Hronika

 

Prioritet - borba protiv narkomanije i nasilja

PANČEVO, 4. mart 2010. (TV Pančevo) - Nadležne gradske, sudske i policijske službe odlučile su da prioritet u radu Saveta za bezbednost budu borba protiv nasilja, narkomanije, nelegalnih kockarnica i lokala sa sumnjivim dozvolama koji toče alkohol maloletnicima i neretko budu stecište tuča i incidenata.

 

Osuđen pljačkaš pančevačkih banaka

PANČEVO, 03. mart 2010. (TV Pančevo) - Veće osnovnog suda u Pančevu, kojim je predsedavao sudija Irinel Dalea, proglasilo je krivim Nenada Ćiriku za 4 razbojništva u ovdašnjim bankama odnosno Privrednoj, Erste, KBC, i Marfin banci, i izreklo mu jedinstvenu kaznu zatvora od 4,5 godine.

   

Zapaljen Audi A6 na Keju

PANČEVO, 28. februar 2010. (TV Pancevo) - Prema informacijama do kojih je došla Televizija Pančevo, za sada neidentifikovana lica su, u noći između subote i nedelje, zapalila automobil Audi A6, koji je bio parkiran na Tamiškom keju.

   

Osumnjičeni za iznudu

PANČEVO, 25. februar 2010. (TV Pančevo) - Službenici Policijske uprave Pančevo lišili su slobode Predraga S.(1972), Radeta S. (1982) i Srđanu Š. (1989), svi iz Starčeva, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo iznude na štetu M.K. iz Starčeva.

   

Pretio porodici eksplozijom

PANČEVO, 25. februar 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija uhapsila je Miroslava M. (1970) iz Starčeva, koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo nasilja u porodici.

   

Osumnjičeni za prostituciju

KRALJEVO, 22. februar 2010. (FoNet) - Pripadnici kraljevačke kriminalističke policije lišili su slobode i podneli krivičnu prijavu protiv 3 osobe iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela posredovanje u vršenju prostitucije i podvođenje i omogućavanje vršenja polnog odnosa.