Drugi dan moto skupa

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Moto-kluba „Kojoti” iz našeg grada sinoć je na keju na Tamišu počeo 18. Moto-skup. Kao i prethodnih godina, veliki broj motorista iz zemlje i inostranstva boravi u Pančevu ovog vikenda. Drugi dan moto skupa počeo je kuvanjem čuvenog bajkerskog pasulja, a od 17 časova kroz naš grad motoristi su prodefilovali na svojim dvotočkašima. Ljubitelji dobre rok muzike drugog dana moto skupa uživali su u muzici „Blues Delivers“, „Atomskog skrovišta“ i „ProRocka“.

Defile više stotina motorista održan je danas od 17 časova, a povorka motora prošla je kroz ulicu vojvode Radomira Putnika, pa Miloša Obrenovića, zatim tranzitom do odvajanja za Beograd i nazad do tamiškog keja kroz Žarka Zrenjanina. Motoristi su prozujali kroz grad na svojim dvotočkašima i to punog stomaka, jer ih je od jutros na keju čekao čuveni bajkerski pasulj.

Ovogodišnji majstor kuhinje kaže da nema specijalne tajne koju koristi za ovaj pasulj, ali da je sudeći po količini pojedenog pasulja zadovoljan kako je pripremio ovo jelo.

Kao i svake godine i ove domaćini moto skupa u Pančevu za sve prisutne pripremili su pregršt zanimljivih igrica, pa su se mnogi posetioci oprobali u ovim igrarijama. Neki su imali uspeha, neki ne…

Nakon toga svi prisutni uživali su muzičkom programu. Bendovi „Blues Delivers“, „Atomsko skrovište“ i „ProRock“ zabavljali su sve ljubitelje dvotočkaša.

Iako je osamnaesti moto skup u Pančevu zvanično i završen organizatori manifestacije apeluju na sve ljubitelje motora da je na prvom mestu uvek bezbednost motociklista, ali i drugih učesnika u saobraćaju.