Hronika

 

Nemar pojedinaca doveo do požara na deponiji u Kačarevu

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Nemar pojedinaca doprineo je da se zapali deponija smeća u Kačarevu. U gašenju su učestvovali vatrogasci iz Pančeva i Kačareva, a značajan doprinos daju i radnici seoskog Javno-komunalnog preduzeća. Za sada vatra tinja i pored sela je oblak dima čiji se miris oseti u selu.

 

Uhapšeni falsifikatori

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su 62 falsifikovane novčanice u apoenima od 2.000 dinara i saslušali četiri osobe osumnjičene da su učinile krivično delo falsifikovanje novca.

   

Krivična prijava zbog 80 grama heroina

PANČEVO, 27. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Pacijent skočio sa Grudnog odeljenja, preminuo na licu mesta

PANČEVO, 22. mart 2017. (TV Pančevo) – N. B. (1955) iz Kovina, izvršio je samoubistvo skokom sa sa prvog sprata Grudnog odeljenja pančevačke Bolnice, jutros u 8 sati i 10 minuta. Kako Regionalna RTV Pančevo saznaje od dr Slađane Kovačević, portparola pančevačke Bolnice, N. B. je preminuo na licu mesta.

   

Uhapšen višestruki razbojnik u centru grada

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, brzom i efikasnom akcijom, neposredno nakon izvršenog razbojništva u trgovinskom objektu u centru grada, uhapsili su sugrađanina osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.

   

Sudar ATP-ovog autobusa i tramvaja

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – U sudaru autobusa pančevačkog ATP-a i tramvaja jutros posle šest sati na uglu ulica Kneza Miloša i Nemanjine povređene su tri osobe koje su prevezene u Urgentni centar.