Vesti

 

12. gulašijada u Barandi

PANČEVO, 20. maj 2018. (TV Pančevo) – Lovačko društvo „Šnjep“ uspešno je organizovalo dvanaestu po redu Gulašijadu u Barandi, koja je pored filmskog studija, najpoznatiji turistički brend Barande.

 

Etno bazar u opovačkom parku

PANČEVO, 20. maj 2018. (TV Pančevo) – U sklopu manifestacije Dani opštine Opovo danas je održan sada već tradicionalni etno bazar u organizaciji Udruženja „Aktiv žena Opovo“.

   

Dve pešačke staze ispred Đurine škole

PANČEVO, 20. maj 2018. (TV Pančevo) – Pre dve nedelje ispred Osnovne škole "Đura Jakšić" urađene su nove pešačke staze i klupe. Novac je izdvojila Lokalna samouprava tako da je prilaz školi koja u Pančevu postoji više od 100 godina mnogo lepši, a uskoro će biti uređen i park, gde će učenici, roditelji i prolaznici moći da predahnu.

   

40 godina mature gimnazijske generacije 107

PANČEVO, 20. maj 2018. (TV Pančevo) – Generacija 107 Gimnazije „Uroš Predić“ proslavila je 40 godina od završetka srednje škole. Programom u Kulturnom centru obeležili idzdavanje monografije.

   

Rukopisi po 41. put

PANČEVO, 20. maj 2018. (TV Pančevo) – Rukopisi 41. po redu predstavljeni su u Apolu. Nemanja Rotar, gradski većnik za kulturu i omladinu otvorio je ovu manifestaciju, po kojoj je, kako je rekao, Pančevo prepoznatljivo.

   

Borković novim bodom u Holandiji učvrstio vođstvo u generalnom plasmanu

PANČEVO, 19. maj 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista osvojio peto mesto u kvalifikacijama za drugi vikend šampionata TCR Evropa

   

U Opovu otvorena Rosa škola roditeljstva

PANČEVO, 19. maj 2018. (TV Pančevo) – Uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije, u Domu zdravlja Opovo otvorena je Rosa škola roditeljstva.

   

Milica: Dijabetes je stanje s kojim živim normalno

PANČEVO, 19. maj 2018. (TV Pančevo) – Svetska zdravstvena organizacija upozorava da bi do 2030. od dijabetesa moglo da oboli 366 miliona ljudi. Poslednjih godina sve vise je mladih i dece koja oboleljevaju iz godine u godinu. Dijabetes se može ispoljiti u bilo kom uzrastu.

   

Kulturno nasleđe Banatskog Brestovca u monografiji

PANČEVO, 19. maj 2018. (TV Pančevo) – U prostorijama Mesne zajednice Banatski Brestovac održana je promocija monografije „Banatski Brestovac – kulturni identitet i kontinuitet“. Monografija je nastala u saradnji Gradske biblioteke Pančevo i Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu.