Hronika

 

Udes na Jabučkom putu

PANČEVO, 18. januar 2010. (TV Pančevo) - Na Jabučkom putu danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su 3 osobe zadobile lakše telesne povrede. Kombi vozilo, koje se kretalo iz pravca Kačareva udarilo je putničko vozilo koje je išlo suprotnim smerom.
 

Uhapšen Kristijan Golubović

BEOGRAD, 17. januar 2010. (Fonet) - Policija je potvrdila da je Aleksandar Golubović, zvani Kristijan, uhapšen u subotu zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je raznosila drogu na relaciji Novi Pazar-Beograd.

   

Zaplenjeni automobili kriminalnih grupa

BEOGRAD, 17. januara 2010. (Fonet) - Od kada je počela primena Zakona o oduzimanju imovine, pre 10 meseci, Specijalno tužilaštvo pokrenulo je 21 istragu protiv 210 osoba. Vrednost zaplenjene imovine iznosi više desetina miliona evra.

   

Uhapšeni dileri droge

Beograd -- Kako B92 saznaje, novosadska kriminalistička policija u saradnji sa policijom Republike Srpske lišila je slobode, u dve odvojene akcije, šest lica.

   

15-oro ljudi preživelo požar

Porodica Muadžer sa devetoro dece iz Pančeva, preživela je pravu dramu u noći izmedju 13. i 14. januara. Oko dva sata iza ponoći najstariji član porodice, Mujo Muadžer, osetio je dim, a zatim ugledao ogroman plamen

   

Pojačana kontrola u Njegoševoj ulici

Pančevačka saobraćajna policija sprovela je pojačanu kontrolu u Njegoševoj ulici. Prema informacijama do kojih je došla Televizija Pančevo, službenici policije kažnjavali su vozače koji su