Hronika

 

MUP: Uhapšen razbojnik, podnete krivične prijave

PANČEVO, 04. avgust 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće po nalogu nadležnog tužilaštva krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

 

MUP: Nije došlo do čedomorstva u Alibunaru

PANČEVO, 28. jul 2017. (TV Pančevo) – Na teritoriji Alibunara pre dva dana u kupatilu privatne kuće, pronađena je mrtva beba. Međutim, kako je potvrđeno MUP-u, nije došlo do čedomorstva. Devojka (21) je prokrvarila i pozvana je Hitna pomoć. Dok su lekari došli na lice mesta, beba je u međuvremenu umrla u kupatilu. Devojka je prevezena u Opštu bolnicu Pančevo. Telo bebe poslato je na odeljenje patologije gde je u toku obdukcija.

   

Čeda zaštićeni svedok protiv poznatog tajkuna?

PANČEVO, 26. jul 2017. (TV Pančevo) – Informacije o aktivnostima državnih organa na suzbijanju privrednog kriminala i korupcije u Vršcu dobijaju novu dimenziju - zaštićeni svedok protiv tajkuna koji se predstavlja kao dobrotvor biće Čedomir Živković, političar, povrtlar, pakeraj-majstor, izdavač skladišta, muzičar i vlasnik brojnih skupocenih nekretnina.

   

DOSIJE TAKSISTA: Mizerija ljudske duše ili krah lažne promocije

PANČEVO, 25. jul 2017. (TV Pančevo) – Brakovi se u današnje vreme više razvode nego zaključuju. Ipak, ljudi, bez obzira na imovinsko stanje, dogovaraju se oko dece i svega drugog. Često ostaju i prijatelji.

   

Banatski Karlovac: Ubio ženu, potom i sebe

 

PANČEVO, 22. jul 2017. (TV Pančevo) – U porodičnoj tragediji u Banatskom Karlovcu muškarac je nožem usmrtio suprugu, pa potom izvršio samoubistvo, rečeno je u MUP-u Srbije.

   

Saobraćajna nezgoda u Mramorku

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) –U saobraćajnoj nezgodi u Mrmorku kod Kovina dve osube su povređene. Saobraćajna nezgoda se desila na uglu ulica Svetozara Markovica i 9. maja sinoć oko 20:30 časova.U nezgodi je učestvovalo ukupno 6 lica, od kojih je jedno zadobilo teže povrede.

Vozač „megana“ koji je na krovu na fotografijama prevezen je u hitnu, a ostalih 5 lica je prošlo sa posekotinama i hematomima.