"Kod Vajferta" petkom u 20:30

 

PANČEVO, 13. jul 2017. (TV Pančevo) – Vrelo leto pančevačke televizije osveženo je novom emisijom koja počinje u petak, 14. jula u 20 časova i 30 minuta. „Kod Vajferta“ vas čekaju stara ali i nova lica TV Pančevo koja će vas povesti na večernje putovanje sa zanimljivim gostima i neobičnim prilozima.

Letnja šema regionalne televizije Pančevo, bogatija je za novu emisiju koja startuje od petka 14. jula i emitovaće se do kraja letnje sezone. „Kod Vajferta“ je mesto koje okuplja sve one željne interesantnijeg programa, kvalitetne zabave i dobrog zvuka.

Dobra zabava, sjajni gosti i interesantni prilozi, nešto je u čemu će gledaoci moći da uživaju svake sedmice „Kod Vajferta“. Emisiju će pored Zorane Šteković koju gledaoci RTV Pančevo već dobro poznaju, voditi i nova lica televizije Katarina Kaznovac, Luka Tešanović i Jelena Sitarica.

Dobar program je ono što je oduvek bio imperativ pančevačke televizije pa pozivamo gledaoce da nas ne prate samo uz male ekrane već da nam se pridruže na snimanju emisije „Kod Vajferta“ koja će se emitovati uživo svakog petka, počev od 14. jula pa sve do kraja letnje sezone, u periodu od 20 sati i 30 minuta do 22 sata i 30 minuta.