Hronika

 

U akciji "Pluton 2" u Srbiji uhapšeno 47 osoba

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u nastavku akcije na suzbijanju krivičnih dela pranja novca, finansijskog kriminala i korupcije, posebno vezano za zloupotrebe službenih položaja u državnim organima, uhapsili su 47 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 19 lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više koruptivnih krivičnih dela, dok se za dve osobe traga.
 

Zloupotrebe Medakovića stižu pred državne organe

PANČEVO, 4. mart 2017. (TV Pančevo) – Advokat Gordan Medaković izjavio je u Odeljenju za urbanističko-građevinske i imovinsko-pravne poslove da nije znao da je građenje bez građevinske dozvole krivično delo. Pre toga, njegov otac, penzionisani sudija Nikola Medaković, izgleda nije znao da je protivzakonito graditi na praceli koja nije tvoja, pa su kapitalnu vikendicu kraj Malog Središta izgradili na zemljištu Mesne zajednice, iako odmah pored imaju svoju parcelu, navodi portal eVrsac.
   

Uhapšen rukovodilac u HIP "Azotari"

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Tokom velike policijske akcije, koja je sprovedena u više gradova u Srbiji, u Pančevu je uhapšen rukovodilac u HIP "Azotari" Pančevo Z.S. (1955), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. On se sumnjiči da nije organizovao kontrolu tokom remonta u fabrici i da je time HiP “Azotari” pričinjena šteta u iznosu od 550 miliona dinara.

   

Penzionsani sudija Medaković i njegova porodica izgradili biznis na marginama pravosuđa

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Penzionisani sudija Nikola Medaković, koji je karijeru u pravosuđu, dugu 40 godina, sam sebi totalno uprljao nepoštovanjem zakona Srbije i drugim skandalima, naučio je i svoje potomke da se blizu pravosuđa najbolje živi, piše evršac.

   

Zaplenjeno 10 kg marihuane u Pančevu

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave kriminalističke policije, SBPOK-a zaplenili su u Pančevu više od 10 kilograma marihuane i uhapsili M.S.(1986) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Saobraćajna nesreća na ulazu u Omoljicu

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedna osoba (1966) je poginula, a jedna povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko 1 sat posle ponoći dogodila na ulazu u Omoljicu, saznaje Regionalna RTV Pančevo u Službi hitne medicinske pomoći.