Tribina protiv narkomanije 12. oktobra u Hali sportova

PANČEVO, 10.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Udruženje sportista „Srpska Sparta“ organizuje u četvrtak 12. oktobra tribinu posvećenu borbi protiv narkomanije. Ovo je najveća tribina do sada koju organizuje Srpska Sparta jer je svoj dolazak najavilo više od 30 lekara, ali će učesnici biti i iz pokrajnskog sekretarijata za sport kao i sa Fakulteta za sport, kao i pravnici i sportisti. Tribina će biti održana u Hali sportova na Stelištu, sa početkom u 18 sati.

Narkomanija je problem u velikim gradovima i u manjim sredinama. Zato članovi Srpske Sparte već 12 godina održavaju tribine na kojima se govori štetnosti droge i posledicama njenog konzumiranja. Po prvi put se tribina organizuje u Hali sportova uz veliki broj učesnika.

Poziv za tribinu upućen je učenicima od 5 do 8 razreda osnovnih škola, kao i srednjoškolcima, ali i njihovim roditeljima. Na početku tribine biće prikazan trdesetminutni film u kome će prema rečima Rajačića svi prisutni moći da dobiju odgovore o tome koliko je droga štetna. Tribina je organizova uz podršku Grada Pančeva.