Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

I ove godine nagrade za najbolje studente grada:u toku Javni poziv

Izvor:Radio Pančevo, 20.4.2018.

Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin" i Kancelarija za mlade grada Pančeva pozivaju studente da se prijave na Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima/kinjama grada. Poziv važi za studente koji su ove školske godine prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih ili dužih studija (drugi stepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija. Potrebno je da su studenti državljani su Republike Srbije ili imaju status izbeglice ili raseljenog lica, imaju prebivalište na teritoriji grada Pančeva, odnosno boravište za lica koja imaju status izbeglog ili raseljenog lica, imaju prosečnu ocenu tokom svih godina studiranja najmanje 9,00 i koji predhodnih godina nisu dobijali nagradu od grada, Konkurs je objavljen na sajtu Regionalnog centra za talente.": http://www.rctpupin.edu.rs

 

Obustavljanje saobraćaja 19. i 23. aprila zbog manifestacije "Dani Vojske Srbije"

Izvor:Radio Pančevo, 17.4.2018.

 Zbog manifestacije „Dan Vojske Srbije", u četvrtak 19. aprila i u ponedeljak 23. aprila, od 10 do 13 sati, biće obustavljen saobraćaj u nekoliko pančevačkih centralnih ulica, saopšteno je iz Gradske uprave Pančeva.

   

Fotokonkurs Zavoda za javno zdravlje "Objektivom kroz svet oko nas"

Izvor:Radio Pančevo, 17.4.2018.

Zavod za javno zdravlje Pančevo organizuje 8. fotokonkurs i izložbu fotografija "Objektivom kroz svet oko nas 2018", a tema je "Od plastike do fantastike".Izložba je posvećena Danu planete Zemlje i Svetskom danu zaštite životne sredine koji ove godine potenciraju priču o ograničenju upotrebe plastike koja zatrpava planetu, guši je i truje i ne može se razgraditi za čitav vek.Ideja je da ovom izložbom bude pokazana lepota prirode.

   

Zastoj proizvodnje u Petrohemiji zbog remontnih aktivnosti

Izvor:Radio Pančevo, 10.4.2018.

U "HIP-Petrohemiji" danas počinje planirani zastoj u radu proizvodnih postrojenja, koji će trajati do 10. maja 2018. godine. Period zastoja biće iskorišćen za realizaciju remontnih aktivnosti na procesnoj opremi u petrohemijskim fabrikama u Pančevu i Elemiru, kao i za izvođenje investicionih projekata u cilju poboljšanja energetske efikasnosti proizvodnje i smanjenja troškova proizvodnje.

   

Dežurne službe Doma zdravlja tokom prazničnih dana

Uzvor:Radio Pančevo, 6.4.2018.

Tokom prazničnih dana za Uskrs, od 6. do 9. aprila, dežurne službe Doma zdravlja Pančevo će imati sledeće radno vreme:Dežurna ambulanta u Pančevu je Zdravstvena ambulanta ,,Gornji grad", od 7 do 19 sati. Ambulante u selima rade od 7 do 12 časova, osim u Ivanovu, gde ambulanta dežura do 10h.Služba stomatološke zdravstvene zaštite dežura od 8 do 18 sati,dežurno pedijatrijsko odeljenje je Odeljenje za zdravstvenu zaštitu školske dece od 7 do 19 sati.Služba polivalentne patronaže i Služba kućnog lečenja dežuraju od 7 do 12 sati. Služba za laboratorijsku dijagnostiku radi od 7 do 19 sati.Služba hitne medicinske pomoći radi u običajenom radnom vremenu od 00 do 24 časa.

 

   

Izmene u režimu saobraćaja na raskrsnici D.Tucovića i Knićaninove ulice

Izvor:Radio Pančevo, 5.4.2018.

Zbog radova na izgradnji gradskog fekalnog kolektora u periodu od 10. aprila do 15. maja, doći će do izmene režima saobraćaja na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Knićaninove.Neće biti potpune obustave saobraćaja, već će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka na silasku sa nadvožnjaka (Jabučki put) prema raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Knićaninove.Traka za skretanje „u levo" na prilazu pomenutoj raskrsnici sa nadvožnjaka će se koristiti i za kretanje „pravo". Saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

   

Bez naplate parkiranja na Uskrs

Izvor:Radio Pančevo, 5.4.2018.

U vreme uskršnjih praznika-petak, subota, nedelja i ponedeljak, radnici ,,Parking servisa« JKP ,,Higijena« Pančevo neće kontrolisati naplatu parkiranja na zoniranim parkinzima u gradu.Zatvoreni parking na buvljaku neće raditi u petak i nedelju. Pauk će biti u pasivnom dežurstvu uobičajenom u dane praznika.