Hronika

 

Uhapšeni dileri droge

Beograd -- Kako B92 saznaje, novosadska kriminalistička policija u saradnji sa policijom Republike Srpske lišila je slobode, u dve odvojene akcije, šest lica.

 

15-oro ljudi preživelo požar

Porodica Muadžer sa devetoro dece iz Pančeva, preživela je pravu dramu u noći izmedju 13. i 14. januara. Oko dva sata iza ponoći najstariji član porodice, Mujo Muadžer, osetio je dim, a zatim ugledao ogroman plamen

   

Pojačana kontrola u Njegoševoj ulici

Pančevačka saobraćajna policija sprovela je pojačanu kontrolu u Njegoševoj ulici. Prema informacijama do kojih je došla Televizija Pančevo, službenici policije kažnjavali su vozače koji su

   

Optuženi negirali pucnjavu

PANČEVO, 13. januar 2010. (TV Pančevo) - Počelo suđenje petorici optuženih da su letos pucali po Pančevu. Četvorka koja se pojavila pred sudom, tvrdi da pucnjave nije ni bilo.

   

Uhapšeno 6 direktora

BEOGRAD, 12. januar 2010. (B92) - Policija je uhapsila 6 osoba za koje se sumnja da su stekli protivpravnu korist od 2,5 miliona evra zloupotrebom u privatizaciji.

   

Lažno se predstavljali

PANČEVO 12. januar 2010. (TV Pančevo) - Policijski službenici PU Pančevo podneće krivične prijave Osnovnom sudu protiv Đure I.(1969) i Dejana M.(1981) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo - lažno predstavljanje.