Bratislav Stoiljković najbolji u kuvanju riblje čorbe

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na obali reke Nadel u selu nadomak Pančeva Starčevu, Udruženje sportskih ribolovaca Nadel organizovalo je humaniratnu akciju kako bi prikupilo novac za takmičenje dece u pecanju. U konkurenciji 12 takmičara, pobedu u kuvanju riblje čorbe odneo je Bratislav Stoiljković.

U Starčevu je održano prvo takmičenje u kuvanju riblje čorbe koje je bilo humanitarnog karaktera. Prvo mesto osvojio je Bratislav Stoiljković, koji kaže da je za dobru riblju čorbu neophodno više vrsta riba, začini i dobra tehnika.

Jedan od članova žirija bio je i gradonačelnik Saša Pavlov, koji je rekao da je bilo teško odlučiti čija riblja čorba je najbolja. U šali je kazao da se vidi da su učesnici ljudi sa dugogodišnjim iskustvom, dužim od članova žirija.

Organizator takmičenja je bilo Udruženje sportskih ribolovaca "Nadel". Jedan od članova Dalibor Tanev rekao je da je zadovoljan odzivom i da su uspeli u onome što su isplanirali, a to je da prikupe novac za takmičenje dece u pecanju.

Prvoplasirani, drugoplasirani i trećeplasirani su osim medalja dobili i nešto od pribora za kuvanje riblje čorbe.