Baner

Lokal

Radio Pancevo

Uručenje ugovora o samozapošljavanju u GU

Izvor:Radio Pančevo, 28.2.2017.

U Gradskoj upravi će 1.marta od 11 časova biti uručeni ugovori poslednjoj grupi lica koja su krajem prošle godine konkurisala za dodelu subvencije početnicima u biznisu, za samozapošljavanje u 2016. godini i kojima su odobrena sredstva za započinjanje sopstvenog posla.

 

Nastavlja se program "Dokumentarna sreda"

Izvor:Radio Pančevo, 28.2.2017.

U dvorani Apolo će svake druge srede u mesecu od 20h biti održavan program „Dokumentarna sreda". Program je nastao u saradnji Doma omladine i Pančevo Film Festivala.U sredu, 1. marta na programu je dokumentarni film „Kavijar konekšn" reditelja Dragana Nikolića. Nakon projekcije biće održan i razgovor o filmu, a gost programa biće reditelj Dragan Nikolić.

   

Danas isplata stipendija za djake i studente

Izvor:Radio Pančevo, 28.2.2017.

Isplata studentskih kredita i stipendija za 20.656 studenata počinje danas. Mesečni iznos studentske stipendije i kredita je 8.400 dinara, a učenici će stipendije i kredite dobiti za mesece januar i februar u iznosu od 16.800. dinara po korisniku, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

   

Broj 19833 za bezbednost dece na internetu

Izvor: Radio Pančevo, 28.2.2017.

Građani mogu da prijave zloupotrebu interneta i ugrožavanje bezbednosti dece na internetu na broj telefona 19833, slanjem mejla na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem elektronske prijave na portalu www.pametnoibezbedno.gov.rs.

Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu, pokrenulo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, na osnovu Uredbe o zaštiti i bezbednosti dece prilikom korišćenja novih tehnologija.

U radu centra uključeni su i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao i Republičko javno tužilaštvo.

   

Izložba "Dolovki" u TOP-u

Izvor:Radio Pančevo, 28.2.2017.

U Turističkoj organizaciji Pančeva će u 12 časova, biti otvorena izložba udruženja „Dolovke".Naziv izložbe je "Vez-stari zanat naših baka.Vezene domaćice", a izložba će biti otvorena do 18 časova.