Hronika

 

Lažno predstavljanje

JKP „Higijena“ upozorava građane Pančeva da su se i ove godine, kao i prethodnih u vreme božićnih i novogodišnjih praznika pojavila izvesna lica, koja se lažno predstavljaju kao radnici Higijene, tražeći određenu pomoć.

 

Pod sumnjom i Auto-škola "Aruna"

U nizu hapšenja osumnjičenih za malverzacije u izdavanju vozačkih dozvola, u Pančevu krajem prošle nedelje priveden je i direktor Auto-škole "Aruna" iz Dolova.
   

Sa dimnom bombom u halu

Policija je juče na delu uhvatila Nenada S. (1990) i maloletnog O.T. iz Pančevo, u pokušaju da u pančevačku halu "Strelište", na utakmicu između ŽOK Dinamo i ŽOK Crvena zvezda unesu dimnu bombu.
   

Nestao Miroslav M. na Dunavu

Miroslav M. (1958) je nestao u subotu, 12. decembra kada je čamcem krenuo ka Rafineriji nafte Pančevo, sa usidrenog broda na Dunavu, saopštava Policijska uprava Pančevo. U potrazi za nestalim Miroslavom M, ronilačke ekipe MUP-a Srbije izvršiće pretragu šireg pojasa Dunava
   

Izveštaji pančevačke policije

Pančevačka policija je u petak, 11. decembra istražnom sudiji u Beloj crkvi predala krivičnu prijavu protiv Danijela M. (1982), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teške krađe.
   

Protiv policajca prijava

Policijska uprava iz Pančeva pokrenula je disciplinski postupak protiv Milana Š (1971), policajca iz Vršca. On je trenutno i udaljen sa posla zbog toga što je u petak, 11. decembra, u Vršcu, izazvao sabraćajnu nezgodu dok je pod uticajem alkohola upravljao službenim vozilom. U ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih a pričinjena je manja materijalna šteta. Protiv Milana Š. biće podneta i prekršajna prijava, saopštava PU Pančevo.