Hronika

 

Uhapšeni zbog kupovine droge u zatvoru

PANČEVO, 24. maj 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da se pred Višim sudom u Pančevu vodi istraga protiv Pančevaca Nenada Stajića i Milana Popova, i Željka Vasića iz Beograda zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Zanimljivo je da se Stajić i Popov terete za kupovinu heroina od Vasića koji je bio na izdržavanju zatvorske kazne.

 

"Pančevcu" ukraden pečat

PANČEVO, 21. maj 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je u prepodnevnim časovima nestao pečat marketinga u AD Pančevcu.

   

Pljačka pošte u Vojlovici

PANČEVO, 18. maj 2010. (TV Pančevo) - Pančevaka policija uspešno je rasvetlila 2 slučaja, koji se odnose na pokušaj razbojništva i šverc cigareta. Tokom ove dve odvojene akcije uhapšeno je četvoro lica. A tokom prepodneva došlo je do pljačke pošte u Vojlovici.

   

Uhapšen i peti optuženi za "pančevačke pucnjave"

PANČEVO, 14. maj 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je u Beogradu 13. maja, po poternici koju je raspisao pančevački sud, uhapšen Vladimir V. rođen 1982. godine koji je bio u bekstvu više meseci. Ovu informaciju potvrdila je i pančevačka policija.

   

Makedonska policija ubila 4 muškarca

SKOPLJE, 12. maj 2010. (FoNet) - Makedonska policija je saopštila da je ubila 4 muškarca u kombiju iz kojeg je otvorena vatra na čuvare reda, u blizini granice prema Kosovu, i da su u vozilu pronađena 3 ručna bacača, 3 vreće sa bombama, 6 vreća sa eksplozivom TNT, snajperske puške, nagazne mine i municija.

   

Opet krađa kablova Radio Pančeva

PANČEVO, 03. maj 2010. (TV Pančevo) - Zbog presecanja kabla na predajniku, program Radio Pančeva ponovo se ne čuje u etru. Istraga je u toku, a protiv NN izvršilaca je podneta prijava.