Hronika

 

Bahati vozači

PANČEVO, 11. jul 2010. (TV Pančevo) - Prema podacima nadležnih institucija, od početka primene novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju zabeleženi su pozitivni rezultati pre svega kod saobraćajnih nezogda na putevima u Srbiji jer je evidentirano manje nesreća sa fatalnim ishodom nego prošle godine u istom periodu.

 

Pritvor za osumnjičene za malverzacije sa kreditima

PANČEVO, 11. jul 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je kasno noćas, nakon saslušanja kod istražnog sudije Stanke Simonović, petorici osumnjičenih za malverzacije oko kredita iz Fonda za razvoj Srbije određen pritvor do 30 dana,

   

Saslušanje osumnjičenih za malverzacije u Fondu za razvoj

PANČEVO, 9. jul 2010. (TV Pančevo) - Ministar ekonomije Mlađan Dinkić je za TV Pančevo ocenio jučerašnje hapšenje sedmorke koja je osumnjičena za malverzacije u vezi odobravanja kredita iz Fonda za razvoj, među kojima su i 2 Pančevca, kao blamažu onih koji su u vreme krize hteli da na taj varaju ljude.

   

Ko je otrovao mačke?

PANČEVO, 9. jul 2010. (TV Pančevo) - Trovanje domaćih ljubimaca nije retka pojava. Ako nekome zasmeta komšijska mačka ili pas, to je očigledno za mnoge način rešavanja problema. Protekle nedelje našem sugradjaninu Dragomanu Ćurčiću tako su otrovane 4 mačke.

   

Hapšenja zbog malverzacija sa start-up kreditima

BEOGRAD, 08. jul 2010. (FoNet) - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije saopštilo je danas da je policija u nastavku akcije na suzbijanju korupcije na teritoriji Beograda, Pančeva, Užica, Lučana i Ivanjice uhapsila 7 osoba, zbog osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela zloupotrebe službenog položaja, primanja i davanja mita.

   

Dopuna krivične prijave u aferi "Citostatik"

BEOGRAD, 08. jul 2010. (FoNet) - Policija je danas saopštila da je, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, podnela dopunu krivične prijave protiv načelnika apoteke Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije i člana Komisije za nabavku lekova na Institutu Ivane Popović zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita.