Hronika

 

Izveštaji pančevačke policije

Pančevačka policija je u petak, 11. decembra istražnom sudiji u Beloj crkvi predala krivičnu prijavu protiv Danijela M. (1982), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teške krađe.
 

Protiv policajca prijava

Policijska uprava iz Pančeva pokrenula je disciplinski postupak protiv Milana Š (1971), policajca iz Vršca. On je trenutno i udaljen sa posla zbog toga što je u petak, 11. decembra, u Vršcu, izazvao sabraćajnu nezgodu dok je pod uticajem alkohola upravljao službenim vozilom. U ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih a pričinjena je manja materijalna šteta. Protiv Milana Š. biće podneta i prekršajna prijava, saopštava PU Pančevo.
   

Kupovina vozačkih dozvola

Posle prošlonedeljenog privođenja odgovornih iz Auto škole "Putnik", pančevačka policija danas je krivične prijve predala i protiv vlasnika i instruktora Auto škole "Zmaj" i jednog policajca, pod sumnjom da su prodavali vozačke dozvole.
   

Za prosjačenje dve prijave

Pančevačka policija u toku 2008. i 2009. godine podnela je 2 krivične prijave protiv roditelja koji su osumnjičeni da su navodili svoju decu na prosjačenje.
   

Za alkohol u zatvor

Saobraćajna policija je uhvatila 36 pijanih vozača tokom u vanrednoj kontroli, tokom prethodnog vikenda, na pančevačkim ulicama. Po oceni komandira Saobraćajne policije u Pančevu, Zorana Mitkovića, to je previše.