Hronika

 

Penzionsani sudija Medaković i njegova porodica izgradili biznis na marginama pravosuđa

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Penzionisani sudija Nikola Medaković, koji je karijeru u pravosuđu, dugu 40 godina, sam sebi totalno uprljao nepoštovanjem zakona Srbije i drugim skandalima, naučio je i svoje potomke da se blizu pravosuđa najbolje živi, piše evršac.

 

Zaplenjeno 10 kg marihuane u Pančevu

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave kriminalističke policije, SBPOK-a zaplenili su u Pančevu više od 10 kilograma marihuane i uhapsili M.S.(1986) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Uhapšen kamiondžija ubica

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su i uhapsili četrdesetsedmogodišnjeg vozača kamiona, koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo biciklista i pobegao sa lica mesta.

   

Uhapšen razbojnik u Pančevu

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su tridesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnovane sumnje da je na području Pančeva izvršio više razbojništava.

   

MUP: Poziv vlasnicima ukradenih bicikala

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su više bicikala, ukradenih od novembra 2016. do početka februara ove godine na području grada.

   

Pančevačka policija rasturila prodaju marihuane

PANČEVO, 10. februar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su laboratoriju za proizvodnju opojne droge marihuane i zaplenili 65 stabljika sa 6,5 kilograma sirove marihuane. Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je i zadržan do 48 sati dvadesetšetogodišnji muškarac iz okoline Kovina.