Spas za planetu

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevo se i ove godine pridružilo svetskoj akciji „Sat za našu planetu“, kada se gasi rasveta na sat vremena, kako bi se uštedela struja i tako bar malo uštedeli prirodni resursi jedine planete na kojoj možemo živeti. Ova akcija u svetu prvi put je organizovana pre deset godina, a u Pančevu se organizuje od pre osam godina.

Tačno u 20 sati i 30 minuta ugašena je rasveta u gradskom parku i upaljene su sveće, kako bi se Pančevo osmi put uključilo u svetsku akciju „Sat za našu planetu“. Da sve teče po planu pobrinuli su se volonteri Kancelarije za mlade:

Gradski sekretarijat za zaštitu životne sredine, Kancelarija za mlade, Dom omladine, Direkcija, Higijena, Udruženje građana „Prepoznaj u sebi“ , kompanija „Božić i sinovi“ dali su svoj doprinos organizaciji ovogodišnje akcije „Sat za našu planetu“.

Posetioci manifestacije „Sat za našu planetu“ u amfiteatru gradskog parka uživali su u programu koji su izveli Dečji hor Pančevačkog muzičkog društva i Bras orkestar.