"Pan-ledi" - Biznis partner 2017.

PANČEVO, 9. jun 2017. (TV Pančevo) – Kompanija Pan-ledi d.o.o. Pančevo, dobila je nagradu “Biznis partner” za 2017. godinu u oblasti prometa komprimovanog prirodnog gasa. Komisija je potvrdila da je kompanija Pan-ledi ostvarila odlične poslovne rezultate, kontinuiranim investicijama i inovacijama uz visok stepen profesionalnosti. Nagrada je uručena u hotelu Crowne Plaza, uz prisustvo brojnih poslovnih partnera, uglednih preduzetnika i članova diplomatskog kora.

Svečana ceremonija dodela Regionalne nagrade ”Biznis partner 2017” održana je pod sloganom “U biznisu kao i u životu najvažniji je partner”. Nagradu “Biznis Partner za 2017. godinu” dodeljena je i kompaniji Pan-ledi d.o.o. iz Pančeva, u oblasti prometa komprimovanog prirodnog gasa.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo da primim jednu ovako veliku nagradu, i želeo bih da se zahvalim svima koji su prepoznali naš rad, kao i našim poslovnim partnerima, ali i avim zaposlenim u firmi Pan-ledi. Ovo je nagrada koji je rezultat dugogodišnjeg rada. Ona laska, ali i obavezuje da u budućnosti nastavimo da radimo kao što smo radili do sada – rekao je Nebojša Dragić iz preduzeća Pan-ledi.

Nagrada se tradicionalno dodeljuje već 23 godine, s ciljem da se promovišu kompanije koje neguju dobre poslovne običaje. Predsednika kompanije Mass Media International Milivoje Radovanović, rekao je da je nagrada namenjena svim poslovnim subjektima iz zemalja u regionu, bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva.

- Trudićemo se i preko cele godine da afirmišemo vašu dobru vrednost, dobar primer vaše prakse do idućeg “Biznis Partner”. Mi istražujemo i potvrđujemo vaš rad, ali obavezuje i napominjemo da je u biznisu kao i u životu, najvažniji patner – kazao je Milivoje Radovanović, predsednik kompanije Mass Media International.

Svečanoj nagradi, prisustvovao je i Vladimir Božović specijalni savetnik predsednika Republike Srbije.

- Želim da vas pozdravim u ime Vlade Srbije i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da vam čestitam na ovim nagradama. Srbija je stub stabilnosti regiona i ubuduće će nova Vlada Srbije nastaviti da bude to i da pravi ambijent i okruženje za ekonomski biznis saradnju – istakao je Vladimir Božović, specijalni savetnik predsednika Republike Srbije.

Komisija je donela odluke na osnovu analize svih dobijenih rezultata koji su potvrdili da su kompanije ostvarile odlične poslovne rezultate i visok stepen profesionalnosti, rekao je prof. dr Ilija Ćosić, predsednik komisije za dodelu nagrada.

- Komisija nije imala lak posao pri opredeljivanju ko će doći do ova priznanja. Posle faze predlaganja i selekcija, kandidate smo rangirali na osnovu deset kriterijuma – kazao je Ilija Ćosić.

Svečana ceremonija tradicionalno je okupila brojne ugledne privrednike, članove diplomatskog kora kao i ličnosti iz javnog i kulturnog života regiona. Biznis ličnost jugoistočne Evrope, proglašen je Blagoje Mahandžinski, predsednik Grupacije Zegin iz Makedonije.