Hronika

 

Nestao vlasnik brodića posle sudara sa baržom

PANČEVO, 5. decembar 2016. (TV Pančevo) - Posle sudara sa baržom na Dunavu kod Pančeva u nedelju nestao je vlasnik motornog broda pedesetsedmogodišnji Milenko Uvalin, dok je njegov saputnik spasen i trenutno se nalazi u pančevačkoj Opštoj bolnici.U Ministarstvu saobraćaja najavili su opsežnu istragu. Ovo je trća nesreća na rekama u poslednjih nekoliko meseci.

 

U Pančevu zaplenjen duvan

PANČEVO, 2. decembar 2016. (TV Pančevo) - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su jutros 100 kilograma rezanog duvana, mašinu za presovanje i mašinu za sečenje duvana.

   

Dvoje teško povređeno u saobraćajnoj nezgodi kod Bavaništa

  PANČEVO, 30. novembar 2016. (TV Pančevo) - Dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19 časova dogodila na putu Bavanište - Kovin. Obe osobe su sa teškim povredama i otvorenim prelomima prebačene na odeljenje ortopedije pančevačke Bolnice, rekao je dežurni ortoped dr Mihailo Mitrović. Zbog ove nesreće došlo je do dvosatne obustave saobraćaja na deonici Kovin - Bavanište.

   

Stefanović: Na području PU Pančevo zaplenjena velika količina oružja i municije

PANČEVO, 25. novembar 2016. (TV Pančevo) – Policija je u više odvojenih akcija uhapsila 11 osoba na teritoriji Vojvodine zbog sumnje da su počinili više različitih krivičnih dela, među kojima su ubistva, pokušaji ubistva, prodaja narkotika, bekstva iz zatvora, a zaplenjena je veća količina oružja i municije, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.Na području PU Pančevo zaplenjena velika količina oružja i municije.

   

SKANDALOZNO: Pretnje ,,NEKO ĆE POPITI METAK“ upućene gradonačelnici Vršca i dalje bez adekvatne reakcije nadležnih

PANČEVO, 23. novembar 2016. (TV Pančevo) – Praksa je da nadležni u slučaju ozbiljnih pretnji ugrožavanja sigurnosti reaguju po hitnom postupku, međutim ne i u slučaju pretnji upućenih gradonačelnici Vršca Dragani Mitrović.Kako saznajemo današnje saslušanje gradonačelnice u Višem javnom tužilaštvu u Vršcu povodom pretnji koje je njoj i njenoj porodici uputio Rajko Guteša direktor filijale “B” Poreske uprave Vršac odloženo je za sredinu narednog meseca.

   

Gde nestade putokaz?

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - Iz Ulice Dimitrija Tucovića, nestao je turistički znak na kojem su bila 4 putokaza. Ovo je prvi put da je sa pančevačkih ulica nestao jedan ovakav znak. Inspekcijske službe ispituju kako je nesto. Postavljanje turističke signalizacije, finasiralo je Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije i grad Pančevo.