Hronika

 

Predao se bivši carinski službenik D.D.

PANČEVO, 3. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Kako nezvanično saznaje regionalna RTV Pančevo D.D. iz Pančeva za kojim je bila raspisana potraga prijavio se u Pančevu posle bekstva na izdržavanje kazne.

 

Umro fudbaler posle naizgled bezazlenog sudara sa svojim golmanom

PANČEVO, 1. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Mladi fudbaler „Proletera“ iz Banatskog Karlovca Stevan Ilić (26) preminuo je nakon povrede koju je zadobio u sudaru sa saigračem na meču odigranom prošlog vikenda u Pančevu. Stevan Ilić (26) preminuo je u noći između petka i subote nakon nedelju dana borbe lekara u beogradskom Urgentnom centru za njegov život, prenosi portal juznibanat.rs.

   

Prijava protiv Almeksa zbog opasnog otpada

PANČEVO, 30. septembar 2016. (TV Pančevo) – Кako prenosi portal „Južni Banat“, samo dan nakon što je Osnovno Tužilaštvo u Pančevu prvo pokrenulo predistražne radnje protiv firme Almex, u vlasništvu Miroslava Alekse, u Tužilaštvo, protiv ove firme stigla je i prijava. Ponovo je u pitanju ugrožavanje životne sredine, odnosno opasan otpad.

   

Krivična prijava protiv vlasnika haskija

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) – Otkriven je identitet vlasnika haskija koji je pre dva dana napao i rastrgao macu u Narodnoj bašti i protiv koga je Udruženja životinja „Ekolibrijum“ podnelo krivičnu prijavu nadležnom MUP-u. Udruženje „Ekolibrijum“ je kao dokaz dostavilo i snimak na kome se vide pas haski i vlasnik kako napuštaju mesto incidenta.

   

Najoštrije osude brutalnog vlasnika haskija, koji je nahuškan da rastrgne mačiće

PANČEVO, 28. septembar 2016. (TV Pančevo) – Nezapamćena brutalnost nad životinjama dogodila se juče u Pančevu, kad je vlasnik haskija, naočigled brojnih svedoka, nahuškao psa na kavez sa macama starim samo mesec dana. Jedna od njih završila je u zubima pobesnelog psa, koji joj je potpuno rasporio zadnji deo tela.

   

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA U VRŠCU: Nestali lekovi u milionskoj vrednosti

PANČEVO, 25. septembar 2016. (TV Pančevo) – Kako prenosi portal „Južni Banat“ i dalje velika nepoznanica ostaje gde je nestala ogromna količina lekova, koja je navodno, nabavljena za potrebe zdravstvenih ustanova u Vršcu. Odnosno ko je odgovoran za višemilionsku zlupotrebu u nabavci lekova. Račun u iznosu većem od 3 miliona dinara, za nabavku lekova preko firme Farmeks iz Pančeva, je naplaćen iako uredni papiri o isporučenoj količini lekova, i o tome ko ih je zaista primio ako su uopšte isporučeni, ne postoje, ni u Opšoj bolnici, ni u Domu zdravlja ni u Apoteci Vršac.Iako, je ceo slučaj pred sudom, sada je već izvesno, da ni okončanje spora neće dati odgovore na ova pitanja.Naime, od 2015 godine teče spor pred Osnovnim sudom u Vršcu, u kome Dom zdravlja Vršac, tuži Apoteku Vršac radi vraćanja duga u iznosu 3.200.000 hiljada dinara.