Hronika

 

Potvrđena optužnica protiv bivšeg predsednika Opštine Kovačica: Oštetio državu za 17 miliona dinara

PANČEVO, 7. novembar 2016. (TV Pančevo) - Kako saznaje portal “Južni Banat” Viši sud u Pančevu potvrdio je optužnicu protiv bivšeg predsednika Opštine Kovačica Miroslava Krišana. Bivši predsednik Opštine tereti se da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

 

Zakopao automobil da prikrije ubistvo

 

PANČEVO, 3. novembar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su D.K. (1984) iz okoline Bele Crkve, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

   

Dojava o bombi u sedištu "Er Srbije"

PANČEVO, 2. novembar 2016. (TV Pančevo) - Zbog dojave o bombi evakuisana je zgrada u kojoj se nalazi sedište kompanije “Er Srbija”, u ulici Jurija Gagarina 12 na Novom Beogradu, saznaje RTS. Policijske jedinice su na terenu i u toku je provera zgrade “Er Srbije” na Novom Beogradu, kako bi se utvrdilo da li zaista postoji eksplozivna naprava, rečeno je RTS-u u MUP-u. Iz “Er Srbije” za RTS su potvrdili da je bilo dojave o bombi. Kako kažu, svi koji su se nalazili u zgradi sada su napolju. U zgradi u ulici Jurija Gagarina je sedište srpske avio-kompanije.

   

Automobil pun oružja na Novom Beogradu

PANČEVO, 1. novembar 2016. (TV Pančevo) - Srpska policija je u okviru istrage o pokušaju atentata na premijera Aleksandra Vučića, nešto pre 21 čas u jednoj garaži na Novom Beogradu pronašla automobil “reno megan” pun oružja. Policija je utvrdila da je megan koji je pronađen ukraden u januaru ove godine na Novom Beogradu.

   

Organizatori nelegalnog staračkog doma u pritvoru

 

PANČEVO, 1. novembar 2016. (TV Pančevo) - Osnovni sud u Pančevu odredio je u ponedeljak pritvor do 30 dana osumnjičenima za držanje nelegalnog staračkog doma, u kome su 3 osobe izgubile život, a 11 povređeno u požaru koji se dogodio u subotu.

   

Ponedeljak dan žalosti u Pančevu

PANČEVO, 30. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Posle nesreće, koja se dogodila u Pančevu u subotu, 29. oktobra, u jutranjim časovima u nelegalnom objektu za stara lica i gde su tri osobe izgubile život, Gradsko veće donelo je odluku da ponedeljak, 31. oktobar, bude proglašen za dan žalosti. Pre početka sednice, Većnici su održali minut ćutanja za preminule u požaru. Prema rečima zamenika gradonačelnika Predraga Živkovića, ceo ovaj slučaj biće istražen.