Vesti

 

Vučić sutra sa Srbima na KiM

PANČEVO, 19. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić boraviće sutra na KiM, gde će obići severni i centralni deo pokrajine i razgovarati sa Srbima koji tamo žive. „To je uvek teška, rizična poseta i veliki bezbednosni izazov, ali se sa njim o toj temi ne može razgovarati, niti se može od te namere odvratiti“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

 

Zatvor na Bavaništanskom do proleća

PANČEVO, 19. januar 2018. (TV Pančevo) – Radovi na izgradnji novog kazneno popravnog doma na Bavaništanskom putu su u završnoj fazi i tebalo bi da budu završeni do proleća. Ostalo je još da se završe radovi na spoljašnjem uređenju, kako bi ova ustanova mogla da započne sa radom.

   

Luka Stamatov prvi doplivao do Časnog krsta

PANČEVO, 19. januar 2018. (TV Pančevo) – Prvi do Časnog bogojavljenskog krsta doplivao je Luka Stamatov, mladi vaterpolista Crvene zvezde. Pre plivanja održana je liturgija u Preobraženskom hranu, zatim su venci položeni na spomenik Stevanu Šupljikcu, a konjanici su krst doneli do Udruženja "Marko Kulić".

   

Vučić: U Srbiji svi imaju pravo da govore, ali i da odgovore

PANČEVO, 19. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Evropske federacije novinara Mogensom Bliherom Bjeregardom i u razgovoru naveo da u Srbiji svako ima pravo da piše i govori ono što hoće, ali da isto tako svi imaju pravo da na to odgovore.

   

Fabrika vode u Pavlišu

PANČEVO, 18. januar 2018. (TV Pančevo) – Krajem februara, voda iz novoizgrađenje fabrike za preradu vode trebalo bi da stigne do vršačkih domaćinstava. Izgradnjim ovog postrojenja za preradu vode, rešen je višegodišnji problem kvaliteta vode za piće. Postrojenje je kapaciteta oko 300 litara u sekundi i ima dovoljan kapacitet da snabde ispravnom vovom za piće i sela sa teritorije Vršca. Vrednost investicije je oko 6 miliona evra.

   

Sa plivačima za Krst sutra i vojnici

PANČEVO, 18. januar 2018. (TV Pančevo) – Udruženje sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta" šesti put organizuje manifestaciju za Bogojavljanje, a peti put kako je upriličeno takmičenje za Časni krst. Za njih kažu da su među najboljim organizatorima ove manifestacije u regionu, rekao je Zoran Rajačić, predsednik Udruženja.

   

Vodostaj Dunava i Tamiša u opadanju

PANČEVO, 18. januar 2018. (TV Pančevo) – Vodostaji Dunava i Tamiša kod Pančeva su ustaljeni za ovo doba godine, za više od 1 metra niži od 10-godišnjeg proseka za ovo doba godine, tako da ne postoji opasnost od visoke vode i poplava, kaže Neđo Popović, rukovodilac Službe vodoprivrede u preduzeću "Tamiš-Dunav".

   

Vučić i Dodik o pitanjima od nacionalnog značaja

PANČEVO, 18. januar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

   

Vučić sa Tačijem o dijalogu Srba i Albanaca

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom privremenih institucija Prištine, Hašimom Tačijem.