Hronika

 

Otkrivena prva laboratorija za proizvodnju ekstazija u Srbiji

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP),u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, obavili još jednu uspešnu akciju na teritoriji Beograda i otkrili prvu laboratoriju za proizvodnju ekstazija na teritoriji Srbije.

 

11 ilegalnih migranata u Kačarevu, uhapšene 3 osobe

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu presekli su još jedan lanac trgovine ljudima, pronašli 11 iregularnih migranata, od koji je osam maloletno i uhapsili tri osobe.

   

Požar na Novoseljanskom putu, nema povređenih

PANČEVO, 28. maj 2017. (TV Pančevo) – Na Novoseljanskom putu broj 30, jutros oko 8:30 izbio je požar u pomoćnim prostorijama porodične kuće. Pančevački vatrogasci izašli su na teren sa jednim vozilom. Požar je nakon jednog sata intervencije ugašen, a povređenih u požaru nije bilo.

   

Posle serijala RTV Pančevo o Azotari i prijava građana – nadležne inspekcije ušle i kontrolišu rad ove fabrike

 

PANČEVO, 25. maj 2017. (TV Pančevo) – U novoj epizodi serijala o Azotari, bavićemo se o mobingu, zastrašivanju i otkazima radnika ove fabrike koji su ukazivali na propuste. Cela priča ide od direktora Đurovića koji se postarao da zataška sve informacije koje su ukazivale da će između ostalog delovi za nabavku katalizatora biti loši, što se i ispostavilo kao tačno... Sutra, regionalna RTV Pančevo poslaće javno nekoliko pitanja direktoru Azotare Miljanu Đuroviću. Takođe, kako nezvanično saznajemo, posle različitih prijava radnika ove kompanje i našeg serijala – nadležne inspekcije proveriće poslovanje ove fabrike.

   

Da li direktor Azotare prima dve plate, kažnjava radnike i direktno šteti poslovanju ove fabrike?

 

PANČEVO, 24. maj 2017. (TV Pančevo) – Suspenzije sindikalaca, degradacija inžinjera, duple plate direktora. To su teme kojima ćemo se baviti u serijalu „Kako šefovi Azotare izvlače novac iz ove firme“. Propusti rukovodstva pri kupovinu delova za remont koji su rezultirali „mobingom“, pokušajem kažnjavanja radnika Azotare zbog grešaka rukovodstva do osnivanja novih firmi koje direktno otimaju prihode najvećem proizvođaču veštačkog đubriva u Srbiji.

   

Udes na putu Beograd - Pančevo, dve osobe povređene

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) – Večeras oko 21:15 na silazu sa Pančevačkog mosta u Beogradu, u pravcu prema Pančevu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe povređene, saznajemo u beogradskoj Hitnoj pomoći. Povređeni su prevezeni u Urgentni centar. Iz za sada nepoznatih razloga, došlo je do sudara mercedesa i pežoa beogradske registracije. Policija je obavila uviđaj, a istraga će pokazati šta je uzrok nezgode.