Četiri i po hiljade posetilaca u "Ulici novogodišnje čarolije"

PANČEVO, 10. januar 2018. (TV Pančevo) – Prvi put, posle 20 godina, održana je manifestacija "Ulica novogodišnje čarolije", koju je priredila Turistička organizacija Pančevo. Direktor TOP-a Nikola Stoilković poručuje da je zadovoljan kako je protekla novogodišnja noć.

Pančevci su konačno imali priliku da isprate staru i dočekaju novu godinu na Trgu, uz muziku uživo. "Ulica novogodišnje čarolije" trajala je sedam dana, a posetioci su mogli da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu, upoznaju se sa domaćim radinostima i starim zanatima i da se okrepe uz kuvano vino i rakiju. Direktor Turističke organizacije Pančeva Nikola Stoilković kaže da je zadovoljan kako je protekla manifestacija.

U 2018. godini radiće se na obogaćivanju sadržaja godišnjih manifestacija koje organizuje TOP, a po kojima je naš grad nadaleko poznat.

Finansijski plan i program Turističke organizacije Pančeva usvojen je na sednici Gradskog veća, tako da će manifestacije poput "Dana Vajferta", "Novogdišnjeg bazara" i "Ulice novogodišnje čarolije" biti održane i u ovoj godini, ali i realizovan projekat "Uređenje pontona na Tamišu", kako bi naš grad dodatno obogatio turističku ponudu.