Hronika

 

Osumnjičen sin za ubistvo roditelja

PANČEVO, 29. mart 2010. (TV Pančevo) - Viši sud u Pančevu odredio je danas pritvor za 33-godišnjeg B.S, zbog sumnje da je izvršio ubistvo roditelja u subotu, 27. marta. Istraga o ubistvu bračnog para, D.S. i N.S, koje se dogodilo u Zmaj Jovinoj ulici br. 5, u Pančevu je i dalje u toku. U toku je analiza rezultata sa obdukcije i drugih tragova sa mesta ubistva.

 

Falsifikovali markice za prevoz

BEOGRAD, 27. mart 2010. (FoNet) - Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Srbije odredili su zadržavanje Dejanu Gagoviću (1971), Zlatku Vukeliću (1961) i Danijeli Gagović (1985) svi iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo štampanje i distribuciju lažnih markica za gradski prevoz.

   

Odeća natopljena kokainom

ZAGREB, 27. mart 2010. (FoNet) - Dvojica državljana Srbije privedena su istražnom sudiji u Zagrebu jer je u njihovom prtljagu, na zagrebačkom aerodromu, otkrivena odeća natopljena kokainom,

   

Ubijen bračni par

PANČEVO, 27. mart 2010. (TV Pančevo) - Policija je rano jutros, u zgradi u Zmaj Jovinoj ulici 5b, takozvanoj "olovci", nakon prijave ubistva, našla dva beživotna tela.

   

Maloletnici žrtve vršnjaka i besnog putnika

PANČEVO, 26. mart 2010. (TV Pančevo) - U protekle dve nedelje pančevačka policija zabeležila je dva slučaja nasilništva nad maloletnicima. U centru Starčeva jedan 12-gododišnjak dobio je batine od svojih vršnjaka, a u autobusu privatnog prevoznika Leon iz Vršca, jednog 15-godišnjaka nekoliko puta je u glavu udario mušakarac koji je, u Kačarevu, u autobus ušao sa porodicom.

   

Povređena devojčica

PANČEVO, 25. mart 2010. (TV Pančevo) - Na uglu Ulice Braće Jovanović i Radničke ulice danas oko podne povređena je devojčica na pešačkom prelazu.