Vesti

 

Biomasa - jeftin i ekološki energent

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Javno preduzeće "Vojvodinašume" pored svoje osnovne delatnosti, od nedavno radi i na sakupljanju i iskorišćavanju šumskih ostataka, od kojih može da se pravi pelet i briketi za ogrev. U ovom preduzeću ističu da je ovo i isplativo, jer se na ovaj način šume čiste i lakše se priprema teren za pošumljavanje.

 

Interno odeljenje pančevačke Bolnice u fazi završetka radova

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Doktor Slobodan Ovuka, direktor Opšte bolnice Pančevo kaže daće prvi pacijenti ući na novo Interno odeljenje početkom decembra. Radovi na trećem i četvrtom spratu su skoro potpuno gotovi, problem je stvarao drugi sprat zbog Odeljenje hemodijalize gde pacijenti dolaze i pored radova. Kada se izmesti hemodijaliza, što je planirano za narednih desetak dana počeće radovi i na drugom spratu.

   

VUČIĆ SA BRNABIĆ i ministrima: Do 2020. više od 5.000 stanova za bezbednjake

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa premijerkom Anom Brnabić i resornim ministrima, sa kojim će razgovarati o razvoju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

   

Vučić obišao Zemunsku gimnaziju i najavio rekonstrukciju

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Zemunsku gimnaziju, koja obeležava 160 godina postojanja, posetio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da će ta ugledna obrazovna institucija, koju je i sam pohađao, biti kompletno rekonstruisana.

   

Vučić sa Brnabić i ministrima o stanovima za bezbednjake

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa premijerkom Anom Brnabić i resornim ministrima, sa kojima razgovara o razvoju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

   

Preventivni pregledi u Vršcu

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Povodom svetskog dana hrane, Dom zdravlja Vršac i savet za zdravlje grada Vršca, orgzanizuju akciju zdravstvenih pregleda: merenje šećera u krvi, krvnog pritiska, težine, visine, obima struka, debljine kožnog nabora, Body mass index, kao i EKG pregled. Akcija će biti održana u Preventivnom centru Doma zdravlja, u suterenu zgrade od 08:00 do 12:00. Pozivamo sve zainteresovane građane da sutra posete Dom zdravlja u naznačenom periodu gde će pored pregleda moći da dobiju i odgovarajuće savete od lekara specijalista interne medicine, higijene i ishrane, oftamologa i neuropsihijatra.

   

Apel gradonačelnika Pavlova

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov urgira na sve vlasnike i zakupce poljoprivrednog zemljišta da odmah prekinu sa uništavanjem strnjike i poljoprivrednih ostataka paljenjem, jer je navedena radnja protivzakonita i može da nanese veliku materijalnu štetu. "Sve vatrogasne snage su već više dana konstantno angažovane na sprečavanju posledica ovakvog neodgovornog ponašanja pojedinaca i raspoloživi resursi su im na izmaku što posebno može da predstavlja opasnost pri postojećim atmosferskim uslovima", poručuje Pavlov.

   

Još jedan uzbudljiv vikend u svetu džudoa

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Krenimo redom! U subotu je održan tradicionalni Međunarodni turnir "Trofej Beočina 2018", na kome je učešće uzelo 389 takmičara iz 46 klubova.

   

Đoković osvojio turnir u Šangaju

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na Mastersu u Šangaju, pošto je u finalu sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4) savladao Hrvata Bornu Ćorića.