Baner

Lokal

Radio Pancevo

Egereši otkazao sastanak

 

Predsedniki Skupštine Vojvodine Šandor Egereši otkazao je za danas zakazani sastanak sa gradonačelnicom Vesnom Martinović i predsednikom Skupštine Pančeva Tigranom Kišom o prblemu lečenja Pančevaca.

 

Crkva nema ništa sa grupom mladih koji po Pančevu traže prilog za crkvu

PANČEVO, 22. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu se pojavila grupa mladih ljudi koji idu od vrata do vrata nudeći pravoslavne ikonice i tražeći prilog za crkvu. Protonamesnik hrama Uspenja Presvete Bogorodice u Pančevu Radoslav Milanović kaže da Crkva nema nikakve veze sa ovakvim načinom prikupljanja priloga.

   

Gradonačelnica i predsednik Skupštine danas u Novom Sadu traže rešenje za pacijente iz Pančeva

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) – O problemu pančevačkih pacijenata koji se zbog birokratskih odluka leče u Novom Sadu i Kamenici, a ne u Beogradu danas će razgovarati u Novom Sadu gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović i predsednik lokalne skupštine Tigran Kiš s predsednikom pokrajinskog parlamenta  Šandorom Egerešijem.

   

Isplata materijalnog obezbeđenja porodice i dodatka za negu počinje sutra

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) - Isplata materijalnog obezbeđenja porodice i dodatka za negu i pomoć drugog lica za februar počeće u utorak 23. marta, dostavom na kućnu adresu i putem tekućih i službenih računa, saopštilo je nadležno Ministarstvo.

 

   

Nestašica A pozitivne krvi

PANČEVO, 19. mart 2010. (Radio Pančevo) -  Služba za transfuziju ima nestašicu A pozitivne krvi zbog čega lekari apeluju na dobrovoljne davaoce da daju krv.