Hronika

 

Uhapšen maskirani pljačkaš

PANČEVO, 28. januar 2010. (TV Pančevo) - Pančevčka policija uhapsila je Miodraga Terzića iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio seriju krivičnih dela i razbojništva na teritoriji grada Pančeva. Terzić se sumnjiči da je, između ostalog, izvršio razbojništva u 2 pančevačke banke.
 

Osumnjičen za krađu robe od 2 miliona dinara

PANČEVO, 27. januar 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je pančevačka policija uhapsila osamnaestogodišnjeg Miodraga Divnića zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.
   

Dimnjaci česti uzroci požara

PANČEVO, 26. januar 2010. (TV Pančevo) - Kao najčešći uzrok kućnih požara, osim neispravnih elektroinstalacija, navode se i neispravni dimnjaci. Usled taloženja produkata nepotpunog sagorevanja na zidovima dimnjaka, kada dođe hladnije vreme i više se loži, dolazi do paljenja koje u nekim slučajevima dovede i do toga da cela kuća izgori, kazao je za Televiziju Pančevo Momir Georgijevski, načelnik Službe za vanredne situacije u Pančevu.
   

Policajci osumnjičeni za dilovanje droge

PANČEVO, 26. januar 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je pred Višim sudom u Pančevu počela istraga protiv Ljubiše Lekića, policajca iz Kovina, Stevana Zdravkova, iz istog mesta, i Bojana Gavrilovića iz Bele Crkve zbog sumnji da su izvršili krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.
   

Uhapšeni kradljivci nafte

BEOGRAD, 21. januar 2010. (RTS) - Pripadnici kriminalističke policije MUP-a u Zrenjaninu, u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su osmočlanu kriminalnu grupu zbog sumnje da su oštetili NIS za više stotina hiljada evra, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.
   

Zapalila se kuća u ul. Cara Dušana 29

PANČEVO, 21. januar 2010. (TV Pančevo) - Nema povređenih u požaru, koji dogodio u privatnoj kući u ulici Cara Dušana 29. Prema prvim podacima, na objektu je pričinjena velika materijalna šteta, a istraga će pokazati šta je bio uzrok požara.