Ekonomija

 

Gasprom uložio 2,5 milijarde evra u NIS, slede investicije u Pančevu i Plandištu

PANČEVO, 24. jul 2018. (TV Pančevo) – U proteklih devet godina ruska kompanija "Gasprom njeft" uložila je u razvoj NIS-a oko dve i po milijarde evra, izjavio je zamenik generalnog direktora "Gasprom njefta" Aleksandar Dibalj.Dibalj je za "Večernje novosti" rekao da se NIS od nacionalne srpske kompanije pretvorio u značajnog igrača na energetskom tržištu čitavog balkanskog regiona i da se razvoj te firme nastavlja.

 

Stimulativne mere Pančeva u cilju smanjenja nezaposlenosti

PANČEVO, 12. jun 2018. (TV Pančevo) – Javni pozivi i konkursi u okviru mera koje Pančevo preduzima sa ciljem smanjenja nezaposlenosti, raspisani su 25. maja i objavljeni na web sajtu Grada. O akteulnim konkursima RTV Pančevo razgovarala je sa Milenkom Čučkovićem, gradskim većnikom za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike.

   

NiS predstavio izveštaje o održivom razvoju

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Kompanija NIS predstavila je Izveštaj o održivom razvoju za 2017. godinu koji publikuje već osam godina. Generalni direktor Kiril Tjurdenjev na panel diskusiji je predstavio najznačajnije parametre održivog razvoja NIS-a.

   

Modernizacija Pogona Bitumen u Rafineriji nafte Pančevo

PANČEVO, 31. mart 2018. (TV Pančevo) - U okviru konstantnog unapređenja rafinerijske prerade kompanija NIS je uspešno modernizovala sistem utovara bitumena na Pogonu Bitumen u Rafineriji nafte Pančevo. Ovaj projekat, u koji je investirano gotovo 100 miliona dinara, doneće biznis i ekološke benefite, čime je NIS ponovo na delu pokazao posvećenost zaštiti životne sredine.

   

NIS kartica na Sajmu automobila

PANČEVO, 24. mart 2018. (TV Pančevo) – Kartice NIS predstavlja GAZPROM karticu za gorivo na ovogodišnjem Sajmu automobila .

   

NIS: Dobit u prošloj godini 27 milijardi

PANČEVO, 1. mart 2018. (TV Pančevo) – NIS objavljuje revidirane konsolidovane finansijske izveštaje za 2017. godinu, pripremljene u skladu sa međunarodnim standardima finansijskog izveštavanja.