Ekonomija

 

Osmi dan štrajka radnika "Petroremonta"

PANČEVO, 25. januar 2010. (TV Pančevo) - Zbog odsutnosti vlasnika „Petroremonta“ pregovori sa štrajkačima nisu počeli iako je danas počela druga sedmica nastojanja da se ispune štrajkački zahtevi.
 

Bezbolno širenje delatnosti

PANČEVO, 25. januar 2010. (TV Pančevo) - Direktori 8 seoskih javnih komunalnih preduzeća na vreme su shvatili da od moljakanja zbog nedostatka novca nema vajde, pa su okrenuli list. Bez obzira na čitav niz ograničenja, od zabrane novog zapošljavanja do strogo kontrolisanih cena usluga, u izgledu je delimično proširenje delatnosti, odnosno pokušaj da se dodatnim poslovima zaradi po koji dinar više.
   

Voda skuplja za 6 dinara po metru kubnom

PANČEVO, 25. januar 2010. (TV Pančevo) - Od 1. januara, cena vode po metru kubnom veća je za 6 dinara, dok su otpadne vode poskupele za 4 dinara, kazao je za Televiziju Pančevo direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Aleksandar Radulović. Računi sa novom cenom za vodu građanima će početi da stižu tek od marta meseca.
   

Poternica za krijumčarima kokaina

BEOGRAD, 24. januar 2010. (Fonet) - Nacionalni Biro iz Beograda raspisao je crvenu poternicu za Duškom Šarićem i Goranom Sokovićem, zbog sumnje da su organizovali šverc preko 2 tone kokaina iz Latinske Amerike u Evropu.
   

Licenca Telenoru

BEOGRAD, 22. januar 2010. (FoNet) - Upravni odbor (UO) Republičke agencije za telekomunikacije (RATEL) odlučio je danas da se kompaniji Telenor d.o.o. dodeli licenca za javne fiksne telekomunikacione mreže i usluge za teritoriji Srbije.

   

Poništena prodaja Pančevca

PANČEVO, 22. januar 2010, (TV Pančevo) - Agencija za privatizaciju raskinula je danas ugovor o prodaji lista "Pančevac".