Hronika

 

Makedonska policija ubila 4 muškarca

SKOPLJE, 12. maj 2010. (FoNet) - Makedonska policija je saopštila da je ubila 4 muškarca u kombiju iz kojeg je otvorena vatra na čuvare reda, u blizini granice prema Kosovu, i da su u vozilu pronađena 3 ručna bacača, 3 vreće sa bombama, 6 vreća sa eksplozivom TNT, snajperske puške, nagazne mine i municija.

 

Opet krađa kablova Radio Pančeva

PANČEVO, 03. maj 2010. (TV Pančevo) - Zbog presecanja kabla na predajniku, program Radio Pančeva ponovo se ne čuje u etru. Istraga je u toku, a protiv NN izvršilaca je podneta prijava.

   

Pojačana kontrola vozača

PANČEVO, 30. april 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija vršila je pojačanu kontrolu vozača, posebno u pogledu ograničenja brzine i kontrole alkoholisanosti vozača. Pauk je bio aktivan u ulicama u širem centru, a policija je zaplenila je i jedan motocikl.

   

Stop seksualnim odnosima ispod 16 godina!

PANČEVO, 29. april 2010. (TV Pančevo) - Pančevo je jedan od 5 gradova u Srbiji u kojima se održava rasprava o pomeranju starosne granice za seksualno zlostavljanje dece sa dosadašnjih 14, na bar 16 godina. Rasprava je održana u Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“, a namera je da se ovom inicijativom krivični zakon promeni i uskladi sa evropskim zakonodavstvom.

   

Policija hvata "brze vozače"

BEOGRAD, 28. april 2010. (FoNet) - Saobraćajna policija će do 2. maja pojačano kontrolisati poštovanje ograničenja brzine kretanja vozila na putevima u Srbiji, jer je nedozvoljena ili neprilagođena brzina najveći uzročnik saobraćajnih nezgoda na putevima Evrope i Srbije saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

   

Pojačana kontrola psihofizičkog stanja vozača

PANČEVO, 22. april 2010. (TV Pančevo) - Saobraćajna policija Pančevo počela je danas sa akcijom kontrole psihofizičkog stanja vozača.