Hronika

 

Priveden Milanko Andrejić

 

PANČEVO, 26. maj 2010. (TV Pančevo) - Tokom noći, između utorka i srede, 24. i 25. maja, pančevačka policija uhapsila je Milanka Andrejića, člana Gradskog veća i predsednika Nove Srbije u Pančevu, pod sumnjom da je primio mito za manifestaciju Pančevački karneval. Graonačelnica Pančeva i predsednik Skupštine grada izdali su saopštenje u kojem kažu da je poštovanje zakona obaveza za svakoga, ali i da samo privođenje automatski ne znači i presudu.

 

Nikola Rokvić u poseti Vladimiru Vidakoviću

PANČEVO, 24. maj 2010. (TV Pančevo) - Kako Televizija Pančevo saznaje, prilikom posete Vladimiru Vidakoviću, jednom od osumnjičenih za pucnjave tokom leta prošle godine u petak, 21. maja došlo je do falsifikovanja potpisa sudije na dozvoli koja odobrava ulazak u pančevački pritvor.

   

Uhapšeni zbog kupovine droge u zatvoru

PANČEVO, 24. maj 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da se pred Višim sudom u Pančevu vodi istraga protiv Pančevaca Nenada Stajića i Milana Popova, i Željka Vasića iz Beograda zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Zanimljivo je da se Stajić i Popov terete za kupovinu heroina od Vasića koji je bio na izdržavanju zatvorske kazne.

   

"Pančevcu" ukraden pečat

PANČEVO, 21. maj 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je u prepodnevnim časovima nestao pečat marketinga u AD Pančevcu.

   

Pljačka pošte u Vojlovici

PANČEVO, 18. maj 2010. (TV Pančevo) - Pančevaka policija uspešno je rasvetlila 2 slučaja, koji se odnose na pokušaj razbojništva i šverc cigareta. Tokom ove dve odvojene akcije uhapšeno je četvoro lica. A tokom prepodneva došlo je do pljačke pošte u Vojlovici.

   

Uhapšen i peti optuženi za "pančevačke pucnjave"

PANČEVO, 14. maj 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da je u Beogradu 13. maja, po poternici koju je raspisao pančevački sud, uhapšen Vladimir V. rođen 1982. godine koji je bio u bekstvu više meseci. Ovu informaciju potvrdila je i pančevačka policija.