURIRSKE SLUŽBE, A UNUTRA NAŠLI MALI ARSENAL: U tovaru bile sekire, suzavci, noževi, bokseri, palice, dvogledi...

PANČEVO, 5. maj 2018. (TV Pančevo) – Carinici su u magacinu „Beks ekspresa“ u dva navrata zaplenili ukupno oko 25 kilograma rezanog duvana, ali i drugu neprijavljenu robu poput suzavaca, noževa, boksera i palica, ali i garderobe za koju se sumnja da povređuje pravo intelektualne svojine, saopštila je Uprava carina Srbije.

   

Pucnjava u Pančevu

PANČEVO, 30. april 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, jutros oko 7.30 došlo je do pucnjave u Ulici Svetozara Miletića. Na muškarca V. J. (1989), koji je vodio dete u vrtić u blizini, maskirani napadač na ulici ispalio je više hitaca iz pištolja. Mladić je operisan u pančevačkoj bolnici, nakon čega je prebačen za Beograd. U stabilnom je stanju.

   

Naočigled prolaznika pucao sebi u glavu

 

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu se sinoć desila teška tragedija kada je četrdeseddevetogodišnji Saša V. izvršio samoubistvo nasred ulice. Nesreća se dogodila u Ulici oslobođenja kod broja 17.

   

Pad vojnog aviona kod Kovačice. Poginuo pilot!

PANČEVO, 11. april 2018. (TV Pančevo) – Jutros, oko 9 časova i 30 minuta, kod Kovačice, na putu za Izdvor, srušio se vojni avion „Super galeb G-4“. U ovoj nesreći poginuo je pilot major Robert Kaloci. Kopilo pilot major Aleksandar Matić nalazi se u stabilnom stanju na VMA. Telegrame saučešča poslali su ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik generalštaba general Ljubiša Diković. Na licu mesta bila je reporterska ekipa regionalne RTV Pančevo.

   

Srušio se vojni avion kod Kovačice. Pilot poginuo?

PANČEVO, 10. april 2018. (TV Pančevo) – Vojni avion "super-galeb G-4" srušio se jutros kod Kovačice.Do nesreće je došlo oko 9.30 u blizini izlaza iz Kovačice. Prema nezvaničnim informacijama pilot i kopilot su se katapultirali iz aviona.