Hronika

 

Kisin iznad Zakona o javnim nabavkama

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Nadzorni odbor LOMR "Srce u jabuci", na osnovu zapisnika Gradske službe za budžetsku inspekciju, ukazuje Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, da direktor Doma Milan Kisin, zloupotrebljava funkciju i nedvosmisleno krši zakon.

 

Ima li kraja zloupotrebama Kisina?

  Dom za lica ometena u mentalnom razvoju "Srce u Jabuci" ima veliku ekonomiju, opremljenu od značajnih donacija. Poseduje ukupno 82ha plodne zemlje (42ha u svom vlasništvu i 40ha koje je dobio na korišćenje od Ministarstva poljoprivrede). Pri tom, korisnici imaju prilično jednoličnu i nekvalitetnu ishranu, a od voća za užinu dobijaju godinama samo po jabuku!

   

Uhapšen Predrag Belić. Pretio smrću preko mobilnog telefona?

PANČEVO, 7. jul 2018. (TV Pančevo) – Pančevačka policija uhapsila je Predraga Belića.

Prema saznanjima RTV Pančevo Belić je uhapšen kasno sinoć. Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Pančevu njemu je određeno zadržavanje od 48 sati u kom roku će biti privden tužilaštvu na saslušanje.


   

Saobraćajka u Pančevu. Poginuo vozač motora!

PANČEVO, 2. jul 2018. (TV Pančevo) – Oko 18:45 došlo je do saobraćajne nesreće u kom je stradao motociklista Marko B. rođen 1996. godine iz Crepaje.

   

Nevreme stiglo i u Pančevo

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Kiša koja je padala tokom prepodneva u gradu prouzrokovala je velike probleme Pančevcima. Angažovane su ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ , kao i vatrogasci koji rade na ispumpavanju vode iz različitih delova grada. Situacija se i dalje prati, tako da su organizovana i dežurstva javno komunalinih preduzeća i Sektora za vanredne situacije.

   

Uhapšen žandarm : Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 600.000 dinara

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Uhapšen je M.V. (37), a prilikom pretresa policija je kod osumnjičenog, koji je inače pripadnik Žandarmerije, u torbi pronašla 510 tableta opojne droge MDMA i 5.000 evra. U njegovom automobilu pronađena je i manja količina marihuane, kao i vagica za precizno merenje sa tragovima heroina i kokaina.Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 600.000 dinara.Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.