Hronika

 

Kako su Nikola Medaković i Stanka Simonović ukinuli presudu Osnovnog suda u Vršcu

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Pitanje koje pokrenuto ovih dana da li iza odluke Višeg suda u Pančevu da se ukine presuda Osnovnog suda u Vršcu kojom je Stefan Cvetković proglašen krivim za više dela uvrede i neovlašćenog objavljivanja i prikazivanja tuđeg spisa stoji predsednica ovog suda Stanka Simonović, odnosno, da je ona proizvod njenih ličnih kontakata, naplate starih dugova i potrebe da se ne zameri određenim ljudima pojavilo se nakon analize celog slučaja od početka podnošenja tužbe i reakcija koje je ona izazivala.

 

Veštine napredovanja predsednice Višeg Suda u Pančevu

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović važi za sudiju koja je od samog početka svog rada znala kako da se u kom trenutku postavi kako bi njena karjera uvek bila na uzlaznoj putanji.Svaki potres u pravosuđu se po nju završavao sve boljom i boljom pozicijom, za razliku od nekih njenih kolega koje su takođe u to vreme važile za vrhunske sudije i tužioce. Naš izvor tvrdi da je u pitanju bila njihova pogrešna pretpostavka na kojoj su gradili karjeru oslanjajući se isključivo na rezultate rada, dok je Stanka Simonović uporedo gradila dobre kontakte pre svega u vrhu DS.

   

Dvojica motociklista poginula kod Kovina

PANČEVO, 9. april 2017. (TV Pančevo) – Dvojica motociklista poginula su u saobraćajnoj nesreći na putu od Kovina do sela Deliblato kada je na njih naleteo automobil, preneli su večeras mediji.

   

Pančevačka policija pronašla drogu u dečjim gaćama

PANČEVO, 5. april 2017. (TV Pančevo) – Policija je odmah reagovala i odvela u policijsku stanicu oca i njegove sinove

   

Nemar pojedinaca doveo do požara na deponiji u Kačarevu

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Nemar pojedinaca doprineo je da se zapali deponija smeća u Kačarevu. U gašenju su učestvovali vatrogasci iz Pančeva i Kačareva, a značajan doprinos daju i radnici seoskog Javno-komunalnog preduzeća. Za sada vatra tinja i pored sela je oblak dima čiji se miris oseti u selu.

   

Uhapšeni falsifikatori

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su 62 falsifikovane novčanice u apoenima od 2.000 dinara i saslušali četiri osobe osumnjičene da su učinile krivično delo falsifikovanje novca.