Hronika

 

Uhapšen diler heroina i ekstazija

PANČEVO, 11. maj 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici MUP-a u Pančevu pronašli su u pretresu stana koji je iznajmio muškarac star 47 godina više od 50 grama praškaste supstance za koju se sumnja da je heroin, 200 tableta ekstazija i vagicu za merenje.

 

Tajni sastanci muževa Simonovićeve i Martinovićeve dokazuju tvrdnje RTV Pančevo

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović i bivša gradonačelnica i predsednica DS u Pančevu Vesna Martinović održavaju redovnu komunikaciju, a poruke jedna drugoj šalju preko muževa, što dokazuje tvrdnje RTV Pančevo da je Simonovićeva poslušnik DS i da je DS direktno uticala na njenu karijeru.

   

Težak udes kod Vršca, poginulo dvoje, četvoro povređeno

Težak udes kod Vršca, poginulo dvoje, četvoro povređeno

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – U sudaru dva putnička vozila oko 10 h na putu Vršac–Vatin poginule su dve, a povređene četiri osobe.

   

Novi detalji silovanja kod Kovina u kom je ujak sestričini napravio dete

PANČEVO, 23. april 2017. (Srbija danas) – Devojčica I. N. (14) iz sela Mramorak kod Kovina, koju je ujak A. N. (40) silovao i napravio joj dete, abotiraće u ponedeljak. I. N. je sada u trećem mesecu trudnoće, a njen ujak je uhapšen. Višemesečno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se devojčica požalila drugarici. Rekla je da ne može više da podnese ujaka, koji je mesecima silovao.

   

Preminula Violeta Blaga

PANČEVO, 22. april 2017. (TV Pančevo) – Posle kratke i teške bolesti noćas je u Pančevu preminula književnica Violeta Blaga. Violeta Blaga radila je jedno vreme na Televiziji Pančevo, kao i u Domu omladine, a bila je član Udruženja književnika i književnih prevodilaca Pančeva. Objavila je i tri knjige poezije kao i više zbirki pesama. Violeta Blaga je umrla u 54 godini, a sahrana je u ponedeljak 24. aprila u 12 sati na Novom groblju u Pančevu. Komemoracija će biti održana u 14 časova u dvorani Apolo, Doma omladine.

   

Interesne veze Simonovićeve, Medakovića i DS-a

PANČEVO, 18. april 2017. (TV Pančevo) – Kao i što smo najavili u našem serijalu pre neki dan predsednica Višeg suda Stanka Simonović u dogovoru sa ljudima iz DS, pravosuđa, advokata odnosno sada javno obelodanjenim ogrankom Advokatske komore Vojvodine iz Pančeva, ali i uz podršku NUNS i NDNV krenula je u hajku na Regionalnu RTV “Pančevo”.