Baner
Baner

Buđenje

U sredu, 19. novembra, u 9.05, u goste će nam doći dr Milan Trifunović, član Gradskog veća zadužen za zdravstvo. Govorićemo o stanju zdravstvenih ustanova u Pančevu i investicijama za narednu godinu.

Pitanja možete postavljati SMS-om na 064/866-2065 i uživo u programu na 013/351-352.

„Buđenje” se emituje radnim danima, od 7 do 10 sati. Jutarnji program uređuje i vodi – Violeta Jovanov Peštanac.

„Buđenje” je emisija kolažnog tipa u kojoj se slušaocima tokom četiri sata daju različite korisne informacije – od servisnih, preko zabavnih sadržaja, do odgovora na pitanja slušalaca, a takođe razgovara se i o aktuelnim temama sa gostima u studiju. 

Tokom trajanja emisije, slušaoci uvek mogu postavljati pitanja SMS-om na broj 064/866-2065 ili uključivati se u program ako pozovu brojeve 013/351-351 ili 013/351-352.

U prvih pola sata „Buđenja”, pre jutarnjeg dnevnika BBC-a, slušaoci mogu dobiti sve aktuelne servisne informacije – o vremenskoj prognozi, polascima autobusa i voza, izveštaj s puteva u gradu i okolini, o isključenjima struje i vode, o zagađenju i svemu onome što može biti od koristi na početku novog dana. U tom periodu uživo uključujemo sagovornike s Autobuske ili Železničke stanice, iz Saobraćajne policije, Hitne pomoći i drugih službi, kako bi slušaoci bili u prilici da iz prve ruke čuju sve neophodne informacije.

Od 7 do 8 sati, u „Buđenju” se emituje domaća muzika, a slušaocima se, pored svežih servisnih informacija, prezentuju i druge aktuelne teme koje se tiču svakog građanina ili građanke s teritorije Pančeva i Kovina. Imamo izveštaje Auto-moto saveza Srbije, emituju se i kratke novinarske forme zabavnog sadržaja, najave sportskih i kulturnih dešavanja, a u zavisnosti od onoga što je tog dana aktuelno, nastojimo da u programu imamo i adekvatne sagovornike uživo u studiju ili da ih telefonskim putem uključimo, kako bi slušaoci bili tačno i pravovremeno informisani.

Nakon „Dnevnika u 8”, nastavlja se prezentovanje aktuelnih tema, emitovanje priloga sportskog, kulturnog ili zabavnog sadržaja ili se u razgovoru sa gostima uživo detaljno razrađuje određena tema.

Poslednji sat jutarnjeg programa „Buđenje”, od 9 do 10 sati, najčešće je posvećen određenoj temi o kojoj razgovaramo sa gostima ili se u tom terminu emituju specijalne emisije. Sredom se emituje emisija političkog sadržaja „Kvorum”. Izbor tema koje se obrađuju u ovom satu često iniciraju sami slušaoci i očekujemo da će tako biti i ubuduće.

Tokom trajanja emisije „Buđenje” slušaoci uvek mogu postavljati pitanja telefonom na 013/351-351 i 013/351-352 – uključiti se u program ili postavljati pitanja SMS-om na broj 064/866-2065. Nastojimo da svakom slušaocu u što kraćem roku kroz program odgovorimo na pitanje bilo kratkom vešću, prilogom ili kroz razgovor s adekvatnim sagovornikom.

Emisija „Buđenje” prvi put je emitovana 1. oktobra 2007. godine

Komentari 

 
+3 #1 22-02-2011 14:37
Mislim da bi bio red da se malo pozabavimo problemima vezanim za pribavljanje lične dokumentacije, (lk., voz.dozvole, registarsnih tablica) tj. da pitamo nekog ko je nadležan tj. odgoovran za beskrajne redove kako u "starom" tako i u "novom" MUPu. Tretiraju nas kao stoku a verujem da imaju konkurenciju i da im plate zavise od kvaliteta usluga ne bi zaradili ni za hleb. Sramota je i naša jer strpljivo čekamo satima u redu a niko od nas da digne glas i pita da li je ljudski, etički, evorpski.. da se otvori koji šalter više i pomere neki ljudi na ta radna mesta dok ne prodje ova ludnica sa zamenom dokumenata. Verujte mi, samo u Pančevu su takve gužve zbog slabe organizacije posla. Da su samo tako efikasni oko naplate saobraćajnih kazni pa da i mi njima progledamo kroz prste, ovako... kažem na glas SRAMOTA!!!
Citiraj