Vesti

 

Vučić ispred svih

PANČEVO, 26. avgust 2016. (TV Pančevo) - Na predsedničkim izborima najviše glasova, bez neopredeljenih, dobio bi lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, čak 31,9 odsto, pokazalo je telefonsko istraživanje koje je spovela krajem jula Nova srpska politička misao na uzorku od 1.100 ispitanika, prenosi Danas.sharethis}

 

"Pesničenje" mladih i kreativnih

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) - U nastavku Freedom Art festivala priređeno je veče poezije mladih pesnika „Pesničenje“. Grad će podržavati festivale koji podstiču na razmišljanje i kretaivnost, rekao je gradski većnik Nemanja Rotar.

   

Matija Bećković u Gradskoj biblioteci

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) - Književno veče akademika Matije Bećkovića biće održano sutra u 19 sati i 30 minuta u Gradskoj biblioteci. Pred pančevačkom publikom Matija Bećković govoriće svoju poeziju. Književno veče je deo programa Pančevačkog kulturnog leta.

   

Veće: Hitno skidanje useva

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo)Gradsko veće danas je naložilo Radnoj grupi da hitno počne sa skidanjem useva sa uzurpiranog državnog poljoprivednog zemljišta na teritoriji grada Pančeva i to na svim parcelama koje je utvrdilo Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine.

   

Ograđena škola u Jabuci posle dve decenije

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) - Osnovnu školu „Goca Delčev“ posetila je Tatjana Božić, gradska većnica zadužena za obrazovanje. Povod je bilo školsko dvorište koje je ograđeno nakon 20 godina. Iz gradskog budžeta izvojeno je 800 hiljada dinara za ove radove, a u planu je sanacija đačkih toaleta i zamena prozora.

   

Deset godina saradnje "Narandžastih" i "Roter Bauma"

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) – Povodom desetogodišnje saradnje UG „Narandžasti“ iz Pančeva i Organizacije „Roter Baum“ iz Berlina, gradski menadžer Aleksandar Farkaš, organizovao je prijem gostima iz Berlina. Na prijemu je bilo reči o realizovanim projektima ovih udruženja, koja su aktivno radila na programima omladiske razmene.

   

Potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) - Ugovor o poslovnoj saradnji o skidanja useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, koje se nalazi na teritoriji Grada Pančeva, potpisali su danas Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva i Dragiša Petrović, generalni direktor PKB Korporacije. U PKB-u poseduju potrebnu mehanizaciju i spremni su da skinu prvo suncokret, soju i kukuruz sa njiva iz pančevačkog atara.

   

Paraolimpijci kod predsednika Nikolića pred put u Rio

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) - Članove paraolimpijskog tima Srbije danas je, uoči predstojećeg takmičenja u Riju, primio predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predao im državnu zastavu sa željom da se vrati ovenčana slavom. Sa posebnim osećanjem vas ispraćamo u Rio, svesni da ispraćamo ljude koji su prevazišli sve naše mogućnosti, naša razmišljanja, rekao je predsednik Srbije Nikolić na prijemu u zgradi Predsedništva.

   

Postavljene kante za pseći izmet

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) – Kante za odlaganje psećeg izmeta postavljene su na 3 lokacije na Kotežu. Akciju je sprovela Mesna zajednica „Kotež“ u saradnji sa JKP-om „Higijena“, kako bi na taj način podstakli građane da vode računa o svojoj životnoj sredini.