Hronika

 

Povređeni mladić van životne opasnosti

PANČEVO, 21. jul 2010. (TV Pančevo) - B.N. (1989), koji je juče u Gradskom parku izboden britvom, još uvek se nalazi na Odeljenju intenzivne nege pančevačke Opšte bolnice.

 

Izboden mladić u Gradskom parku

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Danas popodne, u 17 sati i 40 minuta, na uglu Njegoševe ulice i Ulice vojvode Živojina Mišića, u Gradskom parku, izboden je mladić B.N. (1989).

   

Motociklista van životne opasnosti

PANČEVO, 20. jul 2010. (TV Pančevo) - Oko 16 časova dogodila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici ulica Moše Pijade i Branka Radičevića.

   

Pronađeni osumnjičeni za paljenje auta Jevrejske opštine

PANČEVO, 19. jul 2010. (TV Pančevo) - Pančevačka policija pronašla je osobe koje se sumnjiče da je su zapalile automobil Jevrejske opštine u Pančevu početkom juna meseca ove godine.

   

Policija u Klubu "Barum Barum"

PANČEVO, 15. jul 2010. (TV Pančevo) - Klub „Barum Barum“ na bazenu i dalje privlači pažnju. Kako nekih posetilaca, tako i policije, mada su mnogi bili ubeđeni da ovaj kafić klub više ne radi nakon raskidanja ugovor o zakupu između Direkcije za izgradnju i Samostalne ugostiteljske radnje „Barum Barum“.

   

Video nadzorom do reda i mira

PANČEVO, 12. jul 2010. (TV Pančevo) - Posle malog zastoja u realizaciji projekta JP “Direkcija” raspisaće uskoro javnu nabavku za kupovinu kamera za video nadzor u Pančevu. Prema procenama nadležnih kamere bi trebalo da budu u funkciji pre zime. Video nadzor će pokrivati sva kritična mesta u gradu, saobraćajnice, i pojedine institucije.