Hronika

 

Gradonačelnik uputio saučešće porodicama nastradalih

PANČEVO, 29. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Povodom strašnog požara koji se jutros dogodio na teriroriji grada Pančeva, u kome su tri lica smrtno nastradala, a 11 lica povređeno, gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, u ime Grada Pančeva i u svoje lično ime upućuje najiskrenije saučešće porodicama nastradalih.

 

Poginule tri osobe u požaru

PANČEVO, 29. oktobar 2016. (TV Pančevo) - U požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u Pančevu u Ulici Svetog Save 60 poginule su tri osobe, a 11 je povređeno.

   

Lokalizovan požar u napuštenoj kući

PANČEVO, 28. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Danas u prepodnevnim satima stanovnike ulica pored Tamiša zabrinuo je neprijatan miris koji je očigledno poticao od požara, kako se ispostavilo. Na sreću reč je bila o manjem požaru koji je izbiio u kući pored benzinske pumpe “Lady” i Penzionog fonda, na Keju Radoja Dakića. Povređenih nije bilo, a požar je brzo lokalizovan, a zatim ugašen.

   

Gde je olimpijski bazen koji je obećala Vesna Martinović?

PANČEVO, 26. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Prošlo je skoro pet godina kako su Pančevcima, Demokratska stranka i Vesna Martinović, tadašnja gradonačelnica, obećali izgradnju Olimpijskog bazena u Pančevu.

   

U Pančevu zaplenjeno 500 tableta ekstazija

PANČEVO, 25. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su prilikom rutinske kontole vozila, kojim je upravljao dvadesetdvogodišnji muškarac iz Pančeva, 500 tableta "ekstazija".

   

Veliko priznanje Osnovnom sudu u Pančevu

PANČEVO, 24. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Osnovni sud u Pančevu je od Vrhovnog kasacionog suda dobio Priznanje za dorinos unapeđenju efikasnosti i kvalitetu sudskog sitema. Kako je napisano u obrazloženju, ovo priznanje dodeljeno je za sprovođenje programa rešavanja izvršnih predmeta. Početkom 2013. bilo je skoro 40 hiljada ovakvih predmeta da bi do juna 2016. broj izvršnih predmeta smanjio na oko 9 hiljada.