Ekonomija

 

Nov investitor u Pančevu

PANČEVO, 6. februar 2018. (TV Pančevo) – Nakon pregovora i niza sastanaka između lokalne samouprave, odnosno Grada Pančeva i investitora, početkom 2018. godine u Pančevu je počeo sa radom novi investitor, austrijska kompanija EGSTON Sistem Elektroniks d.o.o. Pančevo.

 

Plan kapitalnih investicija do 2020. godine

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Na svom poslednjem prošlogodisnjem zasedanju, odborici Skupštine grada, usvojili su I Plan kapitalnih investicija za period od 2018. do 2020. Godine. U tom planu nalazi se 14 investicija. Prioritet su investicije koje trebaju da poboljsaju privredni ambijent i povecaju broj zaposlenih, kao sto su radovi na zavrsetku Severne poslovne zone i izgradnja II faze Potamiskog kolektora.

   

Bukovače i ren za subotnji ručak

PANČEVO, 13. januar 2018. (TV Pančevo) – Ponuda na Zelenoj pijaci i ove subote je dobra. Međutim, nije bilo puno kupaca, a možda je razlog hladan vetra koji od jutros duva. Naša ekipa pokušala je da vam za subotnji ručak predloži nešto ukusno, zdravo i lekovito, a sve to možete kupiti na pančevačkoj pijaci po pristupačnim cenama.

   

Pivara slavila 296. rođendan

PANČEVO, 12. januar 2018. (TV Pančevo) – Stara pančevačka pivara proslavila je danas 296. rođendan, u prisustvu holandskog ambasadora Henka van den Dola, savetnika u Ministarstvu za evropske integracije Danila Golubovića i gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova. U akciji "Sve nas pivo spaja", i ove godine je u podrumu Vajfertove pivare skuvano pivo koje od čije će prodaje prihod otići u humanitarne svrhe.

   

Koliko su koštali praznici?

PANČEVO, 10. januar 2018. (TV Pančevo) – Praznici koji su za nama mnogima su stanjili novčanik. Jedan za drugim, ako krenemo od najčešće srpske slave - Svetog Nikole, pa dođemo do Božića, bili su razlog za kupovinu ili nekog poklona, ili pripremu bogate trpeze. A najduži mesec u godini tek je počeo da se kruni...

   

Nema uslova za kvalitetno funkcionisanje agrarnog budžeta

PANČEVO, 29. decembar 2017. (TV Pančevo) - Poljoprivrednici s vremena na vreme postavljaju pitanje zbog čega Pančevo nema agrarni budžet. Prema rečima Zorice Repac, gradske većnice još uvek nisu stvoreni uslovi za kvalitetno funkcionisanje agrarnog budžeta.