Baner

Lokal

Radio Pancevo

Pošta naplačuje proviziju

 

PANČEVO, 12. marta 2010. (Radio Pančevo) - Pošte u Srbiji počele su da naplaćuju proviziju za plaćanje računa Telekoma Srbije za fiksnu telefoniju.

 

Sedam dana snižene cene

PANČEVO, 12. marta 2010.- (Radio Pančevo) - Danas je počela akcija „Nedelja potrošača“ tokom koje će biti sniženo 24 proizvoda u maloprodajnim objektima.

   

Akcija merenja očnog pritiska

 

PANČEVO, 12. marta 2010. (Radio Pančevo) – Povodom Svetskog dana borbe protiv bolesti oka, zvane glaukom, danas do 13 časova u očnoj bolnici Pančevo traje akcija merenja očnog pritiska.

   

Rafinerija će prekinuti proizvodnju olovnog benzina

 

Tokom ove godine Rafinerija nafte Pančevo prestaće da proizvodi olovni benzin i počeće probnu proizvodnju bezolovnih benzina, izjavio je agenciji Beta Zamenik direktora NIS Petrola za promet Oleg Šalimov.

   

SEDAM GODINA OD UBISTVA ĐINĐIĆA

Danas se navršava sedam godina od ubistva premijera Srbije i lidera Demokratske stranke Zorana Đinđića. "Zoran je radio sve po meri javnog, a ne ličnog ili partijskog interesa i verujem da ne bi dozvolio stvaranje partijske države kakvu sada imamo", rekla je u Pančevu Nataša Mićić koja je u vreme atentata bila predsednica Skupštine Srbije.