Hronika

 

Sa dimnom bombom u halu

Policija je juče na delu uhvatila Nenada S. (1990) i maloletnog O.T. iz Pančevo, u pokušaju da u pančevačku halu "Strelište", na utakmicu između ŽOK Dinamo i ŽOK Crvena zvezda unesu dimnu bombu.
 

Nestao Miroslav M. na Dunavu

Miroslav M. (1958) je nestao u subotu, 12. decembra kada je čamcem krenuo ka Rafineriji nafte Pančevo, sa usidrenog broda na Dunavu, saopštava Policijska uprava Pančevo. U potrazi za nestalim Miroslavom M, ronilačke ekipe MUP-a Srbije izvršiće pretragu šireg pojasa Dunava
   

Izveštaji pančevačke policije

Pančevačka policija je u petak, 11. decembra istražnom sudiji u Beloj crkvi predala krivičnu prijavu protiv Danijela M. (1982), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teške krađe.
   

Protiv policajca prijava

Policijska uprava iz Pančeva pokrenula je disciplinski postupak protiv Milana Š (1971), policajca iz Vršca. On je trenutno i udaljen sa posla zbog toga što je u petak, 11. decembra, u Vršcu, izazvao sabraćajnu nezgodu dok je pod uticajem alkohola upravljao službenim vozilom. U ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih a pričinjena je manja materijalna šteta. Protiv Milana Š. biće podneta i prekršajna prijava, saopštava PU Pančevo.
   

Kupovina vozačkih dozvola

Posle prošlonedeljenog privođenja odgovornih iz Auto škole "Putnik", pančevačka policija danas je krivične prijve predala i protiv vlasnika i instruktora Auto škole "Zmaj" i jednog policajca, pod sumnjom da su prodavali vozačke dozvole.
   

Za prosjačenje dve prijave

Pančevačka policija u toku 2008. i 2009. godine podnela je 2 krivične prijave protiv roditelja koji su osumnjičeni da su navodili svoju decu na prosjačenje.
   

Još članaka...