Hronika

 

Uhapšeni kradljivci nafte

BEOGRAD, 21. januar 2010. (RTS) - Pripadnici kriminalističke policije MUP-a u Zrenjaninu, u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su osmočlanu kriminalnu grupu zbog sumnje da su oštetili NIS za više stotina hiljada evra, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.
 

Zapalila se kuća u ul. Cara Dušana 29

PANČEVO, 21. januar 2010. (TV Pančevo) - Nema povređenih u požaru, koji dogodio u privatnoj kući u ulici Cara Dušana 29. Prema prvim podacima, na objektu je pričinjena velika materijalna šteta, a istraga će pokazati šta je bio uzrok požara.
   

Još jedna istraga protiv Vidakovića i Cakića

PANČEVO, 19. januar 2010. (TV Pančevo) - Osnovni sud u Pančevu otvorio je istragu protiv Miloša Vidakovića i Nenada Cakića zbog sumnje da su izvršili krivično delo iznude. Protiv Vidakovića se sprovodi istraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti u saizvršenju sa V.V iz Pančeva, kao i zbog krivičnog dela zelenaštva.
   

Udes na Jabučkom putu

PANČEVO, 18. januar 2010. (TV Pančevo) - Na Jabučkom putu danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su 3 osobe zadobile lakše telesne povrede. Kombi vozilo, koje se kretalo iz pravca Kačareva udarilo je putničko vozilo koje je išlo suprotnim smerom.
   

Uhapšen Kristijan Golubović

BEOGRAD, 17. januar 2010. (Fonet) - Policija je potvrdila da je Aleksandar Golubović, zvani Kristijan, uhapšen u subotu zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je raznosila drogu na relaciji Novi Pazar-Beograd.

   

Zaplenjeni automobili kriminalnih grupa

BEOGRAD, 17. januara 2010. (Fonet) - Od kada je počela primena Zakona o oduzimanju imovine, pre 10 meseci, Specijalno tužilaštvo pokrenulo je 21 istragu protiv 210 osoba. Vrednost zaplenjene imovine iznosi više desetina miliona evra.