Hronika

 

Uhapšen zbog lažnog predstavljanja

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, uhapsili su M.D. (1981) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

 

Uhapšene dve osobe zbog teških krađa

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, rasvetlili su više krivičnih dela teške krađe, koja su izvršena i uhapsili dve osobe.

   

Preminuo Josif Buca Leopold

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je posle kratke bolesti, u 84. godini, preminuo Josif Buca Leopold.

   

Pronađeno 70 košnica Zlatka Janačkovića

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Oko 70 košnica na potezu vojno polje između kasarne „Rastko Nemanjić“ i kasarne „Aerodrom“ ukradeno je u noći između ponedeljka i utorka pčelaru Zlatku Janačkoviću. Košnice su pronađene na starom crepajačkom putu. Ovo je do sada najveća krađa košnica u Južnom Banatu, tvrde iz pčelarskog gazdinstva „Janačković“.

   

Lokalizovan požar na deponiji u Kačarevu

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Požar na deponiju u Kačarevu je lokalizovan. U gašenju požara zaposlenima iz JKP “Kačarevo” pomažu vartogasci, kao i mehanizacija pančevačkih komunalnih preduzeća i privrednih subjekata. Tokom dana u Kačarevu je bilo i mobilno vozilo za merenje zagađenja Zavoda za javno zdravlje iz Pančeva.

   

Saobraćajna nezgoda kod Aviv parka

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Kod Aviv parka na Sterelištu dogodila se saobraćajna nezgoda, gde je kako nezvanično saznajemo, vozač automobila marke Škoda, iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u jarak. Ekipa službe Hitne medicinske pomoći je izašla na teren i zbrinula povređenog, koji se trenutno nalazi u pančevačkoj bolnici.