Hronika

 

Uhapšen razbojnik u Pančevu

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su tridesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnovane sumnje da je na području Pančeva izvršio više razbojništava.

 

MUP: Poziv vlasnicima ukradenih bicikala

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su više bicikala, ukradenih od novembra 2016. do početka februara ove godine na području grada.

   

Pančevačka policija rasturila prodaju marihuane

PANČEVO, 10. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su laboratoriju za proizvodnju opojne droge marihuane i zaplenili 65 stabljika sa 6,5 kilograma sirove marihuane. Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je i zadržan do 48 sati dvadesetšetogodišnji muškarac iz okoline Kovina.

   

MUP traga za razbojnikom

 

PANČEVO, 8. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, intezivno tragaju za muškarcem osumnjičenim da je na teritoriji grada Pančeva izvršio više krivičnih dela razbojništvo.

   

Policajac poginuo u poteri

PANČEVO, 7. februar 2017. (TV Pančevo) – U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 5.00 časova na Smederevskom putu na ulazu u Grocku, tokom obavljanja službenog zadatka stradao je policijski službenik Policijske uprave za grad Beograd Nenad Stojadinović, dok je drugi policajac, Vladimir Radujko, teško povređen.

   

Zaplenjena marihuana u Vršcu

PANČEVO, 1. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu zaplenili su više od kilogram marihuane i uhapsili M. J. (23) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.