Hronika

 

Prepoznati i prijaviti zlostavljanje dece

PANČEVO, 09. jun 2010. (TV Pančevo) - U Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ prethodna 2 dana održano je predavanje o zaštiti dece od svih oblika zlostavljanja i zanemarivanja.

 

Preminuo vozač posle saobraćajne nesreće

PANČEVO, 09. jun 2010. (TV Pančevo) - Osamnaestogodišnji Igor Milikić iz Pančeva koji je juče teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Vojlovici, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, saopštila je pančevačka policija. Lakše povređeni S.L, takođe iz Pančeva nakon zbrinjavanja povreda, pušten je kući.

   

Optužnica protiv Andrejića do kraja nedelje?

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Više tužilaštvo u Pančevu bi moglo da najkasnije do kraja iduće nedelje podigne optužnicu protiv Milanka Andrejića, predsednika Nove Srbije u Pančevu, saznaje TV Pančevo.

   

Teška saobraćajka u Vojlovici

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Oko 17 časova i 20 minuta došlo je do teške saobraćajne nesreće u ulici Svetozara Markovića u naselju Vojlovica. Tom prilikom usled neprilagođene brzine putničko vozilo marke Ford udarilo je u betonsku banderu.

   

Pritvor za preprodavca droge

PANČEVO, 08. jun 2010. (TV Pančevo) - Istražni sudija Jonel Murešan izjavio je za TV Pančevo da je Nenad Stajić, za kojim je bila raspisana poternica zbog sumnje da je trgovao heroinom uhapšen u noći između 28. i 29. maja u Čačku.

   

Andrejić pušten iz pritvora

PANČEVO, 07. jun 2010. (TV Pančevo) - Istražni sudija Višeg suda u Pančevu, Jonel Murešan doneo je odluku o puštanju Milanka Andrejića iz pritvora.