Portal "republika.rs" sve popularniji

PANČEVO, 23. septembar 2017. (TV Pančevo) –"Srpski telegraf", najmlađa novina na ovim prostorima, nedavno je pokrenuo i svoj portal. Republika.rs čitaocima predstavlja najnovije vesti iz zemlje i sveta, brže od drugih, a prema rečima Milana Lađevića, glavnog urednika Srpskog telegrafa, u pripremi je i aplikacija za android telefone.

Iako je poslednjih godina teška situacija u svim štampanim medijima, "Srpski telegraf" prema rečima glavnog urednika Milana Lađevića, beleži neverovatan uspeh. Evidentni su kontinuirani rast i svakodnevni skokovi u tiražima. Lađević kaže i da su upravo zbog toga što čitaoci prepoznaju kvalitet "Srpskog telegrafa", i ozbiljno bavljenje novinarstvom, odlučili da pokrenu i portal republika.rs.

- Za par dana gotovo svakodnevno beleži ogromne procente rasta. Napravili smo najmoderniji portal, gde su vesti bukvalno najbrže, a na poratalu mogu da se pročitaju sve važne informacije. Ne samo one koje objavi "Srpski telegraf", već i iz celog sveta. U konkretnom slučaju, kada je reč o ubistvu u porodici Mrjanović, tu je već portal republika.rs objavio niz ekskluzivnih informacija koje su čitaoci videli, prepoznali na našem portalu i sada nam poseta iz dana u dan raste - rekao je Lađević.

Lađević kaže i da je u pripremi i aplikacija za android uređaje, i za desetak dana čitaoci "Srpskog telegrafa" i portala republika.rs moći će najnovije vesti da čitaju i na svojim mobilnim uređajima.