Ekonomija

 

NiS predstavio izveštaje o održivom razvoju

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Kompanija NIS predstavila je Izveštaj o održivom razvoju za 2017. godinu koji publikuje već osam godina. Generalni direktor Kiril Tjurdenjev na panel diskusiji je predstavio najznačajnije parametre održivog razvoja NIS-a.

 

Modernizacija Pogona Bitumen u Rafineriji nafte Pančevo

PANČEVO, 31. mart 2018. (TV Pančevo) - U okviru konstantnog unapređenja rafinerijske prerade kompanija NIS je uspešno modernizovala sistem utovara bitumena na Pogonu Bitumen u Rafineriji nafte Pančevo. Ovaj projekat, u koji je investirano gotovo 100 miliona dinara, doneće biznis i ekološke benefite, čime je NIS ponovo na delu pokazao posvećenost zaštiti životne sredine.

   

NIS kartica na Sajmu automobila

PANČEVO, 24. mart 2018. (TV Pančevo) – Kartice NIS predstavlja GAZPROM karticu za gorivo na ovogodišnjem Sajmu automobila .

   

NIS: Dobit u prošloj godini 27 milijardi

PANČEVO, 1. mart 2018. (TV Pančevo) – NIS objavljuje revidirane konsolidovane finansijske izveštaje za 2017. godinu, pripremljene u skladu sa međunarodnim standardima finansijskog izveštavanja.

   

Nov investitor u Pančevu

PANČEVO, 6. februar 2018. (TV Pančevo) – Nakon pregovora i niza sastanaka između lokalne samouprave, odnosno Grada Pančeva i investitora, početkom 2018. godine u Pančevu je počeo sa radom novi investitor, austrijska kompanija EGSTON Sistem Elektroniks d.o.o. Pančevo.

   

Plan kapitalnih investicija do 2020. godine

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Na svom poslednjem prošlogodisnjem zasedanju, odborici Skupštine grada, usvojili su I Plan kapitalnih investicija za period od 2018. do 2020. Godine. U tom planu nalazi se 14 investicija. Prioritet su investicije koje trebaju da poboljsaju privredni ambijent i povecaju broj zaposlenih, kao sto su radovi na zavrsetku Severne poslovne zone i izgradnja II faze Potamiskog kolektora.