Ekonomija

 

Voda skuplja za 6 dinara po metru kubnom

PANČEVO, 25. januar 2010. (TV Pančevo) - Od 1. januara, cena vode po metru kubnom veća je za 6 dinara, dok su otpadne vode poskupele za 4 dinara, kazao je za Televiziju Pančevo direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Aleksandar Radulović. Računi sa novom cenom za vodu građanima će početi da stižu tek od marta meseca.
 

Poternica za krijumčarima kokaina

BEOGRAD, 24. januar 2010. (Fonet) - Nacionalni Biro iz Beograda raspisao je crvenu poternicu za Duškom Šarićem i Goranom Sokovićem, zbog sumnje da su organizovali šverc preko 2 tone kokaina iz Latinske Amerike u Evropu.
   

Licenca Telenoru

BEOGRAD, 22. januar 2010. (FoNet) - Upravni odbor (UO) Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL) odlučio je danas da se kompaniji Telenor d.o.o. dodeli licenca za javne fiksne telekomunikacione mreže i usluge za teritoriji Srbije.

   

Poništena prodaja Pančevca

PANČEVO, 22. januar 2010, (TV Pančevo) - Agencija za privatizaciju raskinula je danas ugovor o prodaji lista "Pančevac".
   

"Trgoprodukt" najavljuje radikalizaciju protesta

Pančevo, 22. januar 2010, (TV Pančevo) - Radnici privatizovanog „Trgoprodukta“ ponovo su protestvovali ispred sedišta preduzeća.

   

U ponedeljak pregovori u "Petroremontu"

Pančevo, 22. januar 2010, (TV Pančevo) - Radnici „Petroremonta“ koji su u štrajku pet dana obratili su se nadležnim ministarstvima i lokalnoj samoupravi za pomoć.