Hronika

 

Saobraćajka kod "Grge"

PANČEVO, 31. januar 2017. (TV Pančevo) – Jutros u Pančevu došlo je do saobraćajne nezgode na raskrsnici kod pekare „Grge“.

 

Uhapšen osumnjičen za razbojništvo

PANČEVO, 30. januar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa beogradskom policijom, uhapsili su M.V. (1974), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju.

   

Jedna osoba stradala u požaru u Omoljici

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Jedna osoba je nastradala u požaru koji se desio u Ulici Maksima Gorkog 54 u Omoljci.

   

Poginuo radnik na gradilištu

PANČEVO, 20. januar 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo nezvanično saznaje negde između 15 i 16 časova došlo je do nesreće na gradilištu za Potamiški kolektor u Ulici Dimitrija Tucovića, ispod nadvožnjaka gde je jedan radnik izgubio život.

   

Ubijen Oliver Ivanović - Vučić pred medijima u 13 h

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović podlegao je povredama nakon pucnjave koja se jutros dogodila u Kosovskoj Mitrovici.

   

Policija traga za dvojicom muškaraca!

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu intenzivno tragaju za dvojicom muškaraca koji su osumnjičeni da su na teritoriji Pančeva izvršili više krivičnih dela razbojništvo.