Hronika

 

Ubistvo u automobilu Vlade Srbije

BEOGRAD, 22. april 2010. (FoNet) - Beživotna tela dvojice muškaraca, pronađena danas sa prostrelnim ranama u Audiju parkiranom na Novom Beogradu u Ulici Arsenija Čarnojevića ispred broja 124, identifikovana su i pretpostavlja se da je reč o ubistvu i samoubistvu, s obzirom na to da je pištolj pronađen u ruci jednog od njih, javlja RTS.

 

Lančani sudar na Bavaništanskom putu

PANČEVO, 15. april 2010. (TV Pančevo) - Oko 18 časova dogodio se lančani sudar na Bavaništanskom putu,

   

Pustio pse na policiju

PANČEVO, 15. april 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija uhapsila je sinoć 2 osobe koje sumnjiči za prodaju droge i neovlašćeno držanje oružja. Tokom akcije policije J.B. koji je jedan od osumnjičenih pustio je na policijske službenike pse rase Staford. Policija je u samoodbrani ubila psa, ali je metak od rikošeta lakše ranio osumnjičenog J.B.

   

Bez detalja o paljenju automobila Dušana Mrvoša

PANČEVO, 14. april 2010. (TV Pančevo) - Policija i dalje traga za osobama koje su pre više od 2 nedelje zapalili „audi 6”, zamenika gradonačelnice, Dušana Mrvoša,

   

Produžen pritvor osumnjičenima za pucnjavu po Pančevu

PANČEVO, 13. april 2010. (TV Pančevo) - U ponedeljak, 12. aprila, nastavljeno je suđenje petorki koja je optužena za pucnjave po Pančevu tokom leta 2009. godine. Sud je nakon novog ročišta odlučio da Vidaković, Vujanić, Cakić i Pejčić i dalje ostanu u pritvoru. Svedočio je načelnik odeljenja policije Stevan Čigoja.

   

Mladić se razneo bombom

BEOGRAD, 10. april 2010. (FoNet) – Dvadesetpetogodišnji Jovan Kostić, koji je u petak uveče, aktivirao bombu kašikaru u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, preminuo je u Urgentnom centru.