Baner
Baner

Emisija Radio

RADIO NAD JUŽNIM BANATOM

SVAKOG RADNOG DANA od 6.00 do 18.00 h

Urednik i voditelj: Ivanka Solomunović

Pančevci, počnite dan sa vašim Radi Pančevom.
Svakog radnog dana od 6 do 18 sati možete čuti najnovije vesti, kakvo će vreme biti, servisne informacije... Budite se uz Radio Pančevo!

 

RAB Pozitiva

Svakog radnog dana, u 6.30, 8.30 i 11.30 h

Proleća 2014. Srbiju su pogodile velike poplave. U tim tužnim danima izrodila se ideja o neophodnosti nečeg lepog i pozitivnog. Postavilo se pitanje zašto jedinstvo koje smo postigli tada ne bismo preneli i na svaki sledeći dan. „Svima nam je dosta loših vesti, hajde da javljamo lepe vesti iz cele Srbije”, bio je zaključak Saveta RAB-a Srbija. I tako je rođena RAB „Pozitiva”.
Ideja RAB „Pozitive” jeste da lepe lokalne priče izdignemo na „globalni” nivo, da se čuju u celoj Srbiji, putem mreže radio-stanica članica RAB-a Srbija. Sve članice RAB-a nam svakodnevno šalju lepe i pozitivne priče iz svojih mesta i o ljudima za koje misle da zavređuju da se o njima čuje.

 

Z dedinky za Dunajom

Vysielanie: v každú sobotu 18-19 h a v repríznom termíne v nedeľu 12-13 h.

V relácií sa hovorí hlavne o aktualitách z kultúrneho, cirkevného, športového a vôbec spoločenského života Slovákov vo Vojlovici a Pančeve.

   

I mi smo tu

Vreme emitovanja: sredom od 18 sati
Autorka: Dobrila Jovanović

 

 

All You Need Is R’n’R

Vreme emitovanja: sredom, od 19 sati
Autor: Branislav Đeković

Kultna emisija Radio Pančeva „All you need is R’n’R” već deset godina svake srede, u terminu od 19 sati, slušaoce vodi kroz tvrde zvuke roka i rokenrola. Urednik, voditelj i organizator ovog programa Branislav Đeković Đeka, otorinorokenrolog, jednom nedeljno pravi izbor najbolje muzike od vremena kada su nastale električne gitare pa sve do danas.