Hronika

 

Pančevačka policija zaplenila 1,5 tonu duvana

PANČEVO, 9. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u nastavku akcije na suzbijanju prometa robe bez akciznih markica i porekla, zaplenili su oko 1,5 tona duvana u listu .

 

Poznati menadžer osuđen zbog posredovanja u prostituciji maloletnice iz Pančeva

PANČEVO, 8. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Duško Banjac, javnosti najpoznatiji kao menadžer pevačice Kaje Ostojić, osuđen je na sedam meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog posredovanja u prostituciji! On je sa dvojicom pomagača podvodio Đ. M. (17) iz Pančeva u stanu u ulici Dimitrija Tucovića 51 na Zvezdari.

   

"Rasing" pod lupom - stiže krivična prijava

PANČEVO, 6. oktobar 2016. (eVrsac.rs) – Sećate li se vršačke građevinske firme Obnova, u kojoj je nekada radilo oko 300 naših sugrađana? Ta firma je nestala baš kada je započela eskalacija izgradnje velikih stambenih blokova u Hemogradu. Umesto Obnove, a na njenim temeljima, pojavila se nova, privatna firma Rasing, čiji su vlasnici postali tada mladi inženjer Obnove Rajko Miljkov i Siniša Paunović, bratić nekada moćnog Steve Paunovića iz Hemofarma.

   

POD PRITISKOM JAVNOSTI: Direktor Specijalne bolnice u „Kovinu“ podneo ostavku

PANČEVO, 5. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Nakon medijskih izveštaja o katastrofalnom stanju u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Kovin“ i najave njegove smene, direktor bolnice, neuropsihijatar Željko Rodić je podneo ostavku. Rodić je ostavkom želeo da preduhitri neminovnu smenu zbog raznih nepravilnosti uočenih u radu Bolnice.

   

Uskoro krivična prijava protiv Rasinga

PANČEVO, 5. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Nadležnim organima će ovih dana stići krivična prijava protiv građevinske firme Rasing doo, nezvanično saznaje portal evršac.

   

Požar u magacinu na Misi

PANČEVO, 3. oktobar 2016. (TV Pančevo) –Vatrogasno spasilačka jedinica Pančevo primila je sinoć dojavu da je izbio požar u Semberijskoj ulici 2 na Misi, u objektu koji je iznajmljivan kao magacinski prostor. Zahvaljući brzoj intervenciji, požar je brzo lokalizovan i nije se proširio na ostale kuće.