Hronika

 

Uhapšen sedamnaestogodišnjak zbog ubistva

 

PANČEVO, 8. decembar 2017. (TV Pančevo) – Brzom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, pronašli su i uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo.

 

Preminuo dečak nakon uboda nožem

PANČEVO, 8. decembar 2017. (TV Pančevo) – Dečak je preminuo nakon što je podlegao povredama od uboda nožem u Pančevu, saznaje nezvanično RTS.

   

Prethodnih dana uhapšeno 97 osoba, u Pančevu hapšenje i prijava

PANČEVO, 6. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

   

Nova hapšenja! Uhapšena radnica Banke "Inteza" u Pančevu...

PANČEVO, 4. decembar 2017. (TV Pančevo) – U više odvojenih akcija na suzbijanju finansijskog kriminala i korupcije, koje su posebno vezane za zloupotrebe službenih položaja u državnim organima, proteklih dana je uhapšeno 56 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su u periodu od 2008. godine do danas počinili više korupitivnih krivičnih dela, saopštio je MUP.

   

Velika akcija MUP: Hapšenja i u Pančevu i Vršcu

PANČEVO, 3. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu proteklih dana uhapsili su više osoba zbog sumnje da su počinili krivična delo „neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" ili krivično delo „nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija".
   

Nožem usmrtio ženu?

PANČEVO, 21. novembar 2017. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje oko 19 časova došlo je do ubistva u naselju Sodara, u Ulici Savska broj 10. PR Višeg tužilaštva u Pančevu Slavica Crveni-Bubnjević potvrdila je za RTV Pančevo da je oko 18:30 muškarac 1967. godište lišio života dvadeste godina mlađu žensku osobu. Određen mu je pritvor do 48 sati. Policija je obavila uvidjaj,a na terenu je bio i dežurni tužilac.