Milena Mrkela nagrađena za najbolji slogan za "Dane Vajferta"

PANČEVO, 3. jun 2017. (TV Pančevo) – U kafeu „Babis“ u Pančevu, održana je žurka, kao uvod za Dane Vajferta koji će se održati 9. i 10. juna. Pored toga, bile su dodeljene i nagrade za najbolji slogan ovogodišnje manjifestacije, a pobednica je Milena Mrkela iz Pančeva. Organizator žurke pod nazivom „Mini sajam mini pivara“, bila je Turistička organizacija Pančevo.

Organizatori manifestacije „Dani Vajferta“ koji se ove godine organizuju po treći pu u Pančevu, pokrenuli su akciju za najbolji slogan na temu „Pivo i gospodstvo“. Prema rečima Nikole Stoilkovića, direktora TOP-a, pristiglo je veliki broj originalnih, duhovitih i kreativnih ideja, a komisija je birala najbolje.

- Imali smo proglašenje tri pobednika sa naj sloganom. Prva nagrada je dobila vožnju katamaranom za 10 osoba, koju će moći da iskoristi u „Danima Vajferta“ sledećeg vikenda. Ideja je bilo i šaljivih i ozbiljnih. Najbolji su pobedili – rekao je Nikola Stoilković, direktor TOP-a.

Za „Dane Vajferta“, organizatori su i ove godine spremili veoma bogat program.

- Devetog juna nas očekuje „Van gog“, sa predgrupom „3 puta“. Desetog juna nas očekuje prve okretne igre iz Banata, dečiji hor, tamburaški orkestar „Vojvođanski san“, „Garavi Sokak“ i još nka iznenađenja koje nećemo da otkrijemo.

U petak 9. juna biće organizovana i mala prodajna izložba rukotvorina, dok će svečano otvaranje manifestacije biti u 21.čas na trgu Đorđa Vajgerta. U subotu 10. juna biće festival piće i hrane u ulici Nikole Tesle i Nikole Đurkovića dok će KUD “Stanko Paunović” imati koncert sa igrama iz Banata