JKP "Drugi oktobar" uručio cveće korisnicama Gerontološkog

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – JKP Drugi oktobar, odlučilo je da obraduje korisnice Gerontološkog centra Vršac simboličnim poklonom, a Dan žena idealan je povod za to.

Direktor JKP Drugi oktobar, Nebojša Perić, ističe da je od poklona bitnija poruka i poručuje ovim damama da su i dalje posebne, bez obzira na godine i bilo kakav status. Osim na današnji dan, želimo da kažemo svim korisnicima Gerontološkog centra da smo tu za njih. Oni su ravnopravni članovi našeg društva i mogu da računaju na nas, jer kao društveno odgovorno preduzeće nećemo dozvoliti da oni budu zaboravljeni.

Nadamo se da je ovo samo početak saradnje sa Gerontološkim centrom, na obostrano zadovoljstvo. U planu nam je i uređenje parka u kome se ovaj objekat nalazi, kako bi im boravak u ustanovi bio što prijatniji i komforniji za život. Sa prvim prolećnim danima, počeće i radovi, a potrudićemo se da i unutrašnjost objekta oplemenimo prigodnim cvećem.

Već danas, pozovite vaše majke i bake i podsetite ih koliko vam znače i učinite nešto lepo za njih. Svim ženama, želimo srećan Dan žena, 8. mart.