Hronika

 

Bez detalja o paljenju automobila Dušana Mrvoša

PANČEVO, 14. april 2010. (TV Pančevo) - Policija i dalje traga za osobama koje su pre više od 2 nedelje zapalili „audi 6”, zamenika gradonačelnice, Dušana Mrvoša,

 

Produžen pritvor osumnjičenima za pucnjavu po Pančevu

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - U ponedeljak, 12. aprila, nastavljeno je suđenje petorki koja je optužena za pucnjave po Pančevu tokom leta 2009. godine. Sud je nakon novog ročišta odlučio da Vidaković, Vujanić, Cakić i Pejčić i dalje ostanu u pritvoru. Svedočio je načelnik odeljenja policije Stevan Čigoja.

   

Mladić se razneo bombom

BEOGRAD, 10. april 2010. (FoNet) – Dvadesetpetogodišnji Jovan Kostić, koji je u petak uveče, aktivirao bombu kašikaru u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, preminuo je u Urgentnom centru.

   

Motociklista prošao na 4 crvena svetla

PANČEVO, 09. april 2010. (TV Pančevo) - Novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju dao je u početku primene dobre rezultate. Manji je broj saobraćajnih nezgoda, manje je povređenih osoba, ali i dalje ima vozača koji ne poštuju sve saobraćajne propise. Od početka godine, u našem gradu zabeležen je i jedan slučaj nasilničke vožnje, kada je vozač motocikla, za kratko vreme prošao kroz 4 crvena svetla, a uspeo je i da u jednoj od glavnih gradskih ulica svoj motor vozi na jednom točku.

   

Uhapšena Katarina Rebrača

BEOGRAD, 07. april 2010. (FoNet) - Katarina Rebrača (38), predsednica Dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime i Modne agencije K models, uhapšena je danas zbog sumnje da je prisvojila 37 miliona dinara namenjenih za humanitarnu pomoć preko svog udruženja, piše Blic pozivajući se na izvor blizak istrazi.

   

Poginuo pešak u Prvomajskoj

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - U subotu, 3. aprila, oko 23 sata, jedan muškarac je poginuo u Prvomajskoj ulici kada je na njega naleteo putnički automobil. Kako nezvanično saznaje TV Pančevo,