Baner

Lokal

Radio Pancevo

Prijavljivanje za "Novogodišnji bazar"do 15. decembra

Izvor:Radio Pančevo, 23.11.2017.

Grad Pančevo u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva organizacije sedmi "Novogodišnji bazar", koji će biti održan od 28. decembra do 30. decembra. Grad je obezbedio besplatne štandove, koji će biti raspoređeni unutar šatora sa ambijentalnim svetlom i grejnim telima. Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju proizvode. Rok prijavljivanja za učešće je 15. decembar, a opširnije informacije zainteresovani mogu pročitati na sajtu grada.

 

U toku sprovodjenje "Ankete poslodavaca "

Izvor:Radio Pančevo, 23.11.2017.

Nacionalna služba za zapošljavanje od 22. novembra sprovodi „Anketu poslodavaca 2017",u cilju kontinuiranog praćenja potreba tržišta rada. Ovogodišnja anketa je sedma zaredom i njome će biti obuhvaćeno oko 5.000 poslodavaca iz svih oblasti rada.

   

Koncert KUD "Neolit " Starčevo u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 23.11.2017.

KUD "Neolit" iz Starčeva će prirediti koncert "Korakom tradicije" u Kulturnom centru Pančeva, 24. novembra od 19 časova. Gosti koncerta će biti ansambli GKUD „Laza Nančić" iz Vršca i KUD „Dimitrije Koturović" iz Beograda. KUD „Neolit" Starčevo osnovano je 2011. godine, a trenutno broji oko 150 aktivnih članova.

   

Ponovo izgoreo kontejner u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo,22.11.2017.

Jutros je u Zmaj Jovinoj ulici iza Doma omladine izgoreo plastični kontejner, saopšteno je iz JKP „Higijena". I pored svakodnevnih apela građanima da vreo pepeo ne bacaju u kontejnere, od početka grejne sezone je zbog nemara pojedinih sugrađana vatra progutala desetak kontejnera, čime je načinjena ogromna materijalna šteta, saopšteno je iz ovog preduzeća.

   

Isplata privremene novčane naknade za oktobar

Izvor:Radio Pančevo, 22.11.2017.

Preko Poštanske štedionice danas će biti izvršena isplata privremene novčane naknade za oktobar 2017. godine licima koja žive na i izvan teritorije Kosova i Metohije, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.