Vesti

 

Marinika Tepić pred zatvorom?

PANČEVO, 23. novembar 2017. (TV Pančevo) – Marinika Tepić, balerina-političarka koja izgleda češće menja stranačke lidere nego posteljinu, uskoro će se naći pred licem pravde, a naš izvor u Tužilaštvu potvrđuje da su dokazi toliko jaki da će se Tepićeva verovatno naći i - iza rešetaka.

 

Posao u inostranstvu

PANČEVO, 23. novembar 2017. (TV Pančevo) – Posao u inostranstvu je sve prisutnija tema u našem društvu. Cilj je, kako mladima, tako i onima koji već imaju radnog iskustva da dođu do posla i preko potrebnog novca. Najtraženiji su poslovi u Njemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, kao i poslovi u drugim zemljama zapadne Evrope. Nije potrebno napominjati da je u ovim zemljama primamljiv dobar standard i visina plate.

   

Međuopštinska organizacija slepih u projektu Grada Pančeva

PANČEVO, 22. novembar 2017. (TV Pančevo) – Za članove Međuopštinske organizacije slepih u Pančevu organizovan je projekat, koji je finansirao Grad Pančevo. Polaznici projekta koji je sadržao psihološku i slikarsku radionicu su oduševljeni ovim vidom rada i najavljuju da bi valjalo nastaviti, što podržavaju u gradskoj upravi.

   

"Slaninijada" - brend svakog Kačarevca

PANČEVO, 22. novembar 2017. (TV Pančevo) – Kačarevačka Slaninijada biće organizovana u februaru iduće godine. Novost je da će se ova manifestacija održati na novim principima, s ciljem da se proizvođači u selu vrate proizvodnji mesa, a da se, koliko je god moguće, izbegne samo vašarska dimenzija, koju već godinama Slaninijada ima.

   

Zimske gume i po suvom

PANČEVO, 22. novembar 2017. (TV Pančevo) – Od 1. novembra do 1. aprila vozači u Srbiji moraju na svojim vozilima imati sve četiri zimske gume ukoliko na kolovozu ima snega, leda ili poledice. Agencija za bezbednost saobraćaja apeluje na vozače da ne koriste letnje pneumatike u tom periodu, radi bezbednosti u saobraćaju.

   

Vučić: Prisajedinjenje Vojvodine najvažniji datum za Srbiju

PANČEVO, 22. novembar 2017. (TV Pančevo) – Ekipa Regionalne RTV Pančevo bila je u Novom Sadu gde je boravio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je prisustvovao obeležavanju 99 godina prisajedinjenja Vojvodine Srbiji, nakon čega je položio kamen temeljac za izgradnju nove zgrade Radio-televizije Vojvodine, na mestu gde je staro zdanje srušeno u bombardovanju 1999. godine.

   

U Bolnicu kroz podrum

PANČEVO, 22. novembar 2017. (TV Pančevo) – Pre dve nedelje zbog renoviranja Opšte bolnice premešten je ulaz za pacijente i sugrađane koji posećuju Bolnicu. Menadžment Bolnice moli pacijente da imaju razumevanja jer je renoviranje Internističkog bloka u toku i, ukoliko se ne radi o hitnim slučajevima, da ulaze u Opštu bolnicu iz podruma kako ne bi ometali bolesnike koji se nalaze na Intezivnoj nezi Operacionog bloka.

   

Vučić i Žaber: Odnosi dobri i bez otvorenih pitanja

PANČEVO, 22. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Libana Tufika Žabera i zahvalio mu na doprinosu razvoju saradnje dveju zemalja, kao i na čvrstom libanskom stavu da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

   

Godišnjica prisajedinjavanja Vojvodine Srbiji

PANČEVO, 22. novembar 2017. (TV Pančevo) – Nema značajnijeg i važnijeg dana od onog kad je Vojvodina prisjedinjena Srbiji, poručio u Novom Sadu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.