Hronika

 

Teška saobraćajka u Vojlovici

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Oko 17 časova i 20 minuta došlo je do teške saobraćajne nesreće u ulici Svetozara Markovića u naselju Vojlovica. Tom prilikom usled neprilagođene brzine putničko vozilo marke Ford udarilo je u betonsku banderu.

 

Pritvor za preprodavca droge

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Istražni sudija Jonel Murešan izjavio je za TV Pančevo da je Nenad Stajić, za kojim je bila raspisana poternica zbog sumnje da je trgovao heroinom uhapšen u noći između 28. i 29. maja u Čačku.

   

Andrejić pušten iz pritvora

PANČEVO, 07. jun 2010. (TV Pančevo) - Istražni sudija Višeg suda u Pančevu, Jonel Murešan doneo je odluku o puštanju Milanka Andrejića iz pritvora.

   

Nova 2 svedoka u "slučaju Andrejić"

PANČEVO, 04. jun 2010. (TV Pančevo) - Sledeće nedelje će biti saslušana još 2 svedoka u okviru istrage protiv Milanka Andrejića zbog sumnje da je primio mito u vrednosti od 3 hiljade evra od nevladine organizacije "Prijatelji Pančeva" za organizaciju karnevala.

   

Pretresen stan Šarančića

BEOGRAD, 03. jun 2010. (FoNet) - Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je danas da je u pretresu stanova uhapšenog bivšeg direktora Železnice Srbije Milanka Šarančića i uhapšenih Zorana Milićevića, Dragoslava Pejčića pronađen deo dokumentacije o nabavci lokomotiva i vozova, kojom su oštetili preduzeće, kako se sumnja, za 1 milion i 240 hiljada evra.

   

Smrt u Istanbulu

ISTANBUL, 03. jun 2010. (FoNet) - Apostolski vikar Anadolije Luiđi Padoveze ubijen je danas u svojoj kući u Iskenderunu, na jugu Turske, javila je agencija Anadolija.

Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, italijanski sveštenik (63) je izboden nožem i preminuo je na putu ka bolnici.

Kako se navodi u izveštajima, Padovezea je napao njegov vozač, ali ova informacija nije zvanično potvrdena.

Vatikan je saopštio da je "zaprepašćen" ubistvom sveštenika.