Vesti

 

Rukometaši „Dinama“ prekinuli niz poraza

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – Rukometaši „Dinama“ prekinuli su niz poraza pošto su večeras u 10. kolu Super „B“ lige pred svojom publikom pobedili ekipu „Crvenke“ rezultatom 33:28. Posle ove utakmice „Dinamo“ zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa 4 boda.

 

Poraz „Tamiša“ u Kruševcu

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – Još jedan poraz pretrpeli su košarkaši „Tamiša“. Oni su večeras u 7. kolu Košarkaške lige Srbije izgubili od „Napretka“ u Kruševcu rezultatom 80:78.

   

„Pupinov povratak u rodni kraj” premijerno u KC-u

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru Pančeva premijerno je prikazan kratki igrani film „Pupinov povratak u rodni kraj”. Autori su članovi Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin”, koji su napisali scenario, režirali i glumili u filmu. Ovom prilikom je prikazan i prvi film Regionalnog centra o poznatom naučniku - „Pupinovo detinjstvo”. U filmu, pored polaznika Regionalnog centra za talente, glume i profesionalci - Miroslav Žužić, Milan Mihajlović Caci i Milenko Pavlov. Projekcijama su prisustvovali učesnici oba filma.

   

Rukometašice „Pančeva“ prve na tabeli

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – Rukometašice „Pančeva“ pobedile su u posledenjm kolu Prve lige Srbije na gostovanju ekipu „Apatina“ 30:11.

   

Fudbaleri „Dinama“ poraženi od „Radničkog“

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama“ pretrpeli su poraz u 15. kolu Srpske lige grupa „Vojvodina“ na gostovanju u Novoj Pazovi od ekipe „Radničkog“ rezultatom 6:1.

   

Voćnjaci žive i tokom zime

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – Za sve voćare koji nisu završili radove u voćnjacima ima posla. Neophodno je da odu do voćnjaka i obave sve poslove - od pregleda voćki do fizičkih radova. Od toga koliko urede voćnjak zavisi i kakav će rod biti.

   

Mikini filmovi na „Mikinim danima”

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – Četvrtu godinu zaredom u Pančevu se organizuju „Mikini dani”, posvećeni pančevačkom pesniku Miroslavu Antiću. Posle dela programa organizovanog u martu, u ponedeljak i utorak, 24. i 25. novembra, u Kulturnom centru biće priređen i drugi deo, u okviru kog će Pančevci imati priliku da pogledaju filmove Mike Antića, kao i da saznaju više o biografiji ovog pesnika, koju je priredio Nemanja Rotar.

   

Po dve kese sa pančevačke pijace

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – Neretko se žalimo da nam ode i po koja hiljadarka, a da jedva napunimo kesu tregericu. Zato smo danas na pančevačkoj Zelenoj pijaci pitali Pančevce koliko para potroše za takvu jednu plastičnu kesu. Kažu do 1.000 dinara, a u njihovim rukama uglavnom smo videli najviše dve kese.

   

Rođendanski bluz u „Apolu”

PANČEVO, 22. novembar 2014. (TV Pančevo) – U rođendanskoj nedelji dvorane „Apolo” sinoć je održan drugi Riverside Blues festival. Nastupila su četiri benda iz Beograda i Pančeva. Proslava prvog rođendana „Apola” završava se Pank festivalom u nedelju, 23. novembra.