Hronika

 

Uhapšen višestruki razbojnik u centru grada

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, brzom i efikasnom akcijom, neposredno nakon izvršenog razbojništva u trgovinskom objektu u centru grada, uhapsili su sugrađanina osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.

 

Sudar ATP-ovog autobusa i tramvaja

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – U sudaru autobusa pančevačkog ATP-a i tramvaja jutros posle šest sati na uglu ulica Kneza Miloša i Nemanjine povređene su tri osobe koje su prevezene u Urgentni centar.

   

Požar u Kačarevu, jedna osoba stradala

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedno lice izgubilo je život a jedno povređeno u požaru koji se dogodio sinoć u Fiskultirnoj ulici broj 9 u Kačarevu. Vatrogasna jedinica u Pančevu je dojavu o požaru dobila u 20 sati i 13 minuta, nakon čega je na lice mesta upućeno 3 vozila sa 7 vatrogasaca, koji su za 15 minuta stigli na mesto požara. Kako regionalna RTV Pančevo saznaje gorela je jedna prostorija u kući, i požar je brzo ugašen. U toku je uviđaj koji će pokazati uzroke požara.

   

POZIVAMO TUŽILAŠTVO: Ispitajte ulogu Medakovića u aferi "Mađarica"!

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) - Prvi vršački informativni portal evrsac.rs poziva sva nadležna tužilaštva da ispitaju aferu "Mađarica", u kojoj se, kao jednog od aktera iz senke, provlači i ime penzionisanog sudije Nikole Medakovića.

   

Pukla kombinacija - snajka dobila otkaz u Poreskoj upravi

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) - Posle pisanja prvog vršačkog informativnog portala evrsac.rs reagovali su nadležni organi pa je snajka VIP gosta direktora vršačke filijale dobila raskid ugovora u Poreskoj upravi.

   

Zloupotrebe Medakovića stižu pred državne organe

PANČEVO, 4. mart 2017. (TV Pančevo) – Advokat Gordan Medaković izjavio je u Odeljenju za urbanističko-građevinske i imovinsko-pravne poslove da nije znao da je građenje bez građevinske dozvole krivično delo. Pre toga, njegov otac, penzionisani sudija Nikola Medaković, izgleda nije znao da je protivzakonito graditi na praceli koja nije tvoja, pa su kapitalnu vikendicu kraj Malog Središta izgradili na zemljištu Mesne zajednice, iako odmah pored imaju svoju parcelu, navodi portal eVrsac.