Hronika

 

Preminuo Josif Buca Leopold

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je posle kratke bolesti, u 84. godini, preminuo Josif Buca Leopold.

 

Pronađeno 70 košnica Zlatka Janačkovića

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Oko 70 košnica na potezu vojno polje između kasarne „Rastko Nemanjić“ i kasarne „Aerodrom“ ukradeno je u noći između ponedeljka i utorka pčelaru Zlatku Janačkoviću. Košnice su pronađene na starom crepajačkom putu. Ovo je do sada najveća krađa košnica u Južnom Banatu, tvrde iz pčelarskog gazdinstva „Janačković“.

   

Lokalizovan požar na deponiji u Kačarevu

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Požar na deponiju u Kačarevu je lokalizovan. U gašenju požara zaposlenima iz JKP “Kačarevo” pomažu vartogasci, kao i mehanizacija pančevačkih komunalnih preduzeća i privrednih subjekata. Tokom dana u Kačarevu je bilo i mobilno vozilo za merenje zagađenja Zavoda za javno zdravlje iz Pančeva.

   

Saobraćajna nezgoda kod Aviv parka

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Kod Aviv parka na Sterelištu dogodila se saobraćajna nezgoda, gde je kako nezvanično saznajemo, vozač automobila marke Škoda, iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u jarak. Ekipa službe Hitne medicinske pomoći je izašla na teren i zbrinula povređenog, koji se trenutno nalazi u pančevačkoj bolnici.

   

Voz udario u automobil, nema povređenih

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Danas oko 9 sati dogodila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici Prvomajske ulice i Radivoja Koraća u kojoj nije bilo povređenih. Prema izjavi očevica, do nezgode je došlo kada je u automobil koji se kretao Prvomajskom ulicom iz pravca Beograda pokušao da skrene u Ulicu Radivoja Koraća prema Bazenu udario voz u prednji desni deo. Istraga će utvrditi razloge ove nezgode.

   

Prikolica sa košnicama pronađena u blizini Požarevca

PANČEVO, 16. jun 2017. (TV Pančevo) - Prethodne noći bilo je burno u pčelarskim krugovima. Porodici Milutinović, koja se godinama bavi pčelarskom proizvodnjom, ukradena je prikolica dugačka više od šest metara i 36 košnica, na njoj. Na taj način nastavljena je crna serija krađe košnica. U pančevačkom ataru je od 1. maja ukradeno 40 košnica.