Hronika

 

Uhapšen rukovodilac u HIP "Azotari"

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Tokom velike policijske akcije, koja je sprovedena u više gradova u Srbiji, u Pančevu je uhapšen rukovodilac u HIP "Azotari" Pančevo Z.S. (1955), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. On se sumnjiči da nije organizovao kontrolu tokom remonta u fabrici i da je time HiP “Azotari” pričinjena šteta u iznosu od 550 miliona dinara.

 

Penzionsani sudija Medaković i njegova porodica izgradili biznis na marginama pravosuđa

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Penzionisani sudija Nikola Medaković, koji je karijeru u pravosuđu, dugu 40 godina, sam sebi totalno uprljao nepoštovanjem zakona Srbije i drugim skandalima, naučio je i svoje potomke da se blizu pravosuđa najbolje živi, piše evršac.

   

Zaplenjeno 10 kg marihuane u Pančevu

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave kriminalističke policije, SBPOK-a zaplenili su u Pančevu više od 10 kilograma marihuane i uhapsili M.S.(1986) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Saobraćajna nesreća na ulazu u Omoljicu

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedna osoba (1966) je poginula, a jedna povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko 1 sat posle ponoći dogodila na ulazu u Omoljicu, saznaje Regionalna RTV Pančevo u Službi hitne medicinske pomoći.

   

Uhapšen kamiondžija ubica

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su i uhapsili četrdesetsedmogodišnjeg vozača kamiona, koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo biciklista i pobegao sa lica mesta.

   

Uhapšene 53 osobe zbog zloupotrebe položaja

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u opsežnoj akciji sprovednoj u više gradova Srbije usmerenoj na sprečavanju i suzbijanju finansijskog kriminala i korupcije, posebno vezano za zloupotrebe u državnim organima, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima i poreskom policijom uhapsili su 53 osobe i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 25 lica.