Hronika

 

Zapalio se tavan restorana "Zanzibar"

PANČEVO, 01. februar 2010. (TV Pančevo) - Danas oko podneva, pančevački vatrogasci su dobili dojavu da gori krov restorana "Zanzibar" u ulici Svetozara Miletića. U požaru nema povređenih ali je pričinjena materijalna šteta.

 

Krali na vozačkim dozvolama

PANČEVO, 29. januar 2010. - (TV Pančevo) Privođenjem i podnošenjem krivičnih prijava protiv 11 osoba, pančevačka policija nastavila je istragu o zloupotrebi izdavanja vozačkih dozvola.

   

Uhapšen maskirani pljačkaš

PANČEVO, 28. januar 2010. (TV Pančevo) - Pančevčka policija uhapsila je Miodraga Terzića iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio seriju krivičnih dela i razbojništva na teritoriji grada Pančeva. Terzić se sumnjiči da je, između ostalog, izvršio razbojništva u 2 pančevačke banke.
   

Osumnjičen za krađu robe od 2 miliona dinara

PANČEVO, 27. januar 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je pančevačka policija uhapsila osamnaestogodišnjeg Miodraga Divnića zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.
   

Dimnjaci česti uzroci požara

PANČEVO, 26. januar 2010. (TV Pančevo) - Kao najčešći uzrok kućnih požara, osim neispravnih elektroinstalacija, navode se i neispravni dimnjaci. Usled taloženja produkata nepotpunog sagorevanja na zidovima dimnjaka, kada dođe hladnije vreme i više se loži, dolazi do paljenja koje u nekim slučajevima dovede i do toga da cela kuća izgori, kazao je za Televiziju Pančevo Momir Georgijevski, načelnik Službe za vanredne situacije u Pančevu.
   

Policajci osumnjičeni za dilovanje droge

PANČEVO, 26. januar 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je pred Višim sudom u Pančevu počela istraga protiv Ljubiše Lekića, policajca iz Kovina, Stevana Zdravkova, iz istog mesta, i Bojana Gavrilovića iz Bele Crkve zbog sumnji da su izvršili krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.