Hronika

 

Sin iskasapio oca usred porodične kuće u Beloj Crkvi

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Jutros je u Beloj Crkvi uhapšen muškarac J. Đ. (34), zbog sumnje da je ubio oca.

 

Hapšenje u Vršcu zbog droge

PANČEVO, 23. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U OKOLINI PANČEVA: Maloletnik silovao dečaka

PANČEVO, 14. avgust 2018. (TV Pančevo) – Trinaestogodišnji dečak iz okolne Pančeva prijavio je policiji da ga je na lokalnom putu silovao mladić star 17 godina , saznaju beogradski mediji.

   

TUGA U KOVINU: Mladić iz Pančeva ušao u vodu i nestao! RONIOCI NAŠLI TELO U JEZERU

PANČEVO, 13. avgust 2018. (TV Pančevo) – Na kovinskoj Šljunkari juče po podne nestao je mladić iz Pančeva koji se tu kupao.

   

Pripadnici MUP-a otkrili laboratoriju za uzgoj marihuane u Pančevu

PANČEVO, 8. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu otkrili su na području grada laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili I. B. (1979) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Pančevka poginula kod Požege

PANČEVO, 27. jul 2018. (TV Pančevo) – Motociklistkinja M.L (24) iz Pančeva stradala je danas na zaobilaznici oko Požege kada se motor na kome se nalazila sa saputnikom zakucao u zaštitnu ogradu pored puta.