Hronika

 

Pucnjava u Pančevu

PANČEVO, 30. april 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, jutros oko 7.30 došlo je do pucnjave u Ulici Svetozara Miletića. Na muškarca V. J. (1989), koji je vodio dete u vrtić u blizini, maskirani napadač na ulici ispalio je više hitaca iz pištolja. Mladić je operisan u pančevačkoj bolnici, nakon čega je prebačen za Beograd. U stabilnom je stanju.

 

Naočigled prolaznika pucao sebi u glavu

 

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu se sinoć desila teška tragedija kada je četrdeseddevetogodišnji Saša V. izvršio samoubistvo nasred ulice. Nesreća se dogodila u Ulici oslobođenja kod broja 17.

   

Pad vojnog aviona kod Kovačice. Poginuo pilot!

PANČEVO, 11. april 2018. (TV Pančevo) – Jutros, oko 9 časova i 30 minuta, kod Kovačice, na putu za Izdvor, srušio se vojni avion „Super galeb G-4“. U ovoj nesreći poginuo je pilot major Robert Kaloci. Kopilo pilot major Aleksandar Matić nalazi se u stabilnom stanju na VMA. Telegrame saučešča poslali su ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik generalštaba general Ljubiša Diković. Na licu mesta bila je reporterska ekipa regionalne RTV Pančevo.

   

Srušio se vojni avion kod Kovačice. Pilot poginuo?

PANČEVO, 10. april 2018. (TV Pančevo) – Vojni avion "super-galeb G-4" srušio se jutros kod Kovačice.Do nesreće je došlo oko 9.30 u blizini izlaza iz Kovačice. Prema nezvaničnim informacijama pilot i kopilot su se katapultirali iz aviona.

   

IN MEMORIAM: Preminuo Branislav Pokrajac

PANČEVO, 5. april 2018. (TV Pančevo) – Legendarni srpski i jugoslovenski rukometaš i trener Branislav Pokrajac preminuo je danas u Beogradu u 72. godini, saopštio je Rukometni savez Srbije.

   

Uhvaćeni lopovi na buvljaku

PANČEVO, 5. april 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje noćas oko ponoći uhvaćeni su lopovi na buvljaku za koje se sumnja da su izvestan period obijali tezge na robnoj pijaci "Aerodrom". U pitanju su tri muškarca, kako saznajemo iz Pančeva, koji su uhvaćeni na delu, odnosno tokom kradje sa punim džakom ukradene garderobe. U otkrivanju i hvatanju lopova učestvovala je pančevačka policija uz podršku službe obezbedjenja JKP "Zelenilo". Lopovi su privedeni.