Hronika

 

Poginule 2 osobe

NOVI SAD, 25. decembar 2009. (FoNet) - Dve osobe jutros su poginule u sudaru putničkih automobila "jugo" i "audi A6", u širem centru Novog Sada, na uglu Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I.
 

Pronadjeni droga i pištolj u Debeljači

Pančevačka policija uhapsila je dvadesetjednogodišnjeg Mirka M. iz Debeljače zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, kao i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.
   

Lažno predstavljanje

JKP „Higijena“ upozorava građane Pančeva da su se i ove godine, kao i prethodnih u vreme božićnih i novogodišnjih praznika pojavila izvesna lica, koja se lažno predstavljaju kao radnici Higijene, tražeći određenu pomoć.

   

Pod sumnjom i Auto-škola "Aruna"

U nizu hapšenja osumnjičenih za malverzacije u izdavanju vozačkih dozvola, u Pančevu krajem prošle nedelje priveden je i direktor Auto-škole "Aruna" iz Dolova.
   

Sa dimnom bombom u halu

Policija je juče na delu uhvatila Nenada S. (1990) i maloletnog O.T. iz Pančevo, u pokušaju da u pančevačku halu "Strelište", na utakmicu između ŽOK Dinamo i ŽOK Crvena zvezda unesu dimnu bombu.
   

Nestao Miroslav M. na Dunavu

Miroslav M. (1958) je nestao u subotu, 12. decembra kada je čamcem krenuo ka Rafineriji nafte Pančevo, sa usidrenog broda na Dunavu, saopštava Policijska uprava Pančevo. U potrazi za nestalim Miroslavom M, ronilačke ekipe MUP-a Srbije izvršiće pretragu šireg pojasa Dunava