Hronika

 

Saobraćajna nezgoda na putu Kovin - Bavanište

PANČEVO, 14. decembar 2016. (TV Pančevo) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko ponoći na putu Bavanište - Kovin dve osobe su povređene, K.D. 1988. godište i S.Ž 1982 godište, obe iz Bavaništa. Na lice mesta izlazila je Služba hitne pomoći iz Kovina, koja ih je prevezla na Odeljenje hirurgije pančevačke Bolnice, a posle pregleda povređeni su odbili da ostanu na bolničkom lečenju. Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo pod čudnim okolnostima. Na putničko vozilo, koje je ostalo na putu bez goriva, iz kamiona koji je prolazio pao je metalni teret. Automobil se prevrnuo i ostao potpuno havarisan, a vozač i suvozač su ipak prošli sa lakšim povredama.

 

Pronađeno telo nastradalog vlasnika brodića na Dunavu

PANČEVO, 9. decembar 2016. (TV Pančevo) - Pronađeno telo muškarca koji je nastradao u sudaru barže i čamca prošle nedelje u kabini čamca u pančevačkoj luci "Dunav", rečeno je Reginalnoj Radioteleviziji Pančevo u Službi hitne medicinske pomoći koja je primila poziv u petak 9. decembra oko 16 sati i 30 minuta.

   

Normalizovan saobraćaj na Novoseljanskom putu posle saobraćajne nezgode

PANČEVO, 9. decembar 2016. (TV Pančevo) - Na putu Pančevo - Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba povređena. Nezgoda se dogodila kada je putničko vozilo udarilo u traktor. Slična saobrćajna nezgoda dogodila se na ovom putu i 16. novembra, kada je takođe putničko vozilo udarilo u traktor sa plugom. Tokom obavljanja policijskog uviđaja jedna traka puta je bila zatvorena za saobraćaj, koji je sada normalizovan. Istraga će utvrditi šta je tačan uzrok ove nezgode. Nadležni apeluju na učesnike u saoberaćaju da budu oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu uslovima putu.

   

Pančevačka policija pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane

PANČEVO, 9. decembar 2016. (TV Pančevo) - Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane sa 47 stabljika, težine oko šest kilograma sirovo obranog lista marihuane i uhapsili jednu osobu.

   

Pronađen brodić koji se u nedelju sudario sa baržom

PANČEVO, 8. decembar 2016. (TV Pančevo) - Na potezu između Luke Dunav i Azotarinog kanala, pronađen je brod “Kalisi”, koji je nestao u nedelju, kada se sudario sa brodom potiskivačem. Brod su u sredu oko podneva, prvo mrežom pronašli ribari, a da je u pitanju isto plovilo za kojim se tragalom potvrdjeno je posle kontrole Dunava koju su sproveli ronici. Još uvek nije poznato da li se na brodu nalazi i njegov vlasnik Milenko Uvalin. Iako je brod pronadjen , za sada neće biti izvučen iz reke, dok ne bude određena firma čija će dizalica biti korišćena za ovu namenu. Da podsetimo nesreća se dogodila u nedelju, oko 17 časova, nedaleko od Luke Dunav u Pančevu. Na brod "Kalisi" u kome su bili Uvalin i Jankov, naleteo je tegljač "Luna", težak više od 1.300 tona, i potopio ga. Jankov je završio u vodi iz koje su ga izvadili alasi, a za Uvalinom i brodom se tragalo od nedelje.

   

Zaplenjeno više od dve tone duvana

PANČEVO, 8. decembar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u dve odvojene akcije zaplenili su više od dve tone duvana i 12.000 paklica cigareta bez akciznih markica.