Hronika

 

Saobraćajka u Pančevu. Poginuo vozač motora!

PANČEVO, 2. jul 2018. (TV Pančevo) – Oko 18:45 došlo je do saobraćajne nesreće u kom je stradao motociklista Marko B. rođen 1996. godine iz Crepaje.

 

Nevreme stiglo i u Pančevo

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Kiša koja je padala tokom prepodneva u gradu prouzrokovala je velike probleme Pančevcima. Angažovane su ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ , kao i vatrogasci koji rade na ispumpavanju vode iz različitih delova grada. Situacija se i dalje prati, tako da su organizovana i dežurstva javno komunalinih preduzeća i Sektora za vanredne situacije.

   

Uhapšen žandarm : Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 600.000 dinara

PANČEVO, 21. jun 2018. (TV Pančevo) – Uhapšen je M.V. (37), a prilikom pretresa policija je kod osumnjičenog, koji je inače pripadnik Žandarmerije, u torbi pronašla 510 tableta opojne droge MDMA i 5.000 evra. U njegovom automobilu pronađena je i manja količina marihuane, kao i vagica za precizno merenje sa tragovima heroina i kokaina.Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na 600.000 dinara.Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

   

Hapšenja zbog oružja u Pančevu

PANČEVO, 8. jun 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su tri muškarca iz Pančeva, starosti 35 i 36 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

   

Pripadnici MUP-a u Pančevu uhapsili M.N. zbog prevare

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu osnovnog javnog tužilaštva, uhapsili su M.N. (1973. godište), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo prevara, saopšteno je iz MUP-a.

   

Novi udar pančevačke policije na narko-dilere

PANČEVO, 19. maj 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su više od osam kilograma marihuane i uhapsili LJ. B. (1976) i K. M. (1999), zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.