Hronika

 

Osam meseci zatvora za pretnje napadom na Vučićevu ćerku

Осам месеци затвора за претње нападом на Вучићеву ћерку

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci zatvora Milovana Raonića (29) iz Sivca kod Kule jer je u decembru prošle godine preko "Fejsbuk" profila ugrozio sigurnost tadašnjeg premijera a sada predsednika Srbije Aleksandra Vučića pretnjom da će napasti njegovu ćerku.

 

Ubistvo i samoubistvo u Gerontološkom centru

 

PANČEVO, 12. jul 2017. (TV Pančevo) –Tela supružnika Tome (88) i Dragice Stepanović (84) pronađena su jutros oko osam sati u Gerontološkom centru gde je ovaj par boravio poslednjih 20 godina. Iz policijske uprave potvrđeno je da je reč o ubistvu i samoubistvu.

   

Na putu Pančevo - Kovačica jedan poginuo

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – Na putu Kovačica –Pančevo jutros oko šest sati i petnaest minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća. Došlo je do sudara kombija i putničkog vozila. Prema informacijama Hitne pomoći iz Kovačice, dve osobe su povređene i prevežene u pančevačku bolnicu, dok je jedna osoba podlegla povredama. Na licu mesta bili su hitna pomoć, policija i vatrogasci. Dok je trajao uviđaj, taj deo puta privremeno je bio zatvoren za saobraćaj. Nakon što je vozilo uklonjeno s puta, deonica puta Kovacica-Pančevo je prohodna za saobraćaj.

   

Uhapšen zbog lažnog predstavljanja

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, uhapsili su M.D. (1981) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

   

Uhapšene dve osobe zbog teških krađa

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, rasvetlili su više krivičnih dela teške krađe, koja su izvršena i uhapsili dve osobe.

   

Preminuo Josif Buca Leopold

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je posle kratke bolesti, u 84. godini, preminuo Josif Buca Leopold.