Ekonomija

 

60.000. dinara pančevačkim trojkama

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Za pančevačke porodice koje imaju trojke, i ove godine je u Zelenom salonu priređen prijem. U prošloj godini nijedan par nije dobio trojke, pa je danas pet porodica, u kojima su ranijih godina rođene tri bebe, dobilo jednokratnu pomoć u iznosu od 60.000 dinara, koju im je uručio član Gradskog veća Milenko Čučković.

 

Porodica Lazarov obrađuje 600 jutara zemlje

PANČEVO, 4. januar 2017. (TV Pančevo) – Porodica Lazarov iz Omoljice je ratarska porodica koja se decenijama bavi proizvodnjom poljoprivrednih kultura. Otac Sava i sin Vladimir važe za uzorne poljoprivrednike, koji obrađuju 600 jutara zemlje. Sve što rade Lazarovi rade uspešno.

   

Od 1. januara fiskalni računi na lutriji, glavna nagrada stan

PANČEVO, 1. januar 2017. (TV Pančevo) – Građani Srbije mogu od danas da počnu da skupljaju fiskalne račune kako bi učestvovali u nagradnoj igri Poreske uprave.

   

Minimalna cena jelki 800 dinara

PANČEVO, 30. decembar 2016. (TV Pančevo) – Na Zelenoj pijaci i ove godine je bogata ponuda jelki i novogodišnjih aranžmana. Cene jelki su različite od 800, pa do par hiljada dinara. Prodavci nisu zadovoljni prodajom , ali se nadaju da će naši sugrađani kupovati i danas i sutra kao što su to činili prethodnih godina.

   

Poslednje pripreme za doček

PANČEVO, 30. decembar 2016. (TV Pančevo) – Tradicionalno su već počele gužve i poslednje pripreme za doček nove 2017 godine. Naši sugrađani su nam rekli da će i ove godine pored dočeka na trgovima i restoranima najviše novca izdvojiti za kupovinu pića i hrane, jer je bogata trpeza neizostavna u novogodišnjoj noći.

   

Redukcija prevoza od 1. januara

PANČEVO, 18. decembar 2016. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće „ATP“ će od prvog januara sledeće godine, za oko 40% smanjiti broj polazaka ka i iz Opova, Kovačice i Mramorka. Prema najavama, dodatno će biti smanjen broj polazaka između dva špica. Analize su pokazale da je u to vreme mali broj putnika i da preduzeće samo pravi gubitke, kaže Nebojša Gajić, direktor ATP-a.