Hronika

 

Brutalne laži usmerene protiv gradonačelnice Vršca

PANČEVO, 29. decembar 2017. (TV Pančevo) – Grupa povezanih lica iz opozicije, privrede i medija, ogorčena činjenicom da se njihov sistem raspao posle 25 godina vladavine i da nikada više neće moći da zloupotrebljavaju vlast za lične interese, sprovodi brutalnu medijsku hajku protiv gradonačelnice Vršca Dragane Mitrović i svih koji poštuju politiku Aleksandra Vučića.

 

MUP: Nova hapšenja u Pančevu

PANČEVO, 28. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su J. E. (1977), bivše odgovorno lice Apoteke „Pančevo“ iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

   

Policija hapsila i u Pančevu zbog droge i oružja

 

PANČEVO, 24. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u prethodnih nekoliko dana, u više odvojenih akcija širom Srbije, zaplenili su veću količinu oružja, više od 84 kilograma narkotika, otkrili pet laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili 132 osobe osumnjičene za trgovinu narkoticima ili za nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja. Pančevačka policiija uhapsila je šest lica.

   

Vandali napali prostorije SNS-a u Uljmi

PANČEVO, 22. decembar 2017. (TV Pančevo) – Vandali, pod okriljem prvog mraka, danas su prvo sa daljine kamenicama gađali prazne prostorije Srpske napredne stranke u Uljmi, a potom su pokušali i da uđu. Načinjena je materijalna šteta, a na prvu pojavu ljudi nestali su u nepoznatom pravcu.

   

Policija pronašla vandale koji su porušili spomenike na jevrejskom groblju! Pavlov i Kiš osudili ovaj vandalski čin

PANČEVO, 12. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba.

   

Nožem u grudi! Pritvor za maloletnika

PANČEVO, 8. decembar 2017. (TV Pančevo) – Brzom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, pronašli su i uhapsili sedamnaestogodišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistva.Sudija za maloletnike uvažio je razloge i prihvatio zahtev Tužilaštva i odredio maloletnom N.S. pritvor u trajanju od 30 dana. Ubisto se dogodilo u naselju Mladost kod Sportskog centra u Makedonskoj ulici između brojeva 31 i 34.