Hronika

 

Gradski savet za bezbednost o Jabuci

PANČEVO, 16. jun 2010. (TV Pančevo) - Gradski savet za bezbednost u Pančevu ponovio je poziv građanima da se udrže od raspirivanja nacionalne i verske netrpeljivosti a upozorio je i da će, u slučaju da se ispadi nasteve, državni organi preduzeti sve mere kako bi očuvali bezbednost svih građana Jabuke.

 

Produžen pritvor za uhapšene Jabučane

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - U Jabuci je večeras mirno. Nema protestnih okupljanja građana.

   

Podignuta optužnica protiv Milanka Andrejića

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Više janvo tužilaštvo je juče podiglo optužnicu protiv Milanka Andrejića

   

Uhvaćen "davitelj"

PANČEVO, 15. jun 2010. (TV Pančevo) - Sinoć na Kotežu I uhvaćen je "davitelj".

   

Uhapšeno pet meštana Jabuke, najavljeni zbor nije održan

PANČEVO, 14. jun 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija danas je privela 5 mladića iz Jabuke i zadržala ih u policijskom pritvoru. Za ove mladiće se smatra da su podstrekivali međunacionalne sukobe u ovom selu. A za večeras zakazni zbog građana sa gradonačelnicom, predsednikom Skupštine Pančeva i načelnikom pančevačke policije, na kojeme je trebalo da se razgovara o smirivanju napete situacije, nije ni održana zato što su okupljeni Jabučani kao uslov za održavanje skupa tražili putšanje 5 privednih iz policije.

   

Novi kadrovi izabrani, Andrejić optužuje načelnika policije

PANČEVO, 12. jun 2010. (TV Pančevo) - Skupština je danas razrešila funkcionere Nove Srbije koji su podneli ostavke na mesta člana Gradskog veća, direktora JKP „Higijena“ i Doma omladine i izabrala nove ljude na te funkcije. Milanko Andrejić je pre prihvataja ostavke od strane odbornika, sa skupštinske govornice svoje hapšenje protumačio kao posledicu „policijske torture“. Odbornici su danas doneli odluku i da zbog ubistva mladića koje se dogodilo u Jabuci, traže hitni sastanak Gradskog saveta za bezbednost.