Hronika

 

Dačić nastavlja istragu

BEOGRAD, 01. jul 2010. (FoNet) - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da se, posle hapšenja direktora Instituta za onkologiju Nenada Borojevića, razgovara sa farmaceutskim kompanijama,

 

Za "pančevačke pucače" zatvor do 19 meseci

PANČEVO, 1. jul 2010. (TV Pančevo) - Petorka koja je bila optužena da je izvršila krivično delo ugrožvanja opšte opasnosti tokom pucnjave po ulicama Pančeva u avgustu 2009. godine, danas je osuđena na kazne zatvora od godinu i mesec do godinu i 7 meseci zatvora. Advoakti su presudu ocenili kao skandaloznu jer, tvrde, krivično delo nije dokazano u samom sudskom postupku dok jedan od branilaca, Branislav Manić, smatra je sud podlegao pritisku javnosti. Dok tužilaštvo traži povećanje kazne.

   

Direktor Instituta za onkologiju u pritvoru

BEOGRAD, 30. jun 2010. (FoNet) - Direktoru Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Nenadu Borojeviću određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, kao i za troje njegovih saradnika, koji su uhapšeni zbog primanja mita od farmaceutskih firmi, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

   

Istraga protiv košarkaša Partizana i Hemofarma

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - Portparol Republičkog tužilaštva, Tomo Zorić izjavio je za TV Pančevo da su nadležna tužilaštva u Vršcu i Pančevu predložila pokretanje istrage protiv 7-orice košarkaša Partizana i Hemofarma i još tri osobe, koji su učestvovali u tuči na utakmici plejofa Košarkaške super lige u Vršcu.

   

Istraga protiv Daneta Mladenovskog

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - Osnovno javno tužilaštvo podnelo je zahtev za istragu protiv Daneta Mladenovskog, investitora nadgradnje na zgradi u Ulici Milivoja Blaznavca broj 2,

   

Presuda za "pančevačke pucače" 1. jula

PANČEVO, 30. jun 2010. (TV Pančevo) - Danas je pred Osnovnim sudom u Pančevu održana završana reč Tužilaštva protiv petorke koja je optužena za pucnjave po Pančevu u toku leta 2009. godine.