Hronika

 

Pukla kombinacija - snajka dobila otkaz u Poreskoj upravi

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) - Posle pisanja prvog vršačkog informativnog portala evrsac.rs reagovali su nadležni organi pa je snajka VIP gosta direktora vršačke filijale dobila raskid ugovora u Poreskoj upravi.

 

Nazapamćeno nasilje u Beloj Crkvi

 

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – S.R. (25) iz Bele Crkve uhapšen je u četvrtak uveče zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prenose beogradski mediji.

   

U akciji "Pluton 2" u Srbiji uhapšeno 47 osoba

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u nastavku akcije na suzbijanju krivičnih dela pranja novca, finansijskog kriminala i korupcije, posebno vezano za zloupotrebe službenih položaja u državnim organima, uhapsili su 47 osoba i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 19 lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više koruptivnih krivičnih dela, dok se za dve osobe traga.
   

Zloupotrebe Medakovića stižu pred državne organe

PANČEVO, 4. mart 2017. (TV Pančevo) – Advokat Gordan Medaković izjavio je u Odeljenju za urbanističko-građevinske i imovinsko-pravne poslove da nije znao da je građenje bez građevinske dozvole krivično delo. Pre toga, njegov otac, penzionisani sudija Nikola Medaković, izgleda nije znao da je protivzakonito graditi na praceli koja nije tvoja, pa su kapitalnu vikendicu kraj Malog Središta izgradili na zemljištu Mesne zajednice, iako odmah pored imaju svoju parcelu, navodi portal eVrsac.
   

Uhapšen rukovodilac u HIP "Azotari"

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Tokom velike policijske akcije, koja je sprovedena u više gradova u Srbiji, u Pančevu je uhapšen rukovodilac u HIP "Azotari" Pančevo Z.S. (1955), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. On se sumnjiči da nije organizovao kontrolu tokom remonta u fabrici i da je time HiP “Azotari” pričinjena šteta u iznosu od 550 miliona dinara.

   

Penzionsani sudija Medaković i njegova porodica izgradili biznis na marginama pravosuđa

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Penzionisani sudija Nikola Medaković, koji je karijeru u pravosuđu, dugu 40 godina, sam sebi totalno uprljao nepoštovanjem zakona Srbije i drugim skandalima, naučio je i svoje potomke da se blizu pravosuđa najbolje živi, piše evršac.