Hronika

 

PU Pančevo: Uhapšeni razbojnici

PANČEVO, 25. jul 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su 11 razbojništava počinjenih u prethodnom periodu i uhapsili T.NJ. (1973) i A.N. (1988) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ta krivična dela.

 

Nova droga 800 puta jača od marihuane

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Narkomanija je bolest zavisnosti i svaka vrsta droge, kad god da se pojavi na tržištu izazivaju zavisnost. Dr Ljilja Lazić, direktorka ZZJZ je gostujući na RTV Pančevo pričala o novim drogama koje su se pojavile u poslednjih nekoliko nedelja na tržištu, kao i o njihovoj štetnosti za organizam.

   

Saobraćajke u Dolovu, Starčevu i na Strelištu

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Početak nedelje u Pančevu i naseljenim mestima počeo po velikom broju saobraćajnih nezgoda.U kratkom vremenskom periodu tri osobe teško povređene u Starčevu, Dolovu i u naselju Strelište.

   

Još jedna osoba uhapšena zbog pucnjave koja se dogodila u aprilu ispred vrtića „Kefalica“. Dao pištolj osumnjičenom za pokušaj ubistva Vladimira J?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Klupko oko slučaja Vladimira J. koji je ranjen ispred vrtića „Kefalica“ u aprilu se polako odmotava. Prema saznanjima naše redakcije juče u Pančevu je policija uhapsila još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ovim slučajem.

   

Akcija MUP i BIA: Uhapšen vlasnik "Beotoka"

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su M. D. (1966), Z. T. (1961) i S. B. (1964), odgovorna lica privrednih društava ''METAL-CINKARA'' d.o.o. iz Inđije, ''BEOTOK'' d.o.o. iz Pančeva i ''MESOPROMET'' d.o.o. Pančevo, kao i S. P. (1970), zaposlenog u privredom društvu ''BEOTOK'', zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo unošenje opasnih materija u Srbiju i nedozvoljeno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija.

   

Protiv direktora Doma "Srce u Jabuci" Milana Kisina podnete tri krivične i tri prekršajne prijave

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Posle kontrole budžetske inspekcije protiv direktora Doma „Srce u Jabuci“ Milana Kisina podnete su dve krivične i tri prekršajne prijave. Zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj krivičnu prijavu podneo je i Nadzorni odbor ove ustanove.