NIS kartica na Sajmu automobila

PANČEVO, 24. mart 2018. (TV Pančevo) – Kartice NIS predstavlja GAZPROM karticu za gorivo na ovogodišnjem Sajmu automobila .

Na Sajmu automobile, otvorenom u četvatak, NIS će na štandu Kompanije “Auto Čačak” predstaviti svoju GAZPROM kartice za gorivo koja obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine goriva, robe i usluga. Kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS konstantno radi na unapređenju ponude i proizvoda na svojim benzinskim stanicama, pa je tako za potrošače uveo i karticu lojalnosti.

Potrošači, u ovom slučaju korporativni klijenti, koji još ne znaju koje I kolike sve prednosti mogu da imaju, ukoliko poseduju GAZPROM karticu za gorivo, mogu da se o tome više informišu i na Sajmu automobila, otvorenom u četvrtak. U Hali 1, na štandu Kompanije „Auto Čačak“ tako mogu da čuju sve detalje o ovoj kartici koja po svojim karakteristikama odgovara najvišim evropskim standardima za usluge bezgotovinskog plaćanja.

Osim pogodnosti bezgotovinskog plaćanja goriva, robe široke potrošnje i usluga na svim malopordajnim objektima NIS-a, ove kartice uključuju između ostalog i mogućnost odloženog plaćanja, praćenja troškova putem onlajn aplikacije, kao i korišćenja usluge ličnog menadžera. GAZPROM kartice za gorivo dostupna je i u zemljama regiona – Rumuniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini.

Kompanija NIS obezbedila je za vreme trajanja sajma i posebne pogodnosti, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom „Auto Čačak“. Kupovinom prvih pet automobila marke Škoda za potrebe firme do 30. aprila ove godine, NIS je obezbedio poklon-GAZPROM karticu za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara, kao i besplatne licence za asistenciju na putu.

Kompanija NIS je u saradnji sa Sberbankom obezbedila za sve svoje potrošače mogučnost korišćenja platne „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti. Uz nju možete da goviro i dodatni asortiman na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji platite na odloženo do 45 dana ili da svoj račun umanjite bonus poenima. Uz platnu „Sa nama na putu“ karticu korisnici dobijaju i besplatnu asistenciju na putu u narednih godinu dana. A uz ovu karticu postoji I mogućnost odlaganja plaćanja do 15-og u narednom mesecu. Treba napomenuti da za dobijanje „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti nije potreban odlazak u banku, a sve procedure oko odobrenja novčanog kredita moguće je obaviti na određenim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Detaljnije informacije o GAZPROM karticama dostupne su I na sajtu www.gazprom-petrol.rs i www.nispetrol.rs, kao i besplatnim pozivom na telefon kol-centra NIS-a, 08 0000 8888.