Vesti

 

Borković vodi u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata

PANČEVO, 17. avgust 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković posle pet trkačkih vikenda TCR Evropa šampionata vodi u generalnom plasmanu, nakon što je na drugoj trci u holandskom Asenu osvojio treće mesto i ponovo se popeo na podijum u jednom od najjačih svetskih šampionata.

 

Varljivo leto "smanjilo" broj pacijenata na ORL odeljenju

PANČEVO, 19. avgust 2018. (TV Pančevo) – Smanjen broj pacijenta u ambulanti za Uho grlo nos Opšte bolnice. Razlog nisu godišnji odmori već hladnjikavo leto sa smanjenim brojem dana za kupanje iz tog razloga manji broj pacijenta potražio pomoć lekara zbog upale uha.

   

Uspešna manifestacija „Udicom protiv droge“

PANČEVO, 19. avgust 2018. (TV Pančevo) – Šestogodišnja Helena Tomić i tri godine stariji Andrija Lazarov, pobedili su na takmičenju u sportskom pecanju na plovak, organizovanom u Specijalnom rezervatu prirode „Kraljevac“.

   

ĐILASOV SAVEZ PLANIRAO TRIBINU NA KIM, SRBI IM PORUČILI: Nećemo da vas vidimo na Kosovu!

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Predstavnici Saveza za Srbiju smislili su da dokažu svoj navodni patriotski stav po pitanju Kosova tako što će, nakon nekoliko tribina u centralnoj Srbiji (Šabac, Kraljevo...), održati skup i na KiM. Od toga su, međutim, morali ekspresno da odustanu, jer im je srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji jasno poručio da tamo ne želi da ih vidi.

   

Čuveni holandski ratni konj na Fijakerijadi u Pančevu

PANČEVO, 18. avgust 2018. (TV Pančevo) – Drugog dana manifestacije "Preobraženski dani" na gradskom Hipodromu održana je 22. Fijakerijada, koju tradicionalno organizuju Mesna zajednica Gornji grad i Konjički klub "Pančevac 1926".

   

Preobraženje - slava u Gornjem gradu

PANČEVO, 18. avgust 2018. (TV Pančevo) – Stanovnici pančevačkog Gornjeg grada, poznatijeg kao Margita, sutra slave Preobraženje. Juče je svečano otvorena manifestacija "Preobraženski dani", a za subotu je planirana Fijakerijada na Hipodromu.

   

Borković ponovo na krovu Evrope: Sa 12. mesta u Holandiji do vođstva u generalnom plasmanu

PANČEVO, 18. avgust 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista osvojio je šesto mesto u Asenu na prvoj trci petog vikenda TCR Evropa šampionata.

   

Otvoren olimpijski bazen u Vršcu

PANČEVO, 18. avgust 2018. (TV Pančevo) – Nakon mnogobrojnih najava prethodnih godina, Vršac je konačno dobio dugoočekivane otvorene bazene. U planu je da se postavi oprema za vodene igre i druga oprema za zabavu dece. Ova investicija je vredna 180 miliona dinara.

   

Nova javna rasveta u delu Novoseljanskog puta

PANČEVO 17. avgust 2018. (TV Pančevo) - Grad Pančevo je u saradnji sa Javnim preduzećem „Putevi Srbije“ uradilo novu javnu rasvetu u delu Novoseljanskog puta, od semafora posle Nadvožnjaka do Nadela. Vrednost radova je oko 12 miliona dinara. Nova javna rasveta obezbediće bolju vidljivost a time i veću sigurnost na putu.