Otvoren konkurs „Bela kuga i mediji“

PANČEVO, 1. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na osnovu aktivnosti u okviru projekta: „Bela kuga i mediji“, koji sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Programski odbor Topola - medijskog foruma objavljuje:

POZIVNI KONKURS

za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i nagradu „Dr Marko Mladenović“.

Nagrada se dodeljuje za medijske priloge u štampanim, elektronskim i onlajn medijima koji pokreću i motivišu društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge.

Na konkurs mogu biti prijavljeni novinarski radovi objavljeni u periodu od 15.jula 2018. godine do 30.septembra 2018. godine.

Isečke, fotokopije tekstova ili CD/DVD sa tv i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim na vebu, treba dostaviti mejlom na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili poštom, u tri primeraka, na adresu:

TOPOLA MEDIJSKI FORUM , ul.Beogradska 26, 34310 Topola sa naznakom "Za nagradu Dr Marko Mladenović".

Rok za dostavljanje predloga je 15. oktobar 2018. godine. Predlozi za nagradu koji se šalju poštom treba da budu poslati najkasnije 15. oktobra.

Žiri čine : Aleksandar Avramović, novinar, dr Zoran Jevtović, redovni profesor Filozofskog fakulteta u Nišu (Departman za komunikologiju i novinarstvo) i dr Mirko Miletić, redovni profesor Fakulteta za kulturu i medije u Beogradu.

Tri ravnopravne nagrade (plaketa i novčanana nagrada u iznosu od 10.000,00 dinara) biće dodeljene 02.11.2018.godine u Topoli na Topola - medijskom forumu.