Najlepša bašta i balkon za 2018

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – U akciji „Zelenila“ za najlepšu baštu ove godine proglašena je bašta Gorana Stankića koji godina uređuje svoje ogromno dvorište. Ove godine komisija je epitet najlepši balkon dodelila Višnji Veličković.

Puno ljubavi prema cveću, strpljivo uređenje i nega biljaka Višnji Veličković donela je i ove godine nagradu „Najlepši balkon „. Naša sugrađanka od četiri puta kolko se prijavljiva za konkurs JKP Zelenila najlepši balkon, čak tri puta osvajala nagrade. I ove godine njen balkon poneo je priznanje najlepšeg .Višnja kaže da za nju nagrada nije najvažnija već želi da pokaže kako se svaka bašta može urediti i izledati lepo prostor u kome boravite.

Balkon je prelep ima puno ceveća i okolina je lepa dvorište sve je jedna celina.Nagrada nije toliko važana želim da pokažem da može i na ovaj nači da bude sve lepo.

OFF Prvi put se osmelio da se prijavi za najlešu baštu i Goran Stankić osvojio je prvo mesto.

Mi smo to videli pred kraj roka i onda smo se prijavili lepo je to motiviše, ta kultura življenja treba da se podigne .

Oduvek volim da imamo park i ispala je velika površina oko 7oo kvadrata.

Sa velikom ljubavlju i puno truda svako na svoj način i prema svojim mogućnostima uredio je svoje dvorište i balkon. Nije lako uvek proceniti koja je bašta najlepša poručuju iz Zelenila.

Nagrade su jako lepe , svake godine prvo nagradjeni dobiju vaučere za bašte 10, 7 i 5 hiljada a za balkone 7,5 i 3 hiljade, ističe Ženja Marinković pejzažni arhitekta JKP Zelenilo.

Nagrađani za svoje vaučere mogu da kupe sadni materijal u rasadniku JKP Zelenila preko cele godine.