Vesti

 

Festival podvodnog filma u Pančevu

PANČEVO, 20. mart 2018. (TV Pančevo) – Povodom Međunarodnog dana voda Klub podvodnih aktivnosti Pančeva, u saradnji sa Kulturnim centrom Pančeva, 15. put organizovao je Međunarodni festival podvodnog filma i fotografije.

 

Od raka dojke oboli 90 žena godišnje u Pančevu

PANČEVO, 20. mart 2018. (TV Pančevo) – Povodom obeležavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, u Preventivnom centru Doma zdravlja organizovani su edukativni pregledi za dvadesetak žena i predavanja u cilju ranog prepoznavanja promena na dojkama i sprečavanju razvoja ove maligne bolesti. Od raka dojke svake godine u Pančevu oboli oko 90 žena, a bitku sa opakom bolesti izgubi čak 30 žena.

   

Vučić sutra sa Guterešom

PANČEVO, 20. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Njujorku sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guteresom, saznaje "Tanjug".

   

Reforma gimnazije od 1. septembra

PANČEVO, 20. mart 2018. (TV Pančevo) – Od nove školske godine učenici gimnazija u Srbiji pohađaće nastavu po novom programu. Za one koji su upisali prvi razred ove školske godine osim srpskog i matematike, moći će da biraju ostale predmete za maturski ispit.

   

"Svetionik" ponovo u akciji

PANČEVO, 19. mart 2018. (TV Pančevo) – Zahvaljujući humanitarnoj organizaciji „Svetionik“, koja je kupila televizor, pacijenti u ambulanti Gornji grad moći će dok čekaju pregled kod lekara da prate edukativne sadržaje iz oblasti medicine i dobiju informacije kako da dođu na preventivne preglede i zbog čega su oni važni.

   

ZZJZ: Redovne kontrole u obrazovnim ustanovama

PANČEVO, 19. mart 2018. (TV Pančevo) – U Gradskoj upravi predstavljeni su rezultati istraživanja javno zdravstvene kontrole Zavoda za javno zdravlje koje je rađeno u svim obrazovnim ustanovama u Gradu i naseljenim mestima. Dr Radmila Jovanović iz Zavoda za javno zdravlje je kazala da se kontrole sprovode već deset godina.

   

BRNABIĆ: Rekonstruisaćemo vodovod u Smederevskoj Palanci

PANČEVO, 20. mart 2018. (TV Pančevo) –Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je na svom tviter malogu da će Vlada Srbije u Smederevsku Palanku uložiti 14 miliona evra, uz poruku da "lokalne samouprave, uz podršku Vlade Srbije, moraju da iskoriste svoj potencijal kako bi lokalna privreda postala motor našeg napretka".

   

Vučić čestitao Putinu

PANČEVO, 19. mart 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, u kojoj se kaže:

   

Vučić potvrdio da se nalazi u SAD

PANČEVO, 18. mart 2018. (TV Pančevo) – Vučić se na Tviteru ironično osvrnuo na komentar Vuka Jeremića: „Vuk Jeremić je sve u pravu. Trebalo je da imam večeru u njujorškom restoranu sa porodicom Soroš, ali su mi i oni otkazali, jer su videli da mi je Angela Merkel otkazala susret u Berlinu. Nažalost, nisam imao priliku da se sastanem ni sa kim iz porodice Soroš“.