Vesti

 

Zbog Đurovića, Azotara tempirana bomba!

PANČEVO, 29. jun 2017. (TV Pančevo) – Naš grad nalazi se na potencijalnoj atomskoj bombi. Zbog čega? Pa zbog samovolje i bahatosti duplog direktora Azotare i Specijalne luke Miljana Đurovića. Svaka čast radnicima. Hvala na svakoj informaciji koju dobijemo. Ova, poslednja, je veoma ozbiljna s obzirom na podatke koje smo dobili. Pančevci zbog nestručnosti Miljana Đurovića leže na “bombi” koja svakog dana može da eksplodira.

 

Vučić obišao radove na izgradnji fabrike "Kromberg&Šubert"

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Kruševcu radove na izgradnji fabrike kompanije „Kromberg & Šubert“, koja je počela 6. marta, dok je celokupna vrednost investicije 29 miliona evra.

   

Obeleženo 628 godina od boja na Kosovu

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Dve najveće vrednosti, nezavisnost i slobodu Srbije i njenih građana, moramo da branimo i čuvamo, jer smo mi svoju slobodu osvojili, a ne dobili od velikih sila, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Kruševcu na obeležavanju 628 godina od bitke na Kosovu polju.

   

Članovi Udruženja porodica palih boraca posetili Komandu Specijalne brigade u Pančevu

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Članovi Udruženja porodica palih boraca ratova od 1990 godine, posetili su Komandu Specijalne brigade u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu, gde su polagali venac u spomen sobi posvećena poginulim borcima. Cilj posete jeste da se ukaže na važnost, da se ne bi zaboravilo to vreme, koje je odnelo žrtve i nanelo štetu na svim stranama.

   

Krediti sa niskom kamatom

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – U zgradi opštine Kovin danas je održano potpisivanje ugovora kroz mere podrške ove opštine prema registrovanim gazdinstvima sa ove teritorije. Ugovore koji su potpisali danas poljoprivrednici odnose se na kupovinu nove priključne mehanizacije, dodelu povraćaja za osiguranje uslova, kratkoročne kredite i kupovinu pčelarske opreme.

   

Ekspoze Ane Brnabić

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Čast je služiti Srbiji kako bi se ona menjala na bolje, rekla je mandatarka Ana Brnabić na početku ekspozea pred poslanicima Narodne Skupštine i istakla da njena vlada nastavlja posao na odličnim temeljima koje joj je ostavila vlada Aleksandra Vučića.

   

Ne izlagati decu visokim temperaturama

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) - Za vreme visokih temperatura posebno treba voditi računa da decu ne izlažemo suncu i visokom UV zračenju. Osim adekvatne garderobe, u toku dana deca treba da popiju i dovoljnu količinu tečnosti, kažu u Predškolskom dispanzeru Doma zdravlja.

   

Ispravna voda za piće na javnim česmama

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Na visokim temperaturama koje su ovih dana prešle trideset stepeni, jedno do mesta na kojima sugrađani mogu da se okrepe i osveže su javne česme. U Pančevu postoji dvadesetak javnih česmi koje rade, a prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, voda na svakoj od njih je ispravna za piće.

   

Prvi Vidovdanski skup biljara u Bavaništu

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Udruženje za lekovito bilje „Bilje Bavanište“, uz podršku lokalne samouprave organizovalo je prvi Vidovdanski skup biljara u Bavaništu. U samom centru sela, u parku ispred hrama Uspenja presvete Bogorodice prvi put je prezentovano lekovito i začinsko bilje.