Međunarodni moto skup u petak i subotu

PANČEVO, 13. jul 2017. (TV Pančevo) – Predstojećeg vikenda, pančevački Moto klub “Kojoti” biće domaćin 18. Međunarodni moto skupa. Prve večeri, u petak, na gradskom keju će nastupiti Trouble Heart, Fat Walk i “Smak” tribute band Najda. U subotu 15. jula sviraće Blues Delivers, Atomsko Skrovište i ProRock. Ulaz u moto-kamp je 200 dinara.

Kao i prethodnih godina, veliki broj motorista iz zemlje i inostranstva boraviće u Pančevu ovog vikenda. Bajk vikend zvanično počinje u petak, 14. jula, koncertom na Tamiškom keju, najavio je Vladimir Kuručev, organizator Moto skupa.

- U petak u 21 sat, bend Trouble Heart, naš pančevački bend i prijatelji našeg kluba otvaraju Moto skup, kao i prethodnih godina. Nakon toga ide bend Atomsko skrovište i Fat Walk. U subotu posle defilea, igrica i bajkerskog ručka, nastupice naš klupski bend Blues Delivers - rekao je Vladimir Kuručev, organizator Moto skupa.

Kuručev je naveo da da je završeno otprilike 95% posla i dodao da na ovom događaju očekuje veliki broj posetilaca.

- Mi znamo stalne goste, a to je do prilike oko 1000 stranih gostiju. Kad kažem strane goste mislim na one koji su van grada Pančeva. Meni se moj lični prijatelj javio, danas je krenuo iz Ljubljane, ide put Bihaća, pravi veliki krug preko Užica i dolazi u petak uveče u Pančevu. Biće više takvih slučaja. Ljudi koriste ovi sezonu i lepo vreme, jer mi nažalost, imamo samo tri meseca za vožnju - objasnio je Kuručev.

Organizatori očekuju dobru posećenost - tokom dva dana, a šta će biti drugačije u odnosu na prethodne godine, ne žele da otkrivaju, već pozivaju sve zainteresovane da dođu i vide.