Baner

Lokal

Radio Pancevo

Led na Tamišu nebezbedan za klizanje

Izvor:Radio Pančevo, 24.1.2017.

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva obaveštava građane da ledeni pokrivač koji se formirao na vodotocima Tamiš i Nadel, parku prirode Ponjavica i Peskani nije bezbedan za šetnju i klizanje. Komunalna policija redovno će obilaziti teren i obaveštavati građane da poštuju pravila ponašanja u zimskom periodu kako ne bi ugrozili ni svoju ni tuđu bezbednost.

 

Nacionalni dan bez duvanskog dima 31.januar

Izvor:Radio Pančevo, 24.1.2017.

Nacionalni dan bez duvanskog dima biće obeležen 31. januara, pod  sloganom „Odrasli puše i mene guše".Upotreba duvana je povezana sa blizu šest miliona smrtnih slučajeva širom sveta, uključujući šesto hiljada smrtnih slučajeva povezanih sa izloženošću duvanskom dimu.Duvanski dim iz okruženja povezan je sa obolevanjem od malignih bolesti, sa bolestima srca i krvnih sudova i disajnih puteva. Izlaganje duvanskom dimu ima štetne posledice po zdravlje beba i dece.

   

Koncert Kamerate Pančevo u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 24.1.2017.

Koncert Kamerate Pančevo biće održan od 19h u Kulturnom centru.Na programu će biti dela Petra Čajkovskog, Edvarda Griga i drugih autora.Pored violiste Sretena Jovića, koji je 2010. godine osnovao Kameratu, članovi su violinisti Miloš Čorlija, Jelena Matović, Aleksandra Jović, Dušica Mladenović, violončelisti Pavle Savić, Goran Mrđenović, violistkinja Tamara Marinković i kontrabasista Miladin Stojković.

   

Tribine "Sačuvaj glavu-ostani na motociklu bezbedan"

Izvor:Radio Pančevo, 23.1.2017.

U okviru realizacije Projekta "Sačuvaj glavu – ostani na motociklu bezbedan", biće održane interaktivne obrazovne tribine za učenike srednjih škola u Pančevu. Projekat je namenjen unapređenju obrazovanja i vaspitanja iz oblasti bezbednosti u saobraćaju učenika završnih razreda srednjih škola u gradu Pančevu. U utorak, 24. januara će od 12,30h biti održana tribina u Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla". U sredu, 25. januara od 12,30h tribina je zakazana u Mašinskoj školi "Pančevo", a u utorak, 31. januara u 12,45h u Gimnaziji "Uroš Predić".

   

Isplata penzija 25.januara

Izvor:Radio Pančevo, 23.1.2017.

Isplata drugog dela penzija za decembar, počeće u sredu 25. januara preko tekućih računa, kao i na kućne adrese i na šalterima pošta, objavljeno je na sajtu PIO fonda.