Hronika

 

Zatvoreno divlje gradilište biznismena Rodoljuba Draškovića

PANČEVO, 23. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Grad Vršac podneo je danas krivičnu prijavu protiv odgovornih lica koja su, na putu za Mesić, bez građevinske dozvole izgradili kapitalni objekat. Dalja divlja gradnja Rodoljuba Draškovića je sprečena, a nelegalno gradilište zatvoreno.

 

Troje povređeno u saobraćajnoj nezgodi u Omoljici

PANČEVO, 13. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Jutros oko 6 sati i 30 minuta dogodila se saobraćajna nezgoda na ulazu u Omoljicu u koji su tri osobe povrđene. Kako regionalna RTV Pančevo saznaje u pančevačkoj Službi hitne medicinske pomoći do nezgode je došlo tako što je automobil udario u traktorsku prikolicu. Tri povređene osobe sa lakim telesnim povredama su prevezene do pančevačke Bolnice.

   

Ubistvo u Beloj Crkvi

PANČEVO, 6. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Muškarac I. N. (35) iz Bele Crkve uhapšen zbog sumnje da je ubio druga, J. M. (54), a potom pokušao da siluje ženu D. J. (49) koja se nalazila sa dvojicom muškaraca u društvu.

   

Pronađeni amfetamin i marihuana

PANČEVO, 22. septembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su Z. U. (1979) iz Bele Crkve, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Spektakularno hapšenje PU Pančevo

PANČEVO, 21. septembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici MUP u Pančevu uhapsili su četvorčlanu bandu sa područja Požarevca zbog sumnje da su počinili više desetina teških građa u poštama na teritoriji Srbije. U tim krađama pričinjena je šteta od više miliona dinara. Regionalna RTV Pančevo ekskluzivno je imala informaciju da je ovakva akcija sprovedena što je objavljivano u našim jutarnjim emisijama.

   

Lopovi haraju njivama

PANČEVO, 19. septembar 2017. (TV Pančevo) – U južnobanatskom ataru se poseldnjih godina mnogo krade. Krade se voće, povrće, košnice, ali i ratarske kulture – pšenica, suncokret i kukuruz. Sa više od dva lanca zemlje lopovi su odneli skoro sav rod kukuruza Ištvanu Kerekešu iz Vojlovice, potvrdivši tako da se malo koga boje.