25 godina saradnje "Dajmonda" i "Azotare"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Firma „TMB Diamond“ obeležila je 25. godina uspešne saradnje sa „HIP Azotarom“. Četvrt veka uspešne saradnje ove dve firme proslavile su uz veliki broj zvanica, ali i uz puno emocija i sećanja koja su stala u tih 25 godina.

Miralem Džindo, nekadašnji generalni direktor HIP Azotare pre četvt veka dao je Teši Markoviću, vlasniku i direktoru RMB Dijmond vetar u leđa, usmeravao i pomogao da jedna mlada kompanija stane na noge i stasa na tržištu. Uz emocije koje nije mogao da sakrije, Teša Marković rekao je da je taj susret sa Miralemom Džindom bio presudan za napredovanju kompanije.

Žarko Galetin, direktor sektora za poljoprivredu u Privrednoj komori Srbije, rekao je da ovako uspešna saradnja između dve velike fime je sjajan primer uspešnog i dugogodišnjeg poslovanja.

Firma TMB Diamond bavi se repromaterijalimja za proizvidnju pre svega sredstava za ishranu i zaštitu bilja.

Za 25 godina saradnje HIP Azotare i TMB Diamonda nikada nije bilo nikakvih problema ni trzavica. Da je i koliko je saradnja bila uspešna govori i činjenica da se i iz jednog i drugog preduzeća nadaju da će saradnja potrajati bar još toliko.