Hronika

 

Muškarac i žena stradali u udesu kod Vlajkovca

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - Dve osobe su stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć dogodila u blizini mosta preko kanala DTD nedaleko od Vlajkovca, 10-ak kilometara od Vršcu u večernjim satima.

 

Direktor Poreske uprave pretio Gradonačelnici Vršca

PANČEVO, 16. novembar 2016. (TV Pančevo) - Direktor filijale "B" Poreske uprave Vršac Rajko Guteša uputio je otvorene pretnje Gradonačelnici Vršca Dragani Mitrović, načelnici Odeljenja za urbanističko - gradjevinske i imovinsko pravne poslove Nataši Tadić i istaknutim članovima Srpske napredne stranke.

   

Automobilom u traktor sa plugom

PANČEVO, 16. novembar 2016. (TV Pančevo) - Oko 18 časova na ulazu u Banatsko Novo Selo dogodila se saobraćajna nezgoda, kada je fiat stilo, vršačkih registracija udario u traktor sa plugom. Vozač automobile je ostao nepovređen, dok je žena na mestu suvozača zadobila teške povrede. Ona je životno ugrožena prebačena na odeljenje neurohirurgije Vojno-medicinske akademije.

   

Ukraden bakar sa krova dvorane "Apolo"

PANČEVO, 16. novembar 2016. (TV Pančevo) - Sa krova dvorane Apolo, juče je ukradeno oko 40 kilograma bakra. U pitanju su iksne, oplate i oluci. Kolika je tačna šteta još uvek se ne zna, procenjuje se da ona iznosi više desetina hiljada dinara.

   

GRAD PANČEVO: Vlasnica „Oaze sreće", Ljiljana Milošević, subvencije dobila po propisima

PANČEVO, 9. novembar 2016. (TV Pančevo) – Gradska uprava demantovala je da je vlasnica staračkog doma “Oaze sreće” Ljiljana Milošević dobila sredstva lokalne samouprave mimo propisa, stoji u saopštenju koje je stiglo u redakciju regionalne RTV Pančevo. Tragedija u ilegalnom staračkom domu dogodila se 29. oktobra, kada je 11 lica povređeno, a troje još izgubilo život.

   

Pančevačka policija zaplenila 2.300 litara benzina u centru grada

PANČEVO, 7. novembar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su oko 2.300 litara naftnih derivata i protiv tridesetogodišnjeg sugrađanina podneli krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.