Hronika

 

Uzrok požara loše elektroinstalacije

PANČEVO, 30. decembar 2009. (TV Pančevo) - Magacin poljoprivredne apoteke „Fokus Bel“ u Vojlovici sinoć se zapalio jer su u njemu bile loše elektroinstalacije, pokazala je istraga policije a za TV Pančevo potvrdio je šef Odejenja za vanredne situacije u Pančevu Saša Dimtirijević.

 

Racija u "Barum Barumu"

PANČEVO, 29.decembar 2009. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je u noći između 26. i 27. decembra pančevačka policija izvršila raciju u noćnom klubu „Barum-Barum“, koji se nalazi pored gradskog bazena.

   

2009. zaplenjena droga od 5 miliona dinara

PANČEVO, 28. decembar 2009. (TV Pančevo) - Pančevačka policija podnela je tokom ove godine oko 120 krivičnih prijava zbog neovlaščenog držanja i stavljanja u promet narkotika. Prema analizama, kriminalistička policija je na teritoriji Policijske uprave Pančevo, zaplenila drogu u visini od preko 5 miliona dinara.

   

U Beovozu uhvaćen silovatelj

BEOGRAD, 25. decembar 2009. (Tanjug) - Policija je u četvrtak uveče uhapsila Sašu Mega (30) iz Beograda koji se dovodi u vezu sa serijom silovanja na području glavnog grada, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.
   

Poginule 2 osobe

NOVI SAD, 25. decembar 2009. (FoNet) - Dve osobe jutros su poginule u sudaru putničkih automobila "jugo" i "audi A6", u širem centru Novog Sada, na uglu Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I.
   

Pronadjeni droga i pištolj u Debeljači

Pančevačka policija uhapsila je dvadesetjednogodišnjeg Mirka M. iz Debeljače zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, kao i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.