Hronika

 

Preminuo advokat Slobodan Kocoljevac

PANČEVO, 7. septembar 2017. (TV Pančevo) – U sredu, 6. septembra, iznenada, posle kraće bolesti, preminuo je pančevački advokat Slobodan Kocoljevac, predsednik Ogranka Advokatske komore Vojvodine za Južni Banat. Rođen je 1961. godine. Diplomirao je prava na Beogradskom univerzitetu. Tokom '80-tih godina radio je u Petrohemiji, gde je bio direktor pravne službe za kadrovska pitanja. Sredinom '90-tih ulazi u advokaturu.

Njegova velika ljubav bila je i košarka u kojoj je bio angažovan do poslednjeg dana, ne samo u Pančevu, nego i u Vojvodini i Srbiji. U poslednjih petnaest godina bio član Upravnog odbora KK Tamiš. Igrao je košarku u KK Student iz Pančeva i bio veliki zaljubljenik u sport. Obavljao je niz važnih funkcija u Košarkaškom savezu Srbije i Vojvodine, a obavljao je i dužnost Predsednika Skupštine Okružnog košarkaškog saveza.

Mnogim Pančevcima ostaće u dobrom sećanju kao častan čovek i kao jedan od ljudi koji su obeležili društveni život u Pančevu u protekle tri decenije.

Njegov otac Dušan Kocoljevac bio je predsednik Opštine Pančevo i direktor Petrohemije, a iza Slobodana Kocoljevca ostala je supruga i dvoje dece.

Sahrana će biti obavljena u petak, 8. septembra, u 14 h na Novom groblju.

 

Saobraćajna nezgoda u Skadarskoj u Pančevu

PANČEVO, 3.septembar 2017. (TV Pančevo) – U Skadarskoj ulici u Pančevu, noćas oko 2:30 h dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređena petorica muškaraca. Kako nezvanično saznajemo, iz za sada neutvrđenih razloga, automobil se prevrnuo na krov, i tom prilikom su putnici u automobilu zadobili lake telesne povrede. Policija je obavila uviđaj, istraga je u toku.

   

Pešak poginuo kod Rafinerije. Tri udesa u Pančevu od ponoći do jutra

PANČEVO, 25. avgust 2017. (TV Pančevo) – U saobraćajnoj nesreći kod Rafinerije nafte Pančevo, jutros oko 5 sati poginuo pešak. Policija obavila uviđaj, istraga je u toku.

   

Policija zaplenila više od dve tone duvana

PANČEVO, 25. avgust 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su više od dve tone duvana i podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetšestogodišnjeg muškarca iz Pančeva.

   

Dvoje povređenih u sudaru

PANČEVO, 19. avgust 2017. (TV Pančevo) – Oko 18 časova dogodila se saobraćajna nesreća na raskrsnici ulica Braće Jovanović i Svetog Save u Pančevu. Sudarili su se motocikl i automobil. Pančevačka policija sprovodi uviđaj, saznaje TV Pančevo. Putnici sa motocikla su preveženi u Opštu bolnicu u Pančevu gde se utvrđuje stepen povrede.
   

Tri osobe poginule u sudaru automobila i bagera

PANČEVO, 18. avgust 2017. (TV Pančevo) – U četvrtak oko 23 sata, na putu između Banatskog Novog Sela i Alibunara dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe izgubile život. Policija je obavila uviđaj, istraga je u toku.