Svirka za pomoć Nikoli

PANČEVO, 10. septembar 2017. (TV Pančevo) – Za Nikolu Stanišića iz Perleza, koji boluje od leukemije, organizovana je humanitarna akcija u Banat Blues Cafe-u u Crepaji. Od 12 časova, pa do ponoći bio je priređen program u cilju prikupljanja novca da bi se ovom mladiću omogućilo lečenje u Nemačkoj. Organizator je Banat Blues Cafe-e.

Nikoli Stanišiću je neophodno 160 hiljada evra kako bi otišao na lečenje u Nemačkoj. Ljudi plemenitog srca okupili su se u Banat Blues Cafe-u u Crepaji i dali svoj doprinos kako bi pomogli u lečenju ovog mladića koji boluje od leukemije. Iako je njemu potrebno mnogo novca, njihova želja je bila da barem malo olakšaju njegovoj porodici i njemu, tako što će prikupiti jedan neophodnih sredstava, kazao je Duško Gluvakov.

Ovim povodom bio je priređen humaniratni ručak, koji je koštao 250 dinara. Akciji su se priključili i slikari i muzičari.

Osim para za lečenje, Nikoli je potrebno još novca za dodatne troškove, kao što je prevoz. Iz Banat Blues Cafe-u su želeli da pokažu kako niko nije sam na svetu kada su ovakve situacije u pitanju.