Hronika

 

Uhapšen zbog lažnog predstavljanja

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, uhapsili su M.D. (1981) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

 

Uhapšene dve osobe zbog teških krađa

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, rasvetlili su više krivičnih dela teške krađe, koja su izvršena i uhapsili dve osobe.

   

Kada će dupli direktor Đurović biti procesuiran? Kritične mase se okupljaju u Azotari i Petrohemiji!

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Prolaze nedelje, međutim, kako saznajemo, „drugu“ duplom Đuroviću kažu: „Izdrži, neće oni još dugo“. E pa, prevarili ste se, gospodo. Istrajaćemo. Ne zbog gledanosti, već zbog interesa, pre svega radnika koji nas svakodnevno kontaktiraju žaleći se kakve torture preživljavaju od Đurovića u Azotari. I koristimo ponovo ovu priliku da ih pozovemo da se u što većem broju obrate našoj redakciji, dostave relevantne informacije, dok istovremeno nadležne organe pozivamo da u što kraćem roku pokrenu istragu zbog krivičnih prijava koje su stigle protiv duplog direktora Miljana Đurovića.

   

Preminuo Josif Buca Leopold

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je posle kratke bolesti, u 84. godini, preminuo Josif Buca Leopold.

   

Pronađeno 70 košnica Zlatka Janačkovića

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Oko 70 košnica na potezu vojno polje između kasarne „Rastko Nemanjić“ i kasarne „Aerodrom“ ukradeno je u noći između ponedeljka i utorka pčelaru Zlatku Janačkoviću. Košnice su pronađene na starom crepajačkom putu. Ovo je do sada najveća krađa košnica u Južnom Banatu, tvrde iz pčelarskog gazdinstva „Janačković“.

   

Lokalizovan požar na deponiji u Kačarevu

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Požar na deponiju u Kačarevu je lokalizovan. U gašenju požara zaposlenima iz JKP “Kačarevo” pomažu vartogasci, kao i mehanizacija pančevačkih komunalnih preduzeća i privrednih subjekata. Tokom dana u Kačarevu je bilo i mobilno vozilo za merenje zagađenja Zavoda za javno zdravlje iz Pančeva.