Ekonomija

 

Sneg pogoduje pšenici

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Sneg koji je pao dobro je došao pšenici. Sneg koji je visine osam santimetara štiti pšenicu, a najveća otpornost "hlebnog zrna" je u čvoru bokorenja, pa pšenicu štiti i zemlja, tako da ratari ne moraju mnogo da brinu.

 

Uspešna borba protiv uzurpatora

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) – Rezultati borbe protiv uzurpatora u godini koja je za nama su evidentni. 6.000 hektara stavljeno je u legalne tokove, a još blizu hiljadu hektara je sačuvano od uzurpatora. Finansijski efekti još nisu poznati, ali najvažnija poruka da je država jača od svih, stigla je do uzurpatora.

   

Paori i u Novoj godini žele stari rod

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Od ove godine poljoprivrednici iz pančevačkog atara očekuju da bude bar kao prethodna 2016. godina, što se roda tiče. Naime, ratarske kulture su rekordno rodile u prošloj godini, a paori se nadaju da će prinos biti dobar.

   

Porodica Lazarov obrađuje 600 jutara zemlje

PANČEVO, 4. januar 2017. (TV Pančevo) – Porodica Lazarov iz Omoljice je ratarska porodica koja se decenijama bavi proizvodnjom poljoprivrednih kultura. Otac Sava i sin Vladimir važe za uzorne poljoprivrednike, koji obrađuju 600 jutara zemlje. Sve što rade Lazarovi rade uspešno.

   

Od 1. januara fiskalni računi na lutriji, glavna nagrada stan

PANČEVO, 1. januar 2017. (TV Pančevo) – Građani Srbije mogu od danas da počnu da skupljaju fiskalne račune kako bi učestvovali u nagradnoj igri Poreske uprave.

   

Minimalna cena jelki 800 dinara

PANČEVO, 30. decembar 2016. (TV Pančevo) – Na Zelenoj pijaci i ove godine je bogata ponuda jelki i novogodišnjih aranžmana. Cene jelki su različite od 800, pa do par hiljada dinara. Prodavci nisu zadovoljni prodajom , ali se nadaju da će naši sugrađani kupovati i danas i sutra kao što su to činili prethodnih godina.