Vesti

 

Vučić: Država će učiniti sve da rasvetli sudbinu nestalih

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima hrvatskih udruženja nestalih lica.

 

Povišen krvni pritisak i kod dece i adolescenata

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – U Srbiji više od polovine odraslog stanovništva ima povišen krvni pritisak, što nas svrstava u red veoma bolesnih nacija, a sve je više dece i adolescenata sa ovim problemom. Veliki broj mladih ljudi nikada nije merio krvni pritisak i ne zna da ima povišene vrednosti.

   

"Dinamo" u Odžacima brani trofej

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – U Kupu Vojvodine, 21. februara u Odžacima sastaće se Rukometni klub "Dinamo" i "Vojvodina". Meč počinje u 18 i 30. "Dinamo" je aktuelni osvajač ovog kupa.

   

Memorandum o unapređenju energetske efikasnosti

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici su na sednici usvojili Predlog zaključka povodom Memoranduma o razumevanju između Programa Ujedinjenih nacija za razvoj i Jedinice lokalne samouprave Pančevo u oblasti unepređenja energetske efikasnosti, kao i Nacrt odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta grada Pančeva za 2017. godinu.

   

Vučić sa predstavnicima hrvatske manjine u Srbiji

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji koje predvodi Tomislav Žigmanov, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini.

   

Trka prasića na Slaninijadi

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) – Pored mnogobrojnih manifestacija koje su u Kačerevu održane tokom Slaninijade, posebno interosavanje izazvala je trka prasića.

   

"Romaška" i ruski praznik u Apolu

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) – Manifestacija "Maslenica" peti put je održana u dvorani Apolo. Organizator je Udruženje Rusa i potomaka "Romaška".

   

MMA turnir u Pančevu u nedelju, 25. februara, u 19 časova

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) – Hala sportova u Pančevu biće u subotu rezervisana za borilačke sportove. Udruženje sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta" organizuje MMA turnir pod nazivom 12. Kombat čelendž. I ove godine turnir će biti humanitarnog karaktera, a prihodom od ulaznica pomoći će se legendi Pančeva Milošu Obrenoviću Dabi.

   

Napadnut direktor Mladosti Predrag Stojadinov

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) –Kako regionalna RTV Pančevo saznaje direktor JKP-a „Mladost“ i funkcioner SNS-a u Pančevu Predrag Stojadinov napadnut je jutros oko 6 časova u blizini kuće.