Vesti

 

Uspeh pančevačkih fizičara

PANČEVO, 27. mart 2017. (TV Pančevo) – Srednjoškolci iz Pančeva osvojili su osam nagrada i četiri pohvale na 55. državnom takmičenju iz fizike, koje održano proteklog vikenda u Kladovu. Nagrađeni su učenici Gimnazije: Gabrijel Edvard Etinski, Dušan Cvijetić, Andrej Tanko, Marta Bošnjak i učenici Matematičke gimnazije u Beogradu Marko Šušnjar, Danica Zečević, Ognjen Tošić i Aleksandar Milošević.

 

Srebro za Andreu

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog „Dinama“ Andrea Stojadinov na meču u Atini u Kupu Evrope za juniore osvojila je drugo mesto u kategoriji do 48 kilograma.

   

Poraz "Pantersa" u prvom kolu

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – U 1. kolu Prve lige Srpske Asocijacije Američkog Fudbala pančevački „Pantersi“ izgubili su na domaćem terenu od „Blue Dragonsa“ iz Beograda rezultatom 23:2. U sledećem kolu „Pantersi“ gostuju „Legionaru“ u Sremskoj Mitrovici.

   

"Železničar" poražen u 18. kolu

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Železničara“ poraženi su na domaćem terenu od „Vršca“ sa 2:1, u 18. kolu Srpske lige „Vojvodine“. Pored velike borbenosti igrača utakmicu su obeležile sporne sudijske odluke.

   

Jedanaest godina Likovne sekcije u Gerontološkom centru

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) - Likovna sekcija koja funkcioniše u okviru Gerontološkog centra proslavila je 11 godina postojanja i uspešnog rada. Sekciju je 2006. godine osnovao arhitekta i slikar Alfred Pezalj, sa ciljem da sve članove “kulturno uzdigne”.

   

Dobra ponuda i niske cene na Starom buvljaku

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) –I ovog nedeljnog prepodneva gužva na starom buvljaku... Vetar i niža temperatura nisu smetali ni kupcima a ni prodavcima da ispoštuju tradiciju odlaska na ovu pijacu, uglavnom polovnih stvari. Na njemu se i ove nedelje moglo naći sve od igle do lokomotive, po cenama koje, ako ste raspoloženi da se cenjkate, budu i prepolovljene.

   

Vučić u Moškvi: Da poboljšamo ekonomsku saradnju

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kada je doputovao u Moskvu, gde će se sutra sastati sa predsednikom Ruske Federacije Vladamirom Putinom, da će se njihov bilateralni sastanak bazirati pre svega na ekonomskim odnosima.

   

Vinogradari očekuju bolje vremenske prilike

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Vinogradari iz Jabuke su u velikom poslu koji neće dugo potrajati. Orezuju vinograde i očekuju da će ove godine vremenske prilike biti bolje nego godinu dana ranije, kada je grad naneo velike štete vinovoj lozi u ovom selu.

   

Porast broja dece sa poremećajem u ponašanju i govoru

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Poslednjih godina broj dece koja imaju poremećaj u ponašanju i govoru je u porastu. To je jedan od najčešćih razloga zbog čega roditelji potraže pomoć pedijatra, koji najčešće dete upućuje kod dečijeg psihologa koji se nalazi u Domu zdravlja.