Hronika

 

Istraga o poslovanju kluba "Barum Barum"

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Prema saznanjima Televizije Pančevo, nadležni u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu podneli su predlog za preduzimanje istražnih radnji protiv 3 osobe kako bi eventualno utvrdili da li postoje elementi krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave. Kako TV Pančevo nezvanično saznaje, ove istražne radnje odnose se na poslovanje noćnog kluba „Barum Barum“.

 

Davidović uhapšen u Nemačkoj

BEOGRAD, 03. februar 2010. (FoNet) - Nemačka policija uhapsila je u Traunštajnu Gorana Davidovića iz Novog Sada, poznatijeg kao Firer, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP).

   

Istraga u toku u Sportskom savezu

PANČEVO, 01. februar 2010. (TV Pančevo) - Doskoršanji generalni sekretar Sportskog saveza Pančeva, Vladimir Kovačević, koji je podeno ostavku pre dve nedelje na ovo mesto, pozvao je danas novinare da se, kako je rekao, oprosti od njih posle 6 godina. Kovačević je rekao da se povukao iz ličnih razloga, a novinare je ineresovalo da li ova ostavka ima veze sa istragom Privrednog kriminala o poslovanju kluba "Barum barum"

   

Zapalio se tavan restorana "Zanzibar"

PANČEVO, 01. februar 2010. (TV Pančevo) - Danas oko podneva, pančevački vatrogasci su dobili dojavu da gori krov restorana "Zanzibar" u ulici Svetozara Miletića. U požaru nema povređenih ali je pričinjena materijalna šteta.

   

Krali na vozačkim dozvolama

PANČEVO, 29. januar 2010. - (TV Pančevo) Privođenjem i podnošenjem krivičnih prijava protiv 11 osoba, pančevačka policija nastavila je istragu o zloupotrebi izdavanja vozačkih dozvola.

   

Uhapšen maskirani pljačkaš

PANČEVO, 28. januar 2010. (TV Pančevo) - Pančevčka policija uhapsila je Miodraga Terzića iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio seriju krivičnih dela i razbojništva na teritoriji grada Pančeva. Terzić se sumnjiči da je, između ostalog, izvršio razbojništva u 2 pančevačke banke.