Domaća zimnica po povoljnoj ceni

PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – I ove subote ponuda na pančevačkoj Zelenoj pijaci bila je dobra. Veliki izbor povrća, voća, ali i ostalih prozvoda. Kupovalo se sve, najviše kupus i južno voće. Domaćice koje nisu stigle da spreme zimnicu ovih dana već mogu da izaberu šta će kupiti svojim ukućanima, s obzirom da je i ponuda zimnice dobra.

Domaći ajvar, paprika punjena kupusom, ribanac, ljuta paprika, ali i ona sečena, kuvani paradajz, kuvana cvekla, samo su neki od proizvoda koji se mogu naći na Zelenoj pijaci. Cene pristupačne - od 100 dinara, koliko treba izdvojiti za kilogram kuvane cvekle, do 250 dinara, koliko je tegla domaćeg ajvara od kuvanih paprika.

Gordana Žuržulj na svojoj tezgi ima u ponudi i grožđe sa ljutom paprikom. Kaže kuvala je to i prošle godine i njenim mušterijama se dopalo.

Ponuda zimnice je dobra, a Pančevci su već navikli da i ako ne spreme ništa, sve to može da se nađe na glavnoj pijaci u gradu. Biće svega dok se ne proda sve što je skuvano i spremljeno za ovu godinu, kažu prodavci.