Hronika

 

Protiv policajca prijava

Policijska uprava iz Pančeva pokrenula je disciplinski postupak protiv Milana Š (1971), policajca iz Vršca. On je trenutno i udaljen sa posla zbog toga što je u petak, 11. decembra, u Vršcu, izazvao sabraćajnu nezgodu dok je pod uticajem alkohola upravljao službenim vozilom. U ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih a pričinjena je manja materijalna šteta. Protiv Milana Š. biće podneta i prekršajna prijava, saopštava PU Pančevo.
 

Kupovina vozačkih dozvola

Posle prošlonedeljenog privođenja odgovornih iz Auto škole "Putnik", pančevačka policija danas je krivične prijve predala i protiv vlasnika i instruktora Auto škole "Zmaj" i jednog policajca, pod sumnjom da su prodavali vozačke dozvole.
   

Za prosjačenje dve prijave

Pančevačka policija u toku 2008. i 2009. godine podnela je 2 krivične prijave protiv roditelja koji su osumnjičeni da su navodili svoju decu na prosjačenje.
   

Za alkohol u zatvor

Saobraćajna policija je uhvatila 36 pijanih vozača tokom u vanrednoj kontroli, tokom prethodnog vikenda, na pančevačkim ulicama. Po oceni komandira Saobraćajne policije u Pančevu, Zorana Mitkovića, to je previše.