Vesti

 

Šljivić podneo ostavku na mesto predsednika Gr.O SPS Vršac

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) –Nakon odluke da se ugasi Pokret VRER, večeras je kriza koja dugo vremena potresa SPS kulminirala i u ovoj stranci stavkom njenog predsednika. Kako saznaje portal „Južni Banat“, predsednik Gradskog odbora SPS-a Vršac Ljubisav Šljivić podneo je večeras ostavku na tu funkciju.

 

Vučić se upisao u knjigu žalosti

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) –Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u Knjigu žalosti u Ambasadi Izraela povodom smrti izraelskog lidera Šimona Peresa i izrazio saučešće narodu Izraela, njegovoj vladi i predsedniku, kao i Peresovoj porodici.

   

Ugašen pokret “Vršačka regija-Evropska regija”

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) – Kako saznaje portal „Južni Banat“ danas je iz političkog života Vršca, nakon više od deset godina postojanja, nestao Pokret VRER, „Vršačka regija-Evropska regija“.

   

„Za sve je magla kriva“ u Gradskoj biblioteci

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) –U Gradskoj biblioteci u Pančevu održana je promocija zbirke drama „Za sve je magla kriva“ Boška Štulića u izdanju „Malog Nema“. O drami koja se bavi porodičnim odnosima govorili su profesor dr Miodrag Loma, urednik izdavačke kuće „Mali Nemo“ dr Milan Orlić i mladi pisac Boško Štulić.

   

Tradicionalno druženje fudbalskih veterana

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) – Fudbalski veterani već tri decenije se druže zajedno i igraju utakmice tri puta nedeljno, na terenima na Gradskom stadionu i na Sportskom centru „Mladost“. Njihova zajednička poruka svima je baviti se rekreacijom koja vodi do zdravog života.

   

Krivična prijava protiv vlasnika haskija

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) – Otkriven je identitet vlasnika haskija koji je pre dva dana napao i rastrgao macu u Narodnoj bašti i protiv koga je Udruženja životinja „Ekolibrijum“ podnelo krivičnu prijavu nadležnom MUP-u. Udruženje „Ekolibrijum“ je kao dokaz dostavilo i snimak na kome se vide pas haski i vlasnik kako napuštaju mesto incidenta.

   

Biciklofon na tri lokacije u Pančevu

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) – Na tri lokacije u Pančevu postavljen je biciklofon. Uz pomoć ove sprave možete istovremeno da vežbate i napunite svoje telefone. Ekipa Televizije Pančevo posetila je glavnu autobusku stanicu, u čijem holu se nalazi ovaj trenažni bicikl.

   

Radionice karikature i crtanja u Pančevu i okolini

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) –Karikaturista Nikola Dragaš tokom dva prethodna vikenda održao je radionice karikature i crtanja u nekoliko naseljenih mesta u okolini Pančeva. Ciklus radionica u selima biće završen do kraja oktobra, a najbolji radovi biće predstavljeni na Festivalu humora i satire „Žaoka“ u Kačarevu krajem oktobra.

   

Grad raspisao konkurs za članove Saveta za kulturu

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) – Grad Pančevo raspisao je konkurs za prijavu kandidata za članove Saveta za kulturu. Savet će činiti sedam vrhunskih umetnika i kulturnih radnika, a rok za prijavu traje do 20. oktobra. Inicijativa za obrazovanje Saveta za kulturu pokrenuta je u okviru Strategije za kulturu Grada Pančeva.