Hronika

 

Kradu se "zastave", audi i opeli

PANČEVO, 14. mart 2010. (TV Pančevo) - U Pančevu je u 2009. godini smanjen broj krađa automobila u odnosu na prethodne godine. Pančevačka policija, istovremeno, beleži dobre rezultate u pronalaženju kradljivaca, kaže inspektor Momčilo Bodrožić a zabeleženih organizovanih grupa koje bi se bavile tim poslom u Pančevu za sada nema.

 

Požar u školi u Pazaru

NOVI PAZAR, 12. mart 2010. (FoNet) - U požaru, koji je jutros izbio u novopazarskoj osnovnoj školi školi „Rifat Burdžović Tršo“, nema povređenih, ali je materijalna šteta velika.

   

Nova veštačenja za Vidakovića i Cakića

PANČEVO, 11. mart 2010. (TV Pančevo) - Posle polusatnog ročišta održanog u utorak, 9. marta, Miloš Vidaković, Nenad Cakić, Đorđe Pejčić i Dušan Vujanić ostaju u pritvoru. Zahtevima advokata da se višemesečni pritvor ne pretvori u kaznu, uz prilog medicinske dokumentacije da se Dušan Vujanić svojevremeno lečio u Vršcu, usprotivilo se tužilaštvo.

   

Uhapšen advokat Andrija Krlović

PANČEVO, 09. mart 2010. (TV Pančevo) - Televizija Pančevo saznaje da su danas uhapšeni pančevački advokat Andrija Krlović, direktor preduzeća „Municipium S”,

   

Prevarom do nagrada

BEOGRAD, 09. mart 2010. (FoNet) - Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu zbog krivičnog dela prevare i udruživanja protiv 14 osoba zbog zloupotreba u nagradnim igrama na RTS i Pinku u kojima su deljeni automobili i stanovi.

   

Pucnjava na autoputu kod Grdelice

Leskovac, 4. mart 2010. (B92) - Na autoputu Leskovac-Vranje kod Grdelice više osoba pucalo vatrenim oružjem, nezvanično saznaje B92.