Hronika

 

Dvojica motociklista poginula kod Kovina

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) – Dvojica motociklista poginula su u saobraćajnoj nesreći na putu od Kovina do sela Deliblato kada je na njih naleteo automobil, preneli su večeras mediji.

 

Pančevačka policija pronašla drogu u dečjim gaćama

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – Policija je odmah reagovala i odvela u policijsku stanicu oca i njegove sinove

   

Nemar pojedinaca doveo do požara na deponiji u Kačarevu

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Nemar pojedinaca doprineo je da se zapali deponija smeća u Kačarevu. U gašenju su učestvovali vatrogasci iz Pančeva i Kačareva, a značajan doprinos daju i radnici seoskog Javno-komunalnog preduzeća. Za sada vatra tinja i pored sela je oblak dima čiji se miris oseti u selu.

   

Uhapšeni falsifikatori

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su 62 falsifikovane novčanice u apoenima od 2.000 dinara i saslušali četiri osobe osumnjičene da su učinile krivično delo falsifikovanje novca.

   

Krivična prijava zbog 80 grama heroina

PANČEVO, 27. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Pacijent skočio sa Grudnog odeljenja, preminuo na licu mesta

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – N. B. (1955) iz Kovina, izvršio je samoubistvo skokom sa sa prvog sprata Grudnog odeljenja pančevačke Bolnice, jutros u 8 sati i 10 minuta. Kako Regionalna RTV Pančevo saznaje od dr Slađane Kovačević, portparola pančevačke Bolnice, N. B. je preminuo na licu mesta.