Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Suzbijanje larvi komaraca 29. i 31. maja

Izvor:Radio Pančevo, 29.5.2017.

Tretmani suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Pančeva danas i u sredu, 31. maja, izvršiće firma "Eko san".Danas će od 8 sati larve komaraca biti suzbijane sa zemlje u sledećim mestima: Pančevo, Jabuka, Starčevo, Dolovo, kanali, jezera i bare.U sredu će od 7 sati avio tretman biti obavljen na lokacijama: priobalje Tamiša, Dunav sa rukavcima kod Pančeva, kanal Nadel, priobalje reka, izlivi reka, kanali, jezera i bare.

 

"Objektivom kroz svet oko nas" u KC-u

Izvor:Radio Pančevo, 29.5.2017.

Svečanootvaranje 7.izložbe fotografija „Objektivom kroz svet oko nas 2017" organizovane povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, Zavod za javno zdravlje Pančevo upriličiće 31.maja u 19h u Kulturnom centru Pančeva.Izložba je rezultat fotokonkursa koji je organizovan pod pokroviteljstvom Grada Pančeva i Fotosaveza Srbije.

   

Izložba o tvrdjavi Kupinik u Narodnom muzeju

Izvor:Radio Pančevo, 29.5.2017.

U Narodnom muzeju će u sredu, 31. maja u 19 časova biti otvorena gostujuća izložba Zavičajnog muzeja Ruma „Kupinik-poslednja prestonica srpskih despota". Posetioci će moći da vide brojne arheološke predmete vezane za tvrđavu Kupinik, kompjuterske animacije, povelje, crteže, mape i planove.

   

Bolnici potrebna A pozitivna krvna grupa

Izvor:Radio Pančevo, 26.5.2017.

Služba za transfuziju krvi poziva dobrovoljne davaoce, posebno one sa A pozitivnom krvnom grupom da daju krv.Radno vreme Transfuzije je radnim danima od 7 do 15, a subotom od 8 do 12 sati.

   

Festival "Nikoljdanski venac" 7. put u Omoljici

Izvor:Radio Pančevo, 26.5.2017.

Međunarodni festival folklora ,,Nikoljdanski venac"sedmi put će biti održan u Domu kulture u Omoljici, u nedelju 28. maja od 19 časova. Otvaranju festivala će prethoditi defile učesnika od 18 časova, kada će centrom Omoljice proći svečana povorka sa 250 dece i mladih u narodnim nošnjama.Organizator festivala je KUD "Žisel" Omoljica.

   

Humanitarni koncert za Jelenu Zorić

Izvor:Radio Pančevo, 26.5.2017.

Humanitarni koncert za Jelenu Zorić "Za osmeh koji ima, a nema cenu" biće održan 30. maja u Kulturnom centru Pančeva, sa početkom u 19 časova. Jelena Zorić ima 26 godina, a prošle godine dijagnostikovan joj je tumor na mozgu. Nakon dve operacije u Srbiji, ovoj mladoj Beogradjanki potrebna je još jedna operacija u inostranstvu, kao i hemoterapija i rehabilitacija.

   

Prvenstvo Srbije u obaranju ruke u Hali sportova

Izvor:Radio Pančevo, 26.5.2017.

U Hali sportova će u nedelju 28. maja biti održano osmo Prvenstvo Srbije u sportskom obaranju ruke. Prvenstvo će početi u 15 časova, a organizovano je u ženskoj i muškoj konkurenciji.Obarači se takmiče i levom i desnom rukom, a podeljeni su po težinskim kategorijama, do 70, do 80, do 90, do 100 i preko 100 kilograma.Prvi put je organizovano i takmičenje amatera.Ulaz je slobodan.