Hronika

 

Uhapšena Katarina Rebrača

BEOGRAD, 07. april 2010. (FoNet) - Katarina Rebrača (38), predsednica Dobrotvornog fonda koji nosi njeno ime i Modne agencije K models, uhapšena je danas zbog sumnje da je prisvojila 37 miliona dinara namenjenih za humanitarnu pomoć preko svog udruženja, piše Blic pozivajući se na izvor blizak istrazi.

 

Poginuo pešak u Prvomajskoj

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - U subotu, 3. aprila, oko 23 sata, jedan muškarac je poginuo u Prvomajskoj ulici kada je na njega naleteo putnički automobil. Kako nezvanično saznaje TV Pančevo,

   

"Pančevačka Kineskinja" XX utajila porez od 23 miliona?

PANČEVO, 31. mart 2010. (TV Pančevo) - BEOGRAD, 31. mart 2010. (FoNet) - Poreska policija saopštila je danas da je podnela Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu krivičnu prijavu protiv X.X. iz Kine, direktorke preduzeća "Xiangju" iz Pančeva, zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo poreske utaje.

   

Uhapšeni kradljivci sa groblja

PANČEVO, 30. mart 2010. (TV Pančevo) - Policija je uhapsila 1 osobu zbog sumnje da je krala mesingane delove sa grobova u Banatskom Novom Selu. Takođe, policijski alužbenici uhapsili su 3 osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene proizvodnje i držanja droge.

   

Policija kažnjava vozače po parku

PANČEVO, 29. mart 2010. (TV Pančevo) - Dolaskom toplijih dana povećan je broj automobila na putevima, pa i u pešačkim zonama širom grada. Pančevačka Saobraćajna policija ponovo je tokom prepodneva obavila kontrolu u gradskom parku.

   

Zapaljen automobil Dušana Mrvoša

PANČEVO, 29. mart 2010. (TV Pančevo) - Jutros, oko 3 sata i 30 minuta, zapaljen je automobil Dušana Mrvoša, zamenika gradonačelnika Pančeva. Automobil je zapaljen ispred kuće Mrvoša koja se nalazi u Ulici doktora Kasapinovića br. 25. "Ako je ovo politička priča, nadam se da je ovo poslednji slučaj", izjavio je Dušan Mrvoš za TV Pančevou.