Hronika

 

Poginulo dete u sudaru kod Dolova

PANČEVO, 11. februar 2010. (TV Pančevo) - U direktnom sudaru dva automobila koji se dogodio danas oko 16 časova na ulazu u Dolovo, jedno dete izgubillo je život, jedno lice je teže a jedno lakše povređeno.

 

Pančevačka policija uhvatila švercere cigareta

PANČEVO, 11. februar 2010. (TV Pančevo) - Policijski službenici PU u Pančevu uhapsili su Rajka Bratića, rođenog 1972. godine, iz Kraljeva i Dragana Markovića, rođenog 1958. godine, iz Pančeva zbog sumnje da su izvršili krivično delo – nedozvoljena trgovina cigaretama.

   

Napadač se brani ćutanjem

BEOGRAD, 09. februar 2010. (FoNet) - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da se Dejan Stojadinović (1975), koji je 05. februara, u Knez Mihailovoj ulici, napao lidera Nove Srbije Velimira Ilića, na saslušanju u policiji, obavljenom u prisustvu branioca po službenoj dužnostu, branio ćutanjem.

   

Uhapšene još 3 osobe povezane sa švercom kokaina

BEOGRAD, 08. februar 2010. (Fonet) - Kriminalistička policija Srbije je uhapsila 3 osobe u Novom Sadu, u okviru istrage o Darku Šariću, osumnjičenom za organizaciju šverca kokaina iz Južne Amerike. Uhapšeni su advokat Radovan Štrbac, njegova supruga Dubravka i Stevica Kostić.

   

Nastavak akcije "Morava"

JAGODINA, 6. februar 2010. (Tanjug) - Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je u okviru akcije "Morava" uhapšen Branimir Stevanović (31) iz sela Končareva, kod Jagodine.
   

Mladić pronađen mrtav

ZVEČAN, 6. februar 2010. (Tanjug) - Policija je saopštila da je na severu Kosova i Metohije noćas našla beživotno telo 23-godišnjeg Nikole Radovanovića sa stalnim mestom prebivališta u Zvečanu.