Baner

Lokal

Radio Pancevo

Uhapšeni osumnjičeni za kradje u poštama

Izvor:Radio Pančevo, 21.9.2017.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su četvoročlanu grupu sa područja Požarevca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više desetina teških krađa u poštama na teritoriji Srbije kojima je pričinjena šteta od više desetina miliona dinara.

 

Isplata redovne novčane naknade za avgust

Izvor:Radio Pančevo, 21.9.2017.

Danas preko Poštanske štedionice počinje isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za avgust, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.Sutra će biti isplaćena privremena novčana naknada nezaposlenim licima, koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije za avgust

   

Manifestacija "Dani avanture" od 29. septembra

Izvor:Radio Pančevo, 21.9.2107.

U parku Barutana će od 29. septembra do 1.oktobra biti održani 4. '"Dani avanture'", u organizaciji Planinarsko-ekološkog kluba '"Soko", a uz podršku Turističke organizacije Pančeva.Cilj manifestacije je predstavljanje potencijala Pančeva u oblasti aktivnog turizma, promovisanje zdravih stilova života i avanturističkog turizma.

   

Obeležavanje jubileja Reformacije i u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 21.9.2017.

U okviru niza manifestacija kojima se u svetu tokom 2017. godine obeležava jubilej Reformacije, Hrišćanska Reformatska Crkva i Slovačka Evangelička crkva u Pančevu,uz podršku Grada Pančeva, organizuju centralnu ekumensku manifestaciju, kojom će obeležiti 500 godina od objavljivanja Luterovih teza koje su izmenile verski, socijalni i politički život u Evropi. Svečanost će biti održana u subotu, 23. septembra u Spomen domu u Vojlovici, sa početkom u 10 časova.

   

Promocija knjige Mihajla Pantića u Biblioteci

Izvor:Radio Pančevo, 21.9.2017.

Promocija nove knjige Mihajla Pantića "Kada me ugleda ono što tražim",biće promovisana u Gradskoj biblioteci od 19,30 h.Knjigu sačinjavaju priče o trenutku kada čovek iza sebe ima istoriju, kojom je vrlo često nezadovoljan, ali isto tako često i nema dovoljno snage da u potpunosti promeni životnu priču ispred sebe.