Hronika

 

Pretio porodici eksplozijom

PANČEVO, 25. februar 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija uhapsila je Miroslava M. (1970) iz Starčeva, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo nasilja u porodici.

 

Osumnjičeni za prostituciju

KRALJEVO, 22. februar 2010. (FoNet) - Pripadnici kraljevačke kriminalističke policije lišili su slobode i podneli krivičnu prijavu protiv 3 osobe iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela posredovanje u vršenju prostitucije i podvođenje i omogućavanje vršenja polnog odnosa.

   

Osumnjičeni za prodaju oružja

PANČEVO, 21. februar 2010. (TV Pančevo) - U zajedničkoj akciji za borbu protiv organizovanog kriminala, pripadnici Žandarmerije, Policijske uprave Pančevo i Aleksinac, uhapsili su Dragana Aleksića (1956) iz Beograda, Bratislava Milenkovića (1951) iz Aleksinca i Predraga Dragićevića (1968) i Sašu Atanasovskog (1972), obojica iz Pančeva,

   

Nova hapšenja policije

BEOGRAD, 19. februar 2010. (FoNet) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su pripadnici MUP i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Poreskom upravom i Višim tužilaštvom u Beogradu, u akciji protiv finansijskog kriminala i protiv pranja novca, uhapsili 50 ljudi, od kojih je 3 već na izdržavanju kazne.

   

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u "Veru"

BEOGRAD, 18. februar 2010. (FoNet) - Beogradska policija saopštila je danas da je uhapsila Sergina Isljamija (1988) iz Niša i da intenzivno traga za Ademijem Dehranom (1991) i Alijem Kadrijajom (1983) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo.

   

Ubio brata makazama

VRŠAC, 18. februar 2010. (TV Pančevo) - Sinoć je u Vršcu ubijen dvadesetčetvorogodišnji Damir Klarić. Prema saznanjima TV Pančevo, ubio ga je brat nakon svađe.